Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inter Milan' in Ejderha Motifli bir Formasi vardi... Bu Siyah Formanin Sag alt kismina bence Bordo ile güzel bir Motif bile olabilir bize özel (Firtina gibi misal... Veyahut Takim Logosu... Hem Bordo olursa Motif fazla Göze batmaz Siyaha yakin oldugu icin... Klas ve Sik olur...) Bizimkiler bunu bile yapamaz (Siyah Formayi)... Motif' i nasil düsünsünler... Ama Icimde kalmis bir Hayal iste... Azda olsa Umut oluyor Insanin icinde...
    En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 06:06.
    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Nike varken Adidas'ı istemek dünyaca ünlü bir teknik direktörümüz varken hocamız Aykut Kocaman olsun demek gibi geliyor bana.

Bana katılmayanlar olabilir ama katılanların olduğunu da biliyorum; Nike'ın formaları tasarım olarak ta ürün kalitesi olarak ta gayet iyi.

Nike Trabzonspor formaları elbette daha da iyi olabilir, özel formalar yapılabilir, kolleksiyonlardan bize uygun bayka modeller seçilebilir. Futbol takımımız en iyisi olsun demek gibi mesele bu iyi olsunu hepimiz istiyoruz ama hemen olmuyor. Sadece markaya değil o işe karar vericilerin bakış açısına göre şekilleniyor bazı meseleler. Aynı malzemeden daha lezzetli işler çıkaran ustaların elinin değmesi gerekiyor bazen veya Mustafa Reşit hoca gibi bir insan bir anda bütün bir camiayı bir meseleye uyandırabiliyor. Doğru bakış açısı ile doğru işler yapmak meselesi.

Takım iyi olunca otakımın her şeyi iyi olur. Takım bu aralar kötü gidiyor ya forması da batar gözüne insanın. ( Puma giydiğimiz sezonların kötü gitmesi taraftarda kötü izler bıraktı mesela)

Efsane diye anılan Kappa döneminde formada ve armada yapılan hataları çok konuştuk bu sayfalarda. Forumda yeni olanlara tavsiyem bu başlığı geriye doğru biraz gezmeleri.

Benim zevkime, fikirlerime katılmak zorunda değil kimse herkes gibi ben de ifade ediyorum kendi düşüncemi. Nike markası Trabzonspor için iyidir formalarımız gayet güzel ve gittikçe güzele gidiyor. Yeni sezonda bize özel yapılacak çubuklu forma bütün bakış açılarını değiştirecektir emin olun. Ki Nevzat Aydın ile yaptığımız yazışmalardan ben yeni sezonda bunun gerçekleşeceğine inanıyorum.

Temel estetik kurumsal sorunlar çözülmezse, forma konusunda da TS Club ürünlerinde de aynı hatalar tekrar eder durur.

Forma satış pazarlama konusunda Trabzonspor taraftarının gerçek potansiyelini yeterince değerlendiremiyoruz. Geçmişe göre bu konuda epey yol alındığını da inkar etmeden söylüyorum bu tespiti.

Şu da var ki dünyanın en güzel formasını da yapsanız birileri çıkar 'bu ne kardeşim' diyebilir insan tabiatında olan bir gayet normal bir durum.

Uzun kol forma hastası olarak formaların ilk çıktığı andan itibaren uzun kollu seçeneği ile satışta olmasını istiyorum. Çocukların kışın üşümemeleri için özel çözüm önerisi: alttan aynı renk uzun kollu bir başka kıyafet giydirmek, iki oğlum da yaz kış üstlerinden formalarını çıkarmadıkları için oradan çağrışım yaptı.

Bordo formanın uzun kollu olanın yerine alttan -aynı ton olmak şartı ile- bordo body giyince model daha ortaya çıkıyor.

