Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler kesin birşey var mı?Ne zaman çıkacak yeni sezon formaları?
    KaZıM KoYuNcU;

"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti...''

Yorum

• Bu Sene Armalar,Forma Arkası Yazı fontu,Önde ki reklam Benim Not vereceğim 3 ana maddedir !
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• nike gibi bir spor ürünleri devinden daha titiz çalışmalar istiyoruz.bu seneki formalar,öncekilerin yerini tutamaz.
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• anladığım kadarıyla yine bize özel forma yapılmayacak
          eğerki bize özel forma yapılmazsa forma kesin almam

çubuklu formalarda porto nun forması benim çok hoşuma gidiyor
          almam için öyle bi forma görmem gerekiyor
          hele hele ki aradığım ilk şey yakada yazı
          bir gün mutlaka

Yorum

• mağazalarında tshirt gibi her renkte perakende satılan modellerden kullanmaya devam ettiğimiz sürece forma üreticimizin nike olduğunun ayrıcalığını ve farkını yaşadık diyemeyecem. çubuklu forma olarak da ts club'ın yeni çubuklusunu alacam takım halinde50 lira . belki antrenman ürünleri veya gündelik kullanıma uygun model çıkarsa nikedan ancak öyle şeyler alırım bu sezon. geçen senenin klasik bordo gövdeli formasını bu yıl kullanmayacak olmamız da gerçekten hayal kırıklığı ,,, geçen sezonun en beğenilen modeli bu sene yok ilginç :/
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• ya lütfen nike bütün koleksyonu ve ts club tshirtleri iki haftaya kadar bütün ts clublara her bedende gönderir cünkü biz gurbetten yilda bir kere yazin Ts Clubu göriyoruz! Afs abi nike koleksyonu, yeni sezon formalar, ts club tshirtler,... temmuza kadar piyasaya cikacakmi?

Yorum

• Cikis tarihi ne oldu Temmuzda mi cikiyor

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim Nike'a bakışım çok değişti 1 sene içinde. Toplasan 10 tane kulüp ve 10 tane milli takım dışında herkese herkese tasarımın t'si olmayan ve çuval gibi formalar sunan bir firma Nike. Tasarım yapmayın dümdüz formalar sunun, reklamı biz yapıştıralım, amblemi biz yapıştıralım eee öyleyse sizinle niye anlaşıyoruz. Düz t-shirt'ün üzerine bizde amblem basıp satarız kardan size de pay vermek zorunda kalmayız. Yapılan anlaşmayı bilmiyorum ama eğer küçük paralar için bu rezaletlere katlanıyosak yazık bu taraftara. İnşallah güzel forma çıkar da yanılan ben olurum ama artık Nike'dan bi beklentim yok.
                  o kadar içten katılıyorum ki sana anlatamam
                  Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cikis tarihi ne oldu Temmuzda mi cikiyor
                    28 Haziran'da satisa sunulacakmış...
                    .

Yorum

• mış...

Yorum

• bu yenı cıkacak formalarda uefa logosuda olacakmı olacaksa super olur

İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• formaya bakın nostalji

İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Bence yine güzel formalar olmayacak
                            Nıdense hıc hoşuma gıtmıyor Nıke oysa ılk zamanalr nıke olmasını istiyordum coook sade forma yapıyor bırde bize özel istedığimiz formalar cıkmyıor
                            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                            [/COLOR]

Yorum

• Nike artık taraftarı uyutmayı bıraksın milleti çıldırtmasın....

Okullar kapandı gurbetçiler yazlıkçılar yola çıktı bu formaları ya çıkarsınlar çiddi bir lansman yapsınlar yada defolup gitsinler...

Ben sezon geçtikten sonra çıkan formanın üstüne...
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• nike zaten kesinlikle adidasın yanına yaklaşamaz... nikeın bildiği tek şey reklam
                                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                                Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X