Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon sonunda yeni sezon formasıyla çıkabilmek için, sezon başında federasyona bu konu ile ilgili başvurmak gerekiyor. Sezon başında böyle bir düşünce ve elde belli olan bir model olmadığı için geç kalındı. Böyle bir düşünce şimdi oluştu fakat teknik olarak şimdilik mümkün görünmüyor.

Avrupada son maça yeni forma ile çıkma geleneği son yıllarda bir pazarlama taktiği olarak başladı. Türkiye'de böyle bir uygulama yok zaten. Böyle olabilir diye ilk kez biz dile getirdik olayı. En fazla iki yıldır böyle bir uygulama var. Sanki her sene yapıyorduk ta, bu sene yapamıyormuşuz gibi, ne diye dövünüp duruyoruz ki?

Bundan sonra yakalı modelimiz de olmayacak. Bu sene formalar da erken çıkıyor sorun ne?

Forma konusunu TS Club'da işin bizzat yetkilisine sordum.

Yorum yapmadan önce, bilgi sahibi olmak için çaba sarfediyor, araştırma yapıyor, yetkililerine işin görmediğimiz kısmını soruyorum.
    Sizlerle paylaşırken insaf düsturunu elden bırakmamaya çalışıyorum.

TS Club ile alakam herhangi bir Trabzonspor üyesi ve sade taraftar kadar.
    Farkındaysanız İstanbul'da yaşıyorum. Taraftar projeleri vesilesi ile projenin daha sağlıklı yürümesi için isteklerimize tercüman olmaya, çözüme katkıda bulunmaya çalışıyorum o kadar.

Parçalı formadaki reklam uygulaması için başka bir alternatif bilen varsa paylaşsın da, biz de öğrenelim.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 30.05.2009, 17:06.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• hocam galatasaray'ın bu seneki parçalı formalarında kullandığı kırmızı renkle avea reklamının zemini neredeyse birebir uyuşuyorken,bizim reklamımızın zemini neden pembe?
      kamera ışığı diye düşündüm bi an fakat dün mağazada birdaha bakınca yanılmadığımı anladım...
      ayrıca barcelona'nın sarı renkli unicef reklamı zeminsiz sunulabiliyorken neden biz kırmızı beyaz kullanıyoruz(eğer avea'nın kurumsal kimliği bu renkleri gerektiriyorsa bu konuda haksızım)

Yorum

• Bordo rengi basmak o kadar kolay değil. Bordo zor bir renk, kırmızı gibi ana renk olmadığı için etkisi aynı olmuyor.

Fotoğraf çekimleri de bizi yanıltıyor. Parçalı formada hem bordo zemini hem de mavi zemini kapatmak için böyle bir baskı yapmışlar.

Avea kendi kurumsal renklerini değil hangi takımda yer alıyorsa o takımın renklerini kullanıyor

Fener'in, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın formalarını inceledim, kumaş kaliteleri bizim formalardan daha iyi değil çoğunun daha kötü olduğu bile söylenebilir.

Yeni formamızda Türk Telekom logosu yazı olarak kullanılacakmış.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 30.05.2009, 17:25.

Yorum

• Aslında hemen nike tan harika ürünler beklemek biraz fazla iyimser olur diye düşünüyorum.

Önümüzdeki yıl bu sponsorla ikinci senemize gireceğiz,tıpkı sportif konularda olduğu gibi bu alanda da biraz sabıra ihtiyacımız olduğuna inanıyorum,he ben nike ı(gönlümde kappa nın yeri bambaşka) çok mu severek giyiyorum hayır ama bu sponsorla birkaç sene daha devam edersek efsane ürünlerimiz çıkacağına canı gönülden inanıyorum.
          Tribün denildiğinde;
          GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• Parçalı formanın baskısı ancak bu şekilde yapılabiliyor arkadaşlar...Çünkü geçen seneki puma formamız gibi kumaş parçalı değil...İki taraf birbirine dikiş ile tutturulmuş...Geçen seneki formamızda böyle bişey yoktu...

Yorum

• Ali Fuat Abi fenerium'a gidip bizzat fb'nin formalarını inceledim bizimkilerden kat ve kat daha iyiler...
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Puma dönemindeki parçalı forma iç kısmından da belli olduğu gibi beyaz kumaş üzerine iki renk baskı ile çıkarken Nike'ın parçalı forması iki farklı kumaşın birleşiminden oluşuyor.

Yorum

• sizce iki göğüs reklemının duruşunda hangisi daha hoş duruyor.

Yorum

• Bizim formadaki Ülker yazısı sadece bordo yazılsaymış daha güzel görünecekti.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim formadaki Ülker yazısı sadece bordo yazılsaymış daha güzel görünecekti.

Bu arada maç kaç kaç bitmiş acaba....

Yorum

• Peki Neden yazılmadı Abi ben bunu merak ediyorum.Asıl anlatmak istediğimde bu.Buna karar vermek için belli bir süreçten geçmek ekip çalışması kurumsallaşma mı lazım.Bu işi yapan onay veren veya takip edenlerden hiçbirine bu ülker yazısı rahatsızlık vermedi mi? Bu yazı bordo da olsa beyaz da olsa veya mavi hariç herhangi bir renkte olabilirdi.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada maç kaç kaç bitmiş acaba....
                          3-0 yenilmişiz
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Abi peki avea yazısı sadece beyaz harflerle yazılsa olmazmıydı veya ts clup marka formalarımızda ki gibi formanın kendinde bir işlem olamazmıydı bu kadar mı maaliyeti yüksek bu işin gerçekten kötü görünmüyor mu sence de?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• az evvel of ts clubda idim ve orda ts club çubuklu formaları gördüm. sorduğumda bugün geldiğini söylediler. tasarımı biraz daha detaylı. formanın yankısımları ve kol kısımları bu formadan biraz daha güzel. takım halinde alt üst 48 lira olduğunu söylediler. benim hoşuma gitti doğrusu. nike'ın çubuklusunu da görelim de duruma göre nike'ın pabucunu dama atabilir gibi duruyor.
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu arada formaların armaları da fotoda görünen baskı tipli armalardan değildi.dikişli armalar vardı ama ;

bu şekil nakış arma değil

kappa formalar gibi

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

Çalışıyor...
                                X