Bordomavi renklere yakışan renk beyaz. Aston Villa beyazı çok doğru kullanıyor. Siyah forma dışındaki renklerde olabilir ama formamızda yakışmadığını düşünüyorum.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fransa'nın idman forması. Barcelona'nın ilk kez giydiği bu tasarım her renge gitmiyor. Renklerimiz doğru kullanılmalı. Bordodan beyaza giden bir tasarım pembeye kaçak riskli, bordo ile mavinin birleşiminde morlar oluşur riskli. Maviden beyaza veya beyazdan maviye hem rengi hem tasarımı daha güzel gösterir veya Fransa örneğinde olduğu gibi uyumlu renklerle anlamlı.

En son a f s tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 09:48.

Yorum

• Beşiktaş veya şikecilerin idman ürünlerinden heves ettiğiniz oldu mu hiç? Hiç sanmıyorum ama bizim forma ve ürünlerimizi gıpta ile izleyenler olduğundan emin olabilirsiniz. Şükretmeyi unutuyoruz.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Fransızlar forma konusunda cok zevkli heleki adidasa yaptırtıkları

Tapatalk
            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Precision II Kalıbının Beyaz-Mavi uyarlaması:

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike varken Adidas'ı istemek dünyaca ünlü bir teknik direktörümüz varken hocamız Aykut Kocaman olsun demek gibi geliyor bana.

Bana katılmayanlar olabilir ama katılanların olduğunu da biliyorum; Nike'ın formaları tasarım olarak ta ürün kalitesi olarak ta gayet iyi.

Nike Trabzonspor formaları elbette daha da iyi olabilir, özel formalar yapılabilir, kolleksiyonlardan bize uygun bayka modeller seçilebilir. Futbol takımımız en iyisi olsun demek gibi mesele bu iyi olsunu hepimiz istiyoruz ama hemen olmuyor. Sadece markaya değil o işe karar vericilerin bakış açısına göre şekilleniyor bazı meseleler. Aynı malzemeden daha lezzetli işler çıkaran ustaların elinin değmesi gerekiyor bazen veya Mustafa Reşit hoca gibi bir insan bir anda bütün bir camiayı bir meseleye uyandırabiliyor. Doğru bakış açısı ile doğru işler yapmak meselesi.

Takım iyi olunca otakımın her şeyi iyi olur. Takım bu aralar kötü gidiyor ya forması da batar gözüne insanın. ( Puma giydiğimiz sezonların kötü gitmesi taraftarda kötü izler bıraktı mesela)

Efsane diye anılan Kappa döneminde formada ve armada yapılan hataları çok konuştuk bu sayfalarda. Forumda yeni olanlara tavsiyem bu başlığı geriye doğru biraz gezmeleri.

Benim zevkime, fikirlerime katılmak zorunda değil kimse herkes gibi ben de ifade ediyorum kendi düşüncemi. Nike markası Trabzonspor için iyidir formalarımız gayet güzel ve gittikçe güzele gidiyor. Yeni sezonda bize özel yapılacak çubuklu forma bütün bakış açılarını değiştirecektir emin olun. Ki Nevzat Aydın ile yaptığımız yazışmalardan ben yeni sezonda bunun gerçekleşeceğine inanıyorum.

Temel estetik kurumsal sorunlar çözülmezse, forma konusunda da TS Club ürünlerinde de aynı hatalar tekrar eder durur.

Forma satış pazarlama konusunda Trabzonspor taraftarının gerçek potansiyelini yeterince değerlendiremiyoruz. Geçmişe göre bu konuda epey yol alındığını da inkar etmeden söylüyorum bu tespiti.

Şu da var ki dünyanın en güzel formasını da yapsanız birileri çıkar 'bu ne kardeşim' diyebilir insan tabiatında olan bir gayet normal bir durum.

Uzun kol forma hastası olarak formaların ilk çıktığı andan itibaren uzun kollu seçeneği ile satışta olmasını istiyorum. Çocukların kışın üşümemeleri için özel çözüm önerisi: alttan aynı renk uzun kollu bir başka kıyafet giydirmek, iki oğlum da yaz kış üstlerinden formalarını çıkarmadıkları için oradan çağrışım yaptı.

