adidas alman firmasi..almanlarada en iyisini yapmasi cok dogal
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
-
Benim favorim de Arsenal'in giydiği kollarda kalın beyaz şerit olan formalar,(bulamadım eklemek için)
beyazını Mavi,kırmızısını Bordo yapacaksın sonra bak bakalım forma satışı nasıl oluyormuş.Ayrıca uzun yıllar da ısrar edip klasik haline getireceksin.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim favorim de Arsenal'in giydiği kollarda kalın beyaz şerit olan formalar,(bulamadım eklemek için)
beyazını Mavi,kırmızısını Bordo yapacaksın sonra bak bakalım forma satışı nasıl oluyormuş.Ayrıca uzun yıllar da ısrar edip klasik haline getireceksin.
Şu an katalogda hazır modeller arasında yer alan bu model bir önceki sezon Arsenal'in forma modeli baz alınarak yapılmıştı. Bu sezon büyük takımların giydikleri forma modellerindeki detaylar sonraki sezonda hazırlanacak kolleksiyonlarda küçük değişikliklerle yerini alıyor. Mesela bizim bu yıl giydiğimiz beyaz yakalı çubuklu forma daha öne İnter'in giydiği forma baz alınarak tasarlanmıştı.
Her renk her modele uymuyor, bizim renkleri birarada gösteren en güzel modeller çubuklu formamız ve Aston Villa tarzı olarak tanınan klasik forma.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunanistan'ın formaları beni hayal kırıklığına uğrattıMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
valla tam da o Rus Arşavin varya senin eklediğin resim o gözümde canlanıyordu.O forma veya senin şu üstteki tasarım dan yapsınlar gerçekten 1 tek şikayet geleceğini zannetmiyorum ve dediğim gibi çok çok ta satar kulüp te kazanır.
teşekkürler a f s eksik olma.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Dünya kupasındaki forma tanıtımları sürüyor Güney Afrika'nın formaları BMN farkı ile:
Görüldüğü gibi, her marka her yeni sezonda kendi marka çizgisi içerisinde yeniliklere gidiyor. Nike'ın bize önereceği modeller de yeni sezonda belirlediği moda çizgiler içinde olacaktır.
Bakalım Nike giyen milli takımlar dünya kupası için nasıl formalar giyecek. Fatih Terim yüzünden, bizim için böyle bir yeni kolleksiyon söz konusu olamadı.
Fotoğraf çekimleri ürün lansmanının ne kadar etkili olduğunu bu örneklerle de görebiliyoruz. Umarım yeni formalarımızın ve TS Club ürünlerinin fotoğrafları da en az bu kalitede olur.En son a f s tarafından düzenlendi; 11.11.2009, 18:16.
Yorum
-
Yorum