Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• melihkuzey sagol bilgiler icin.. peki o zaman neden herkes karsi bu adamin bize sponsor olmasina ?
    SAMSUN UNDERGROUND RAP
    55

Yorum

• Efsane formaya bayıldım hemen bir tane alıp arşivliyeyim severim nostaljiyi.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        melihkuzey sagol bilgiler icin.. peki o zaman neden herkes karsi bu adamin bize sponsor olmasina ?
        karşı olmasının bir kaç sebebi var. birincisi ismi büyük yolsuzluklarla anıldığı için Trabzonspor gibi büyük bir camiaya zarar verme ihtimali. çünkü hala alacaklıların davalarıyla uğraşıyor. ikincisi aziz yıldırımla takıştıktan sonra Trabzonspor'a destek vermesi bizim yönetimi biraz rahatsız etmiş olması. bizim başkanın ve yöneticilerin aziz yıldırım'a olan düşkünlüğü malum. aziz yıldırımın fadıl akgündüzü hiç sevmiyor olması Trabzonspor yönetimini iki arada bir derede bıraktı. forvet transferinde bile aziz yıldırımın ağzına bakan bir yönetimimiz olduğu için (yabancı transferi yaparsak semih'i size verebiliriz olayı) fadıl'ın bize sponsor desteği vermesi bayağı yadırgandı. bu arada aziz yıldırım iyi bir yabancı transfer yaparsa bize de semih'i verecek bizim yönetim de forvet sorununu çözecek. sadri şener'in taraftarı oyalamasının sebebi bu.

Yorum

• anliyorum.. sagol bilgilendirdign icin
          SAMSUN UNDERGROUND RAP
          55

Yorum

• Kimdi hatırlamıyorum tvde birisi Jet Fadıl bu arabayı yapsın ben eşşşşekler gibi anıracam dediydi Netekim anırmadı Jet Fadıl yurt dışına kaçtı.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Ben de formaları yakından gördüm özellikle çubuklu formanın kesimi çok kötü tabiki benim fikrim bu... yani s beden giydim üstüme hala kolları çok bol geliyor yani emanet gibi duruyor insanın üstünden en çok yine beyaz forma ve yeni gri forma idare eder ...

Yorum

• Jet Fadıl Almanyada binlerce kişiyi tokatlamış bir adamdır. gerçi adammıdır ondan da emin değilim. Şimdi de doğu ve güneydoğuda bazı 2. ve 3. lig takımlarını ayartarak ayrı bir federasyon veya benzeri bir yapı kurma çabası var.
                Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• geçen hafta kıbrısta bütün takımların formalarını satan bir mağzaya gittim ... kıbrısta fenerim galatanın ve beşiktaşın mağzaları olmasına rağmen hala ts clup yok buda ayrı bir konuki kıbrısta çok fazla trabzonlu vetrabzonsporlu var ... işin özeti ben öyle sizler gibi ne kumaş uzamnıyım nede terzi ... ben öle bi bakışta dikişini anlamam kumaşının kalitesini çözemem ama bizim formalarımız ele alındığında daha hafif ve daha estetik duruyor bence ... bütün hepsinin formalarını giydim .. gs den fb ye ondan bjk ye ve en son bizim formamızı ve üzerimde en güzel duranı gene benim formamdı ... buda benim görüşüm ama burada kumaş kalitesini ve dikimini eleştiren arkadaşlardan bilimsel açıklama merak ediyorum benim göremeyip onların gördüğü şey ne çok merak ediyorum birde ne demiş atalarımız bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ...

şimdi bizim formalarımız ile diğerlerinin formaları arasındaki bilimsel anlamda kumaş ve dikim farklılıkları nelerdir ....

saygılarımla...
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Manchester United yeni sezon deplamsan formaları BMN farkı ile:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İç saha formalarını daha önce paylaşmıştık

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu en mantıklısı . Reklam gelirdir yanlış mı biliyorum ??

yav ben de hep düşünmüşümdür. her formanın üstünde reklamlar mevcut. satılan forma başına mı ücret ödüyor bu sponsorlar çünkü giydiğimiz formalardan reklam ücreti alıyor ise klüp formaların bi kısmını bu reklamlara sayabilir. indirimlere gidilebilir. elbet klip kazansın isteriz bizde ama daha çok forma satarak kar elde edebilmesi daha güzel olur bence. az satıştan yüksek kar elde etmesi yerine ufak karlarla daha çok satış yapmayı hedefleseler keşke
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Arkadaşlar bugün TRABZON'daydım.. =) TRABZONlu olmama rağmen TRABZONu çok seven ve hatta orada yaşamak isteyen biri olarak bugün mükemmeldi.. Bugün Avni Aker'in etrafında 7 kere dönerek hem hacı hemde 7'ci şampiyonluğa dua ettim.. Ts Club Geçen seneye oranla daha güler yüzlü ve ilgilenen elemanları tercih ettim.. Bana göre kurumsal bir ilerleme.. Kendime yeğenlerime abilerime alışveriş yaptım.. Nike formalarda ki kalite bariz şekilde görülüyor.. Nike'tan başka bir marka düşünmek şu anda yersiz.. Ayrıca şortlarımız bu sene gerçektende mükemmel.. Antreman ürünlerindende sadece 2 çeşit gelmiş bilmeyenlere duyurulur..
                          "Turist" Okur Yazar..
                          Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu en mantıklısı . Reklam gelirdir yanlış mı biliyorum ??
                            Herşey de para değildir. Yanlışmıyım?.
                            Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• İlk olarak çeko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herşey de para değildir. Yanlışmıyım?.

Bir kulüp için gerekli olan şeyler paradır ama. Stadyum, transfer, ürün..
                              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimdi hatırlamıyorum tvde birisi Jet Fadıl bu arabayı yapsın ben eşşşşekler gibi anıracam dediydi Netekim anırmadı Jet Fadıl yurt dışına kaçtı.
                                Fatih Altaylı demişti.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Çalışıyor...
                                X