Bordo formanın uzun kollu olanın yerine alttan -aynı ton olmak şartı ile- bordo body giyince model daha ortaya çıkıyor.

Bordomavi renklere yakışan renk beyaz. Aston Villa beyazı çok doğru kullanıyor. Siyah forma dışındaki renklerde olabilir ama formamızda yakışmadığını düşünüyorum.
                Abi bize özel çubuklu forma yapılacak demişsin. Özel olacağına göre bu sene ''Elit Kategori'' ye geçicekmiyiz ya da geçtik mi de bizim haberimiz yok? Katalogdan giyecek isek tek çubuklu inter stripe III var.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teşekkür ederim renkdaşım. Kesinlikle seninle aynı düşüncedeyim. Daha küçük bir firma olabilir ama önemli olan kendimize özgü forma tasarımlarımızı giymektir. Ben forma tasarımlarımı kulübe gönderiyorum fakat nike ile olan anlaşma sonucunda yapacakları birşeyleri olmadığını söylediler. En azından tasarladığım formaların üzerlerineki nike ve türk telekom logoları kaldırılıp t-shirt olarak kullanılabilir diye mail atıcaktım ki baktığımda attığım mailler gitmiyor adamlar sırf uğraşmamak adına muhtemelen mailimi engellemişler. Böyle zihniyetle çalışıyor bizim TS Club yönetimimiz. TS Club da ki ürünlerin çoğu güzel değil, güzel olmadığı gibide pahalı. Ordakiler ya tasarımdan anlamıyorlar ya da taraftarı görmezden geliyorlar. Birde sözde toplantı yapıp taraftarlardan tasarım istiyorlarmış.
                  Önceden yazdığım bu mesaj için TS Club yönetiminden özür diliyorum. Az önce aradılar beni bilgilendirdiler sağolsunlar. Herhangi bir engelleme yokmuş. Taraftarlarımızın tüm maillerine kesinlikle cevap veriyoruz dediler. Hatta daha önce attığım maillerede aksaksız cevap vermişlerdi. Neyse yeni tasarımlarımıda gönderdim yeni mailimden.

Yorum

Abi bize özel çubuklu forma yapılacak demişsin. Özel olacağına göre bu sene ''Elit Kategori'' ye geçicekmiyiz ya da geçtik mi de bizim haberimiz yok? Katalogdan giyecek isek tek çubuklu inter stripe III var.
                    Bilgim yok fakat bize yapılan özel forma gri forma gibi olur. Katalog modelinin bizim renklere özel uygulanması gibi. Veya Energy modelinin sadece bizim ligde bizim tarafımızdan giyilmesi gibi.

Hollanda tarafına geçsek haberimiz olurdu.

Yorum

İnanırmısın formayı yapıp evden çıktıktan sonra aklıma geldi gs ninde eskiden böyle formasının olduğu Aklıma gelseydi yapmazdım Başka bir tasarım yapacağım bakalım aklıma birşeyler gelirse.
                      İnanırım Kolay gelsin.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Önceden yazdığım bu mesaj için TS Club yönetiminden özür diliyorum. Az önce aradılar beni bilgilendirdiler sağolsunlar. Herhangi bir engelleme yokmuş. Taraftarlarımızın tüm maillerine kesinlikle cevap veriyoruz dediler. Hatta daha önce attığım maillerede aksaksız cevap vermişlerdi. Neyse yeni tasarımlarımıda gönderdim yeni mailimden.
                        T-shirt olarak tasarım yollama araklama durumları olabilir.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Şöyle bir t-shirt tasarımı yapayım dedim

Yorum

• Belirteyim ben Nike ile devam edilmesi taraftarıyım. Bu sadece bir deneme

t @Selim_Turan

Yorum

• Bence Nike'tan daha iyi duruyor Adidas formalar vücutta.

Yorum

• Şu sezonu bir bitsin,
                                Gelecek sezonun ilk heyecanlarını yaşayalım bu başlıkta.

Yorum

Çalışıyor...
                                X