Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çubuklu forma gerçekten çok güzel...yani daha iyisi nasıl olacaktı onu merak ediyorum?

ama gri formada beklenti yüksekti...o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu herkese...ama genel kanaat katalog ürününün renginin değiştirilip bize sunulmasından dolayı beğenilmediği...ama o ürün katologda olmasaydı da buyrun size özel tasarım yaptık diye sunsalardı herkes beğenecekti eminim...

gri formaya alışmak biraz zaman alcak...cesur bir renk çünkü...ama zamanla çok beğenileceğinden eminim...

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya ben lan neyse bişi demiyorum.
      ççç Kaçmamış abi
      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• beyaz şort ve fiyakalı tozluk olsa çok daha olumlu yorumlar olabilirdi.

Yorum

• çok komik yaa)sırf eleştirmek için eleştirirsen böyle komik duruma düşersin....
          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

tigin, "lan" ını sana iade ediyorum iki misli ile. sen yanlış anlamışsın iyi oku, iyi...
            ben ikiside kötü derken, bayern munich ve Trabzonspor'un gri formalarının ikiside kötü dedim...

ikinci olarakta iyi dediğim forma Trabzonspor 'un çubuklu forması...
            anladın mı şimdi! yazık sana...
            Trabzonspor

Yorum

Bayern ve griyi kastetti abi ...
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İkisi de derken Bayern ile bizim formayı kastetti arkadaş ...
                aynen Fatih, saol...
                böylelikle kimin komu
                ik duruma düştüğünü görüyoruz. alkışşşşş!
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam çubukluyu renginden dolayı beğenmemiş bir de. Neymiş efenim Barça gibi olmamış renkler bu ne yıhaaa!... Yok anasını nikahı şimdi... Olay baştan kopmuş zaten...

Valla kim Barça'nın renkleri gibi olmalıymış renkler demiş bilmiyorum ama bence evet mavisi biraz daha koyu olsa daha iyi ve daha farklı olurdu.Laciver demiyorum,biraz daha koyu bi maviden bahsediyorum.Zamanında kappa formalarımız vardı onlardaki mavi gibi mesela.

Yorum

aynen bende

Yorum

• ya ne zaman çkacak fotoğraflar 1 saat oldu hala tek poz yok

Yorum

• çubuklu formayı beğendim gri forma da idare eder ama bize özel olduğunu düşünmüyorum
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yorum

• Hayırlı Olsun..

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla kim Barça'nın renkleri gibi olmalıymış renkler demiş bilmiyorum ama bence evet mavisi biraz daha koyu olsa daha iyi ve daha farklı olurdu.Laciver demiyorum,biraz daha koyu bi maviden bahsediyorum.Zamanında kappa formalarımız vardı onlardaki mavi gibi mesela.
                              Yukarıdaki AFS Ağabey'in son mesajını okumanızı tavsiye ediyorum kardeşim ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• coolman COLMAN....

Yorum

Yükleniyor...
                                X