Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Durun bakalım yerden yere mi vururuz yoksa göklere mi çıkarırız 15 gün sonra belli olur.

Yorum

• İlk olarak ofluhalit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      forma konusunda afs üstada katılıyorum.bizim taraftarımıza kolay kolay bişey beğendirilemez.nike ında eksikleri,hataları olmuştur kabul ama öyle yerden yere vurulacak ürünlerimiz olduğunu düşünmüyorum.kaldıki zamanında kırmızı mavi forma yapan puma giymiş bir takım olarak,lescona bile razıyım diebilecek kadar bu işten anlayan taraftar olarak halimize şükretmemiz gerekir diye düşünüyorum.sonuçta bir dünya devi ile çalışıyoruz ve her sene sponsor değişikliğinin bize birşeyler katmadığını anlamış olmamız gerekir.şahsen 10-15 sene nike la çalışılmasını isterim(tabi maddi olarak diğer firmaların tekliflerinin artı yönde uçurum oluşturmaması halinde).inter,barca,manchester gibi forma markasının takımla özdeşleşmesi taraftarıyım.
      Altına imzamı atarım.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Everton, ManU ve Tottenham'ın yeni formalarını gördükten sonra her türlü forma kabulümdür..

gs de bu renk giyecek büyük ihtimal bu sene.Pembe ve kavuniçi karışımı bir renk olacakmış.
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gs de bu renk giyecek büyük ihtimal bu sene.Pembe ve kavuniçi karışımı bir renk olacakmış.
          Somon rengi. Böyle birşey bekliyorlar;

http://1.bp.blogspot.com/_7FpXyEyhCb...Somonforma.png

Yorum

• Formaların genelinde, kumaştaki kaliteyi "kağıttan" biraz daha öteye taşısalar iyi olacak. Rahat rahat giyinebilelim yeter, model çok da önemli değil.
            . .
            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
            . .

Yorum

• Sponsorlar farklı ama tarz hep aynı yıllardır.Biz de böyle birşey istiyoruz artık.Klasik bir forma.

89

91

93

96

97

98

99

2000

2001

2001

Yorum

• 2002

2003

2004

2005

2009

Yorum

• Ajax'mı Bu ?
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ajax'mı Bu ?
                    Evet Canberk.
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu renk aklıma çilekli sakızı getiriyor nedense

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bize kolay kolay birşey beğendirilemez kısmına hiç katılmıyorum.

Son yıllarda yapılan Trabzonspor formalarının hangisi estetik ve kaliteyi bir araya getirebildi Allah aşkına ? Öyle bir konuşuluyor ki sanki bize özene bezene formalar hazırlanıyor da biz beğenmiyoruz. Daha logosunu reklamını halledemiyorlar formanın. Bizim formaları fb, gs'nin formalarının yanına koyun bakın detaylara. Nike'ın kumaşı kaliteli tamam, ama kumaş kaliteli diye diğer herşeyi boş mu verelim yani? Şuana kadarki en kaliteli formamız beyaz formamızda mesela, onun üzerinde de renklerimiz yoktu. Tasarımsızlığına hiç girmiyorum, hadi o zevk konusu...görecelidir diye geçiyorum.

Hepimizin ortak istekleri neler;

1) Logosu sökülmeyecek ve doğru uygulanacak bir forma
                        2) Renklerimizin doğru kullanıldığı bir forma
                        3) Reklamları doğru uygulanmış forma. Beyaz fonsuz, ebatları doğru ayarlanmış...
                        4) Sırtındaki yazıları ve rakamları biraz estetik olsun göze hitap etsin istiyoruz.

Daha formanın modeline gelene kadar olması gereken temel şeylerdi bunlar. Bakın işin estetik kısmına hiç girmedim bile. Mesela bir nostaljik formamızı istedik, bizi takip etmelerine rağmen 6 formanın içinde(bir sezonda 6 forma olması da saçma) onu sunmadılar bize(katalogdaki model olmasına rağmen!). Sanki bütün formaları olsun aman o olmasın der gibi... Olursa çok satar diye mi endişelendiler anlamadım gitti.

Beğeni tabiki %100 olmayacaktır, ama yüzde %80-90'ları bulursa başarılıdır. Ayrıca bizim o imrenerek baktığımız ürünler bile %100 beğenilmiyordur. Herkesi memnun edemezsin ama çoğunluğu sağlayabilirsin.

Antreman ürünlerine neden kimse çıkıp da güzel değil demiyor mesela ? Bu konuda çoğunluk sağlandı, formada da sağlanabilir. Dediğim gibi detaylara özen göstermek lazım ve model seçimlerinde çok daha özenli olmaları lazım.
                        Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Onca yıl ABN-AMRO reklamı Ajax formasının parçası gibi olmuştu, şimdi değişince sanki formada bir eksiklik varmış gibi geliyor göze. Aynı etki Liverpool formasında da oldu.
                          Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yakışır onlara geçen sene morarmışlardı bu sene de asıl zihniyetlerini gösterecekler ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Zor beğeniyoruz tespitine katılmıyorum Nikenin kataloglarından forma giymeye razıyım.Yeterki logo ve reklam baskıları doğru yapılsın.

15 yıldır taraftarın sırtında olan adidas formalarımızdaki armalar sapasağlamken bir kaç ay önce edindiğimiz Nike formalardaki armaların sökülmesinin zor beğenmeyle alakası yok diye düşünüyorum.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Armaların sökülmesine itiraz etmek ve iki sene önce ikinci lig takımlarının giydiği formayı bu sene giymemiz karşısında itiraz etmek ne diye beğenmemek olsun ki.

Yorum

Yükleniyor...
                                X