Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

benim yazıyı alıntılayıp cevaplamışsın ama ben arma ile ilgili bir şey demedim ki ..orda nike işaretinin bulunduğu yere dikkat çekmek istedim. yani burda herkes bizim kulube yüklenirken, ki haklıllar doğru yapıyolar, birazda nike'ın hatalarını göstermek istedim. nike işaretinin standartsızlığı üzzerinde durmak istedim. burda büyük kalıplı bir çubuklu forma görmüştük nike işareti nerdeyse koltuk altındaydı burda ki çocuk formasında ise nerdeyse soluk borunun üzerinden geçecek.

ama diğer kuluplerin, dediğim gibi bizden üst kalite giyinen kuluplerin formasında böyle bir standartsızlık yok.

sonuç olarak bende şöyle bir soru sorsam sayın nike yönetimine,

bir düşük kalite giyiniyoruz diye insan firmasının işaretinde bu kadar oynama yapmak zorundamıdır. ayıp değilmidir. o firmaya yakışır mı ?

nike dan bahsediyoruz Trabzonspordan değil
    bende armalari demek istemedim.

nike isaretini hatali gören kulübümüz, o formaya o haliyle nasil arma yapistirip satisa cikarirlar demek istedim... niye kulüp bu konuda biraz daha dikkatli degil...

nike dogru yada yanlis göndermis. onu satisa sunan kulüp...

Yorum

• arkadaşlar ben internet forma sipariş etmeyi düşünüyorum ve ilk kez forma alacam acaba forma bedenleri ile normal günlük kıyafet bedenleri arasında bir fark var mı

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar ben internet forma sipariş etmeyi düşünüyorum ve ilk kez forma alacam acaba forma bedenleri ile normal günlük kıyafet bedenleri arasında bir fark var mı
        benim bildigim kadariyla yok... ama l giyiyorsan m de alabilirsin... ben almanyada l giyiyorum... forma m oldu... =)
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim bildigim kadariyla yok... ama l giyiyorsan m de alabilirsin... ben almanyada l giyiyorum... forma m oldu... =)
          sağolasın ben m giyiyorum inş m beden formada bir sorun olmaz

Yorum

• Merhaba Arkadaslar.. benim bir Skntim var fakat arastirdim biraz ve sanirim tek benim Skntim degilmis bircok Renktasimin da ayni Skntisi var bu konuda.. TS Club a da mail yazdim fakat cevap gelmedi yetkililerden.. Ben gecen Hafta 1 haftaligna Antalya ya gittim Tatile Avusturya / Viyanadan ve dedim gitmisken arastirim var mi Trabzonspor magzasi diye aslinda 9. ayda Trabzona gidicem ve genis kapsamli alisveris yapicam TS Clubden ama dedim iste gitmisken bi formayla döniyim en azindan ve gercekden de Antalya Manavgat da Trabzonspor Store vardi ve arastirdim nasil gidildigni ve gittim formami almaya cok güzel beyaz forma görür görmez bunu aliyorum dedim sectim sonra isim yazdiricaktim.. Forma 87 TL ve isim yazdirmak 20 TL idi online satista yazdirmak 10 TL ama neyse yine de hevesimi kirmak istemedim ve sonucta Trabzonspor formasi deger dedim ve yazdiriyim dedim.. saticiya sordum isim yazdiricam ama oyunculardaki yaziyi mi kullanicaksiniz yoksa baska tür bi baski mi.. dedi Trabzonspor kendilerine yaziyi ve numaralari yolluyormus.. tmm dedim o zmn yaptirim.. 2 saat sonra formayi almaya geldigimde ilk hüsranlik basladi.. isim basit bir yazi Oyuncularin yazilariyla alakasi yok.. numara desen baska yerde ve kücük ve numara sekli de degisik.. yine de formayi herseye ragmen aldim.. neyse Viyanaya geri döndüm anneme formami yikattim ve 2. ve büyük hüsran Formamin TS logosundaki yildiz tamamen yok olmus ve TS yazisi kismen yerinden ayrilmis.. benim bircok formam oldu Türkiye, Barcelona, Konyaspor, ve 2 tane daha önceden Trabzonspor formam.. ve hic birinde armalari yani logolari cikmadi nasil yikandiysada.. sadece Trabzonspor formalarimda öndeki reklam cikti biraz ama o kadar cok yikandi normal görüyorum.. fakat o kadar heves ettigim bu formada onca hüsran.. sonra TS Club a mail yazdim bugün 3. gün mail yazdigimdan beri ve halen cevap gelmedi ne yazik ki herhangi bir Yetkiliden.. ya kisacasi tek bana degil bu Taraftara yapilan ayip degil mi? bana yardimci olabilecek kimse yok mu bu durumda? yoksa armasiz Trabzonspor formasi mi giyelim bundan sonra?
            SAMSUN UNDERGROUND RAP
            55

Yorum

• [QUOTE=Ufuk Bayraktar61;1916993206]nike ürünlerini kulübe gönderiyor. bizimkiler armamizi yapistirip(!) satisa sunuyor...

sen bir magaza sahibi olsan ve gelen ürünlere kendi magaza ismini diyelim diksen, ilk önce sana gelen ürünleri kontrol etmezmisin?

hatali ürün oldugunu gördügünde, yinede kendi magaza ismini dikip satisa sunarmisin??

kaldiki bizimkiler Türk bayragimizi yapistiriyorlar anlamiyorlar, üzerine bide armamizi yapistiyorlar yine anlamiyorlar öylemi???

Armalari madem kulüp ekliyor.......8.999,00 €uro'ya özel makine var!
              Armalari bu makineyi alip TS Club isleyebilir formalara
              En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 19.07.2010, 18:14.
              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• rezillik ya, ayiptir ayip. koca trabzonsporun formalarina bakin. kalite 0

Yorum

• cok mu zor kappa zamanindaki gibi nakisli arma kullanmak??

Yorum

• Forma almayacağım kesinleşti..

antrenman formaları ya da ürünleri ne zaman çıkarsa alırım, antrenman formalarında armalar dikişli oluyor en azından..

Yorum

• Gri formadan almistim,Türk bayragi armasi daha ilk yikamadan sonra söküldü.

Iste nike in bize sundugu kalite,ne diyeyim....
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• nike yapmiyorki bunlari, onlar sadece formayi kulübe gönderiyorlar, ts logo ve türkiye bayragi reklam vs kulüb basiyo

Yorum

• Burada Arma ve Bayragin yapistirilmasini Trabzonspor yapiyor diye diye, dilimizde Tüy bitti.

Ama elsetirmek Amac olunca, nafile tabiki.

Nike in yerinde olsam Trabzonspor ile Tedarik anlasmami aninda bozarim. Marka degerleri zedeleniyor zira...
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• bu yapıştırma arma olayına baştan beri karşıydım hala karşıyım karşı olmaya da devam edeceğim. Çok zor olmasa gerek armayı dikmek.

Yorum

• Arkadaşlar bu gri forma mı olucak bizim 2011 formamız acaba pek beğenmedimde ve diğerleri nerede nerden bakabiliriz bide satışa ne zaman çıkarlar ?

bu arada bu nike bize sponsorda diğer bir çok takımda nike giyiyor dandik takımlar bile ne farkı var bunun ?

Yorum

• Ben Formayi yikamadan önce, bir Terzide iki Nakis attiracagim
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X