Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu fotoğrafları biri Allah rızası için küçültsün ya.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu fotoğrafları biri Allah rızası için küçültsün ya.
      Hallettim abi Bize yapsalar 159 değil 210 lira filan olur bizde eleştiririz bu kadar pahalı ürün mü satılır diye
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İşte ben bunlara ayar oluyorum ya.

Bize de yapın bu ürünlerden satışın Allah'ını görürsünüz..

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hallettim abi Bize yapsalar 159 değil 210 lira filan olur bizde eleştiririz bu kadar pahalı ürün mü satılır diye
          teşekkür ettim.

fiyatın değişeceğini sanmam, sonuçta belli bir fiyat politikası var. gerçi şu 159 bile çok pahalı.

Yorum

• Her en kadar Nike bunu Arjantin Rugby takımı için yapmış olsa da hoşuma gitti benim, farklı.

''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Rugby dedin kalbimi yaraladın hocam. Rugby'de takım oyunu ve dostluk kadar formalar da önemlidir.

Toulouse takımının formaları:

Fransa:

İngiltere:

Yorum

• Artık siyah formamız olsun. beyaz formayla falan kimseye temiziz mesajı veremezsin. açık şike delillerinden anlamayan kafa bunu hiç anlamaz. Siyah, bordo ve mavi çok yakışıyo birbirine yıllardır siyah forma bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Artık siyah formamız olsun. beyaz formayla falan kimseye temiziz mesajı veremezsin. açık şike delillerinden anlamayan kafa bunu hiç anlamaz. Siyah, bordo ve mavi çok yakışıyo birbirine yıllardır siyah forma bekliyorum.
                  Aynen katiliyorum.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• halı saha maçlarımız yine başladı bu ara. bi şort alayım dedim nike ınkilerden. formalarda nikedan zaten beden kalıp konusunda şikayetçiydim aynı durum şortlardada var. benim düşüncem tabi ki , herkesin vücudu ölçüleri boyu vs bir değil tabi ama şortlarda boydan uyan belden uymuyor belden uyanın bacak çapları çok geniş oluyor. formalarda da omuzdan olan göbekten olmuyor omuz uygun olsun hareket edebilelim diye bi büyük beden alıyoruz bu defa da boy uzun oluyor .malzeme kalite renkler felan iyi ama nike yıllardır kalıp konusunda beni korkutuyor. her forma aldığımda farklı bi beden alıyorum birde. hani "ben L giyiyorum geçen sezonki formam L idi " diyerek denemeden alsam uymayacak. aynı sorundan şikayetçi olan var mı benden başka
                    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Fener macında gördüm ki çok isabetli bir secim yapmışım, bordo forma alarak
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her en kadar Nike bunu Arjantin Rugby takımı için yapmış olsa da hoşuma gitti benim, farklı.

İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rugby dedin kalbimi yaraladın hocam. Rugby'de takım oyunu ve dostluk kadar formalar da önemlidir.

Toulouse takımının formaları:

Fransa:

İngiltere:

bu formalar tek tek gercekten harika, keske bunlarin bordomavisi, yada beyaz bordusu yapilsa bize.
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Nike benim için bitmiştir. Umarım sözleşme yenilenmez bu lanet firma ile.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nike benim için bitmiştir. Umarım sözleşme yenilenmez bu lanet firma ile.
                            Emirhan, yeni bir gelişme mi var acaba?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Emirhan, yeni bir gelişme mi var acaba?
                              iPhone'a uygulamasını koymuşlar ondan mı sinirlendi acep Sultan
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Yok ya gs'ye yapılan polarları görünce cinnet geçiriyorum, sonra diyorum ki kendi kendime adamların suçu yok ts clup'ın başında ki adam tam bir melankolik depresif, bu yüzden olmuyor böyle şeyler
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X