şu fotoğrafları biri Allah rızası için küçültsün ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu fotoğrafları biri Allah rızası için küçültsün ya.Bize yapsalar 159 değil 210 lira filan olur bizde eleştiririz bu kadar pahalı ürün mü satılır diye
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHallettim abiBize yapsalar 159 değil 210 lira filan olur bizde eleştiririz bu kadar pahalı ürün mü satılır diye
fiyatın değişeceğini sanmam, sonuçta belli bir fiyat politikası var. gerçi şu 159 bile çok pahalı.
Yorum
-
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık siyah formamız olsun. beyaz formayla falan kimseye temiziz mesajı veremezsin. açık şike delillerinden anlamayan kafa bunu hiç anlamaz. Siyah, bordo ve mavi çok yakışıyo birbirine yıllardır siyah forma bekliyorum.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
halı saha maçlarımız yine başladı bu ara. bi şort alayım dedim nike ınkilerden. formalarda nikedan zaten beden kalıp konusunda şikayetçiydim aynı durum şortlardada var. benim düşüncem tabi ki , herkesin vücudu ölçüleri boyu vs bir değil tabi amaşortlarda boydan uyan belden uymuyor belden uyanın bacak çapları çok geniş oluyor. formalarda da omuzdan olan göbekten olmuyor omuz uygun olsun hareket edebilelim diye bi büyük beden alıyoruz bu defa da boy uzun oluyor .malzeme kalite renkler felan iyi ama nike yıllardır kalıp konusunda beni korkutuyor. her forma aldığımda farklı bi beden alıyorum birde. hani "ben L giyiyorum geçen sezonki formam L idi " diyerek denemeden alsam uymayacak. aynı sorundan şikayetçi olan var mı benden başka
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRugby dedin kalbimi yaraladın hocam.Rugby'de takım oyunu ve dostluk kadar formalar da önemlidir.
Toulouse takımının formaları:
Fransa:
İngiltere:
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike benim için bitmiştir. Umarım sözleşme yenilenmez bu lanet firma ile.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan, yeni bir gelişme mi var acaba?9 # Osvaldo'
Yorum
Yorum