formada cola turka reklamı olmayacakmı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş Adidas ile anlaştı..İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformada cola turka reklamı olmayacakmı
Formanın adidas olacak olması, cola turka reklamına engel olmaz sanırım.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın adidas olacak olması, cola turka reklamına engel olmaz sanırım.Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
aceleniz ne arkadaşlar. takımlar forma tanıtımını genellikle ligin başlamasına 4-5 hafta kala yapıyor.
gs ile fb ağustosun başında yapmıştı hatta.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK'nin Adidas ile anlaşmasına çok sevindim. Farkımız iyice belli olacak böylece.
Ligi ilk 5 sırada bitiren takımlardan 4'ü Adidas, biz ise Nike giyiyor olacağız.Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK'nin Adidas ile anlaşmasına çok sevindim. Farkımız iyice belli olacak böylece.
Ligi ilk 5 sırada bitiren takımlardan 4'ü Adidas, biz ise Nike giyiyor olacağız.
nike önümüzdeki sene toparlar bişi diyemem,ama şu an için çok gerideyiz...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Benim Nike'a bakışım çok değişti 1 sene içinde. Toplasan 10 tane kulüp ve 10 tane milli takım dışında herkese herkese tasarımın t'si olmayan ve çuval gibi formalar sunan bir firma Nike. Tasarım yapmayın dümdüz formalar sunun, reklamı biz yapıştıralım, amblemi biz yapıştıralım eee öyleyse sizinle niye anlaşıyoruz. Düz t-shirt'ün üzerine bizde amblem basıp satarız kardan size de pay vermek zorunda kalmayız. Yapılan anlaşmayı bilmiyorum ama eğer küçük paralar için bu rezaletlere katlanıyosak yazık bu taraftara. İnşallah güzel forma çıkar da yanılan ben olurum ama artık Nike'dan bi beklentim yok.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
Yorum