Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak akgs17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    demek galatasaraylılar ümitli diyorsun. hangi konuda katalog ürünler giyip giymeme konusundamı;
    Yürü gitt... Kirmizi ic camasiriylan size bol sans!!-

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim anlamadığım kappa zamanında böle "özel forma üretmemi istiyorsan 4,5 katı satış yapman lazım" demedi.Bence kappa'ya geri dönelim hiç değilse gerçekten özel üretiyorlar ve de dikişli arma yapıyorlar.Pahalı olacaksa kappa'nın formaları pahalı olsun.İtalyan malı abi adamlar şuan daha da güzel yapıyorlar.
      Kappa özel formayı ne zaman üretti? Güldürmeyin beni arkadaşlar.

Nike'n kalitesini, Kappa'nın tüleren formalarına tercih ediyorum. Kappa'nın renklerini hiç hatırlatmayın katil olurum. Renk konusunda en tutarlısı NIKE.

NIKE'n markasını kullanmalıyız. NIKE gibi bir markayı kullanmayı Lescon ve Kappa ile uğraşmak aptallık olur.

Fotoğraf çekimlerine dikkat edin.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iki vicktory arasındaki farkları bulun bakalım...

bizim arma bunun gibi dışarı taşşa ne yapacaktı yönetiçiler
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dikkat ettiysen nike arması birinde büyük birinde küçük
          oraya takılmıyorum bile...onu geçtim yani...=) hani belki sezon içerisinde düzelir diye...

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben parami sokakta toplamiyorum kimse kusura bakmasin...5 para etmez formalari neden alim??? Bunun mantigi nedir??? Hani hic görülmemis formalar gelecekti...
            Forma amayan taraftar degil mi?????

Ben formasiz 90 dakika tesahürat yapan taraftari formasini alip 90 dakika cekirdek yiyene tercih ederim
            Ozaman kulüp yillardir "Gercek taraftar lisansli ürün kullanir" diye bosuna yirtiniyor.

O cok özendigimiz Avrupa kulüplerinin taraftarlari her sene ayni sekilde cikan formalari bosuna aliyor. (Örnek: Real Madrid, Milan vs.)

3ün 5in hesabini yapip forma almayan taraftar, özel muamele görmedi diye kendini bosuna paraliyor ozaman.

2. lige düsen Herta Türkiye Süper Liginin 2.si bir takimdan daha fazla forma satmasi normalmidir sence?

İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftarlık nedir? Karşılıksız,sorgusuz,sualsiz destek vermektir.... Unutmayın ki bizim bir de ayrıcalığımız var... TRABZONSPORLUYUZ.... Şimdi lütfen formalar hakkında atıp tutmayı bırakın... İş işten geçti bu seneki formalarımız bunlar... Gidin her zaman ki gibi taraftarlık görevinizi yapın.. Kendinize Bir forma alın... Çünkü o formalar bir bez parçasıda olsa üstünde TRABZONSPORUMUZUN ŞANLI ARMASI var!!!!!
            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 21:06.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Amblemler bizimki minicik manU büyük
              Amblemler bariz belli oluyo manu'da yakasıda siyası bizimde orası mavi olmalıydı.Tabi ki nike logosu manu'da daha büyük

Yorum

• Bu arada NIKE'ı protesto edelim yine çünkü ManU. formasında ki NIKE işareti beyaz. Oysa ki KIRMIZI olmalıydı. Bize de yaptılar aynısını, dünyanın en iyi tasarımcılarıyla çalışıyorlar ama bunları düşünemiyorlar
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iki vicktory arasındaki farkları bulun bakalım...

hiçbi fark yok çok başarılı bi forma ancak katalog ürünü olduğuu sanmıyorum manunun forması bordo mavi renk olarak trabzonspora uyarlanmış.forma satış konusunda nike haklıdır bişey diyemeyiz.

Yorum

• İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftarlık nedir? Karşılıksız,sorgusuz,sualsiz destek vermektir.... Unutmayın ki bizim bir de ayrıcalığımız var... TRABZONSPORLUYUZ.... Şimdi lütfen formalar hakkında atıp tutmayı bırakın... İş işten geçti bu seneki formalarımız bunlar... Gidin her zaman ki gibi taraftarlık görevinizi yapın.. Kendinize Bir forma alın... Çünkü o formalar bir bez parçasıda olsa üstünde TRABZONSPORUMUZUN ŞANLI ARMASI var!!!!!
                    Ask da aynisidir da, fazla naz da asigi usandirir.

Ayni bizim yönetimin bize yaptigi, usandik artik, biktik artik!

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada NIKE'ı protesto edelim yine çünkü ManU. formasında ki NIKE işareti beyaz. Oysa ki KIRMIZI olmalıydı. Bize de yaptılar aynısını, dünyanın en iyi tasarımcılarıyla çalışıyorlar ama bunları düşünemiyorlar
                      iyi güzel de siyahın üzerindeki beyaz ile mavinin üzerindeki beyaz bir mi allasen.
                      En son art(w)in tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 21:09.

Yorum

• sanki bu sene tmm seneye artık der gibi oldum.Bu sene GSye 1 tane bile özel forma yapsalar forma hariç nike ürünlerini boykot edecem

Yorum

• Ne İğrenç Formalar Ya
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Amblemler bizimki minicik manU büyük
                            evet o davar ama iki formaya dikkatlice baktıgımızda mesafe olarakda büyük farklılılar var ve bu yüzden bizim forma biraz daha kötü gözküyor diye düşünüyorum aynı gecen sene ki cubuklu formada yapılan amblem yeri rezaletini bu senede tekrarlıyorlar malesef...
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• ManU'nun bile katolog ürünü kullandığı bir ortamda siz ne bekliyordunuz da ortalığı kattınız birbirine ?

İsterse 5 sene önceki modeli kullansınlar. Güzel arkadaş bu formalar.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne İğrenç Formalar Ya
                                Yahu bana bordo mavi boyanmis hersey guzel geliyor, formamiza nasil igrenc diyebiliyorsunuz yahu? Begenmezsiniz ama uzerinde o amblem olan birseye igrenc demeyin, ayiptir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X