Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak çeko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    barselona prensip olarak formasına reklam almaz. Unicefle özel bir anlaşama yaptılar 3 yıl önce ve unicefe 5 milyon avro ödeyerek formasında ismini taşımaya başladı. bir nevi sosyal sorumluluk projesi diyebilirsin..

zevk meselesi dediginiz icin oradan yola ciktim ben. logolar formayi cirkinlestiriyor dediniz, sonra formasinda hem unicef hem de nike logosu olan bir takimi ornek verdiniz.

unicef belki cok farkli bir vaka, kabul ediyorum. ancak nike logosu her zaman yerini almistir barcelona formasinda. trabzonspor formasinda da yerini almasi benim zevkime uyuyor acikcasi. ancak ben de formanin olabilecek her bolgesinde reklam olmasindan hoslanmiyorum. yillar once fransiz takimlarinda boyle bir durum soz konusuydu ve cok cirkinlerdi.
    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zevk meselesi dediginiz icin oradan yola ciktim ben. logolar formayi cirkinlestiriyor dediniz, sonra formasinda hem unicef hem de nike logosu olan bir takimi ornek verdiniz.

unicef belki cok farkli bir vaka, kabul ediyorum. ancak nike logosu her zaman yerini almistir barcelona formasinda. trabzonspor formasinda da yerini almasi benim zevkime uyuyor acikcasi. ancak ben de formanin olabilecek her bolgesinde reklam olmasindan hoslanmiyorum. yillar once fransiz takimlarinda boyle bir durum soz konusuydu ve cok cirkinlerdi.
      Formamızda kollarda göğüste ve sırtta reklam var. Ve çok kötü duruyor. Ve sırttaki reklam üstte futbolcu ismi altta. nayk ve ya adidas veya hangi firmayla anlaşmışsak onun logosunun olmadığı forma yapmak çok zor . Ancak diğer reklamları çok gereksiz buluyorum. Ve bu reklamlardan alınan paralarda Trabzonspor için büyük paralar değil. Değmez yani. Reklam almamamız bizim içinde bir ayrıcalık, bir farklılık yaratabilir... Mesela yani..
      Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• Gri formamı aldım . Hayırlı olsun

Yorum

• bence logo ve önde bi Reklam yeterlidir fazlasina gerek olmadigni ve formayi cirkinlestirdigni düsünüyorum fakat iste dedigim gibi bence önde reklamli ve logolu bi forma idealdir diye düsünüyorum.. bu arada cok reklamdan yakinanlar icin kücük bir kiyaslama olayi gösteriyim hani konu reklamdan acildiya T - Mobile Bundesliga yani Avusturya 1. ligi Rapid Wien ( 1. lig tüm takimlarinin ayni oranda sanirim)

1. her kollarda birer farkli reklam yani toplam 2 reklam
          2. yakadaki reklam
          3. ana reklam

ve arka kisim

1. sirt üst kisimdaki reklam
          2. popo kisminaki reklam simdi bilemiyorum farkli reklam mi veya aynisini fakat sanirim popodaki reklam aynisi

yani özetlemis olursak tami tamina 6 reklam var forma ve sortda
          SAMSUN UNDERGROUND RAP
          55

Yorum

• İlk olarak çeko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            barselonanın reklamsız formaları
            Tarafların günlük yaşantısında rahatlıkla giyebilmesi için taraftara özel reklamsız formalar olmalı
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• reklamlı ve efsane forma. kıyaslayın.
              Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tarafların günlük yaşantısında rahatlıkla giyebilmesi için taraftara özel reklamsız formalar olmalı
                Bu en mantıklısı . Reklam gelirdir yanlış mı biliyorum ??

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biraz yıkayınca türk telekom yazısı çıkıyo zaten..

Bernard SHAW

Yorum

• Allahtan hemen formayı sipariş ettim geçen hafta da geldi bu reklamlar çok kötü durmuş..
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allahtan hemen formayı sipariş ettim geçen hafta da geldi bu reklamlar çok kötü durmuş..
                      Oo bu reklamlar bu haliyle kalırsa forma falan almam.. Doğru düzgün yapsınlar transparan olsun taraftarı soğutuyorlar iyice herşeyden..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oo bu reklamlar bu haliyle kalırsa forma falan almam.. Doğru düzgün yapsınlar transparan olsun taraftarı soğutuyorlar iyice herşeyden..
                        ben alirimda o reklami sökmek icin elimden geleni yaparim
                        SAMSUN UNDERGROUND RAP
                        55

Yorum

• yahu ben mi yanlış forma aldım bnm yeni sezon çubuklu formamda reklam falan yok türktelekom hariç bomboş fıstık gibi forma (:
                          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu ben mi yanlış forma aldım bnm yeni sezon çubuklu formamda reklam falan yok türktelekom hariç bomboş fıstık gibi forma (:
                            dogru formadir cünkü benim aldigim formada öyleydi belkide diger reklamlari satista kullanmazlar öyle anlasilmistir belki
                            SAMSUN UNDERGROUND RAP
                            55

Yorum

• Jet Fadıl olayı patlak verdi sonunda 1 Milyon TL'ye reklam haa vayy be..

Yorum

• arkadaslar ben jet fadil hakkinda hic bi bilgiye sahip degilim anca sizlerden duydum fakat kimse hakinda olumlu birseyler yazmiyor.. bi kac bilgi verebilir misiniz acaba ? kimdir bu adam neden kimse istemez veya bildigniz gibi anlatin iste
                                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                                55

Yorum

Çalışıyor...
                                X