Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tek isteğim var ne olur, yalvarıyorum ne olur armamız dikişli olsun. Sevmiyorum yapışkan armayı, çıkıyor tüm formalardan.
    Aynen Recep abi.

Bu durumu rica etmiyorum artık. Yalvarıyorum dikişli olsun.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Formam kokacak nerdeyse, yıkayamıyorum, arkadaş dikişil yapın kurtulalım şu eziyetten.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlamı şu : Sol tarafımızda kalbimiz var. Bayrak vatan kalbimizde demek.
        İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yürek kalp vs. Bence bu düşünce olabilir.

Pardon ya ben sol diye formaya bakis acisindan sol sanmistim...
        zaaten bende belirttim takim logolari olmasa sag tarafa kullanilabilir... o zaman anlami olur tabii

o zaman logo ortaya... Sanli Bayragimiz Sol´a Nike´da Sag´ya...
        güzel olur valla...
        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Kupayı üstünde taşımaya hazır mısın?

TS Club, Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından sınırlı sayıda ürettiği kupa t-shirtlerini satışa sundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nı 8. kez alarak taraftarlarını büyük bir sevince boğan Trabzonspor, kupa anını ölümsüzleştirdi. Özel baskı teknolojisi kullanılarak hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen t-shirtler, 19.90 TL satış fiyatıyla tüm TS Club mağazalarında satışa sunuldu.

Ön yüzünde “Kupa Yerini Buldu” yazısı ile alınan kupanın görselinin bulunduğu t-shirtün arka yüzünde ise, “Kupaların Efendisi” ifadesi kullanılarak 8 kupanın tarihi yer aldı.

Biz hazırız da, siz şu hatanızdan dönüp ( logoyu yanlış basmaktan vazgeçip) hatanızı düzeltmeye hazır mısınız?
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TS Club, Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından sınırlı sayıda ürettiği kupa t-shirtlerini satışa sundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nı 8. kez alarak taraftarlarını büyük bir sevince boğan Trabzonspor, kupa anını ölümsüzleştirdi. Özel baskı teknolojisi kullanılarak hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen t-shirtler, 19.90 TL satış fiyatıyla tüm TS Club mağazalarında satışa sunuldu.

Ön yüzünde “Kupa Yerini Buldu” yazısı ile alınan kupanın görselinin bulunduğu t-shirtün arka yüzünde ise, “Kupaların Efendisi” ifadesi kullanılarak 8 kupanın tarihi yer aldı.

Biz hazırız da, siz şu hatanızdan dönüp ( logoyu yanlış basmaktan vazgeçip) hatanızı düzeltmeye hazır mısınız?
            Abi futbolcuların üstündeki armada top beyaz acaba siteye koyulurken sıkıntı olmuş olabilir mi ?

Yorum

Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.

Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.

Yoruldum.

Burda da beyaz görünüyor!

Yıldız mavi hangisi doğru ürün acaba?
              Umarım bu bariz hatadan dönülür. İnsan kendi lisanslı ürününü baştan hatalı yapar mı?

İsteğimiz ve ısrarırımız bu hatanın düzeltilmesi ve bu konu ile ilgi başka ürünlerin de çıkarılması yönünde.

Önümüzde İstanbul'da oynayacağımız bir maç var. Şimdiden hazırlıklara başlanıp, tedbirler alınmalı ve korsan ürünler stad çevresine sokulmamalı.

Stadyumun çevresine ve içine TS Club standları açılmazsa -ki İstanbul'daki bayiler açsın bir kısmını- yine korsan ürünler çıkacak meydana.

Söyleyeceğimizi hep testi kırılmadan önce söylüyoruz, umarım bu kez işe yarar.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 17:03.

Yorum

o gri şey ne öyle mustafa topaloğlu special edition yapmışlar

Yorum

• ali fuat abi formamız bu değildir inşallah ..

Yorum

• birde sınırlı sayıda niye üretilmiş ürün satmak istemiyor mu bu klip bedenler küçük benim gibi kilolu adamlar ne yapacak

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      birde sınırlı sayıda niye üretilmiş ürün satmak istemiyor mu bu klip bedenler küçük benim gibi kilolu adamlar ne yapacak
                      "Kupa öncesi ancak bu kadar hazırlık yapabildik, yapılan satışlara, gelen tepkilere göre ürün yaparız, ya alamasaydık kupayı, bir sene depoda mı bekletecektik?" demenin kibar şekli o. Tişörtteki hatayı görmeyip, fiyatı es geçip "yaptık ta ne oldu satışlar belli" de diyebilirler şaşırmayın.

İstanbul'daki maçlara gerekli hazırlıklıklar pekala yapılabilir. İstanbul'daki maçlarda TS Club tırı ve standları epey iş yapar; doğru ürün, doğru tasarım ve makul fiyatlarla tabii.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 18:42.

Yorum

• keşke de, var mı o vizyon?
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• Hiç yapmasalar daha makbule geçermiş.

Ek olarak, gri forma dedikleri şey eğer yukarıdaki fotoğrafta gördüğümüz forma ise söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum.
                          En son Egemen Yılmaz tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 19:52.

Yorum

• Ünal Karaman'ın üstündeki yeni mi ?

Daha önce hiç görmemiştim
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• yeni forma lansmani mutlaka türkiye kupasiyla beraber olsun....

Yorum

• ali fuat abi,

sen formalari görmemismiydin? Gri forma insAllah böyle kinagecesi elbisesi gibi olmaz?

Yorum

Yükleniyor...
                                X