Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formada cola turka reklamı olmayacakmı

Yorum

• Yeni formaların çıkmasına az bir süre kala Ts Club eldeki eski formalar için indirim kampanyası yapacak mı ?
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaş Adidas ile anlaştı..
        İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        formada cola turka reklamı olmayacakmı

Formanın adidas olacak olması, cola turka reklamına engel olmaz sanırım.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formanın adidas olacak olması, cola turka reklamına engel olmaz sanırım.
          İkisi çok farklı şeyler zaten. Kesinlikle engel olmayacaktır.
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• hala tanitim yok.. sabir diyorum. insallah yönetim gecen yilki hatalardan ögrenir!

Yorum

• aceleniz ne arkadaşlar. takımlar forma tanıtımını genellikle ligin başlamasına 4-5 hafta kala yapıyor.

gs ile fb ağustosun başında yapmıştı hatta.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• BJK'nin Adidas ile anlaşmasına çok sevindim. Farkımız iyice belli olacak böylece.

Ligi ilk 5 sırada bitiren takımlardan 4'ü Adidas, biz ise Nike giyiyor olacağız.

Yorum

• Bu seneki gibi berbat ürün yaparsa Nike,hiç bir farkımız kalmaz onlardan Mehmet.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bence yine farklı oluruz Poyraz'ım.

Bir adamların formalara bak, bir de bizim.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Farktan kastım, ürün kalitesi değil, marka farkı.

Aynı şeyi reklamda da istiyorum. İnşallah biz 'Türk Telekom'a geçerken onlar 'avea'da kalırlar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        BJK'nin Adidas ile anlaşmasına çok sevindim. Farkımız iyice belli olacak böylece.

Ligi ilk 5 sırada bitiren takımlardan 4'ü Adidas, biz ise Nike giyiyor olacağız.
                        Sivas ilk beşe girebilecek mi bu sene
                        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                        Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          BJK'nin Adidas ile anlaşmasına çok sevindim. Farkımız iyice belli olacak böylece.

dördünün formaları da bizden afilli
                          nike önümüzdeki sene toparlar bişi diyemem,ama şu an için çok gerideyiz...
                          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• bize hala daha stanard kolleksiyon

Yorum

• Benim Nike'a bakışım çok değişti 1 sene içinde. Toplasan 10 tane kulüp ve 10 tane milli takım dışında herkese herkese tasarımın t'si olmayan ve çuval gibi formalar sunan bir firma Nike. Tasarım yapmayın dümdüz formalar sunun, reklamı biz yapıştıralım, amblemi biz yapıştıralım eee öyleyse sizinle niye anlaşıyoruz. Düz t-shirt'ün üzerine bizde amblem basıp satarız kardan size de pay vermek zorunda kalmayız. Yapılan anlaşmayı bilmiyorum ama eğer küçük paralar için bu rezaletlere katlanıyosak yazık bu taraftara. İnşallah güzel forma çıkar da yanılan ben olurum ama artık Nike'dan bi beklentim yok.
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• sabırsızlanıyorum ama
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Çalışıyor...
                                X