melihkuzey sagol bilgiler icin.. peki o zaman neden herkes karsi bu adamin bize sponsor olmasina ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemelihkuzey sagol bilgiler icin.. peki o zaman neden herkes karsi bu adamin bize sponsor olmasina ?
Yorum
-
Jet Fadıl Almanyada binlerce kişiyi tokatlamış bir adamdır. gerçi adammıdır ondan da emin değilim. Şimdi de doğu ve güneydoğuda bazı 2. ve 3. lig takımlarını ayartarak ayrı bir federasyon veya benzeri bir yapı kurma çabası var.Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.
Bernard SHAW
Yorum
-
geçen hafta kıbrısta bütün takımların formalarını satan bir mağzaya gittim ... kıbrısta fenerim galatanın ve beşiktaşın mağzaları olmasına rağmen hala ts clup yok buda ayrı bir konuki kıbrısta çok fazla trabzonlu vetrabzonsporlu var ... işin özeti ben öyle sizler gibi ne kumaş uzamnıyım nede terzi ... ben öle bi bakışta dikişini anlamam kumaşının kalitesini çözemem ama bizim formalarımız ele alındığında daha hafif ve daha estetik duruyor bence ... bütün hepsinin formalarını giydim .. gs den fb ye ondan bjk ye ve en son bizim formamızı ve üzerimde en güzel duranı gene benim formamdı ... buda benim görüşüm ama burada kumaş kalitesini ve dikimini eleştiren arkadaşlardan bilimsel açıklama merak ediyorum benim göremeyip onların gördüğü şey ne çok merak ediyorum birde ne demiş atalarımız bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ...
şimdi bizim formalarımız ile diğerlerinin formaları arasındaki bilimsel anlamda kumaş ve dikim farklılıkları nelerdir ....
saygılarımla...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Yorum
-
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu en mantıklısı . Reklam gelirdir yanlış mı biliyorum ??
yav ben de hep düşünmüşümdür. her formanın üstünde reklamlar mevcut. satılan forma başına mı ücret ödüyor bu sponsorlarçünkü giydiğimiz formalardan reklam ücreti alıyor ise klüp formaların bi kısmını bu reklamlara sayabilir. indirimlere gidilebilir. elbet klip kazansın isteriz bizde ama daha çok forma satarak kar elde edebilmesi daha güzel olur bence. az satıştan yüksek kar elde etmesi yerine ufak karlarla daha çok satış yapmayı hedefleseler keşke
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Arkadaşlar bugün TRABZON'daydım.. =) TRABZONlu olmama rağmen TRABZONu çok seven ve hatta orada yaşamak isteyen biri olarak bugün mükemmeldi.. Bugün Avni Aker'in etrafında 7 kere dönerek hem hacı hemde 7'ci şampiyonluğa dua ettim..Ts Club Geçen seneye oranla daha güler yüzlü ve ilgilenen elemanları tercih ettim.. Bana göre kurumsal bir ilerleme.. Kendime yeğenlerime abilerime alışveriş yaptım.. Nike formalarda ki kalite bariz şekilde görülüyor.. Nike'tan başka bir marka düşünmek şu anda yersiz.. Ayrıca şortlarımız bu sene gerçektende mükemmel.. Antreman ürünlerindende sadece 2 çeşit gelmiş bilmeyenlere duyurulur..
"Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu en mantıklısı . Reklam gelirdir yanlış mı biliyorum ??Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.
Bernard SHAW
Yorum
-
İlk olarak çeko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey de para değildir. Yanlışmıyım?.
Bir kulüp için gerekli olan şeyler paradır ama. Stadyum, transfer, ürün..50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimdi hatırlamıyorum tvde birisi Jet Fadıl bu arabayı yapsın ben eşşşşekler gibi anıracam dediydiNetekim anırmadı Jet Fadıl yurt dışına kaçtı.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
Yorum