Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Yarasa gündüz görmüyorsa güneşin ne kabahati var?"

Anlayan anlıyor...
    Güneşin çok kabahati var çook.
    Sen devam et Ali Fuat senin kıymetini bilenler biliyor.
    Örneklemlerin hiçbiri uçuk değil. Hepsi bir temele dayanıyor. Bu konudaki belirgin altpyapısı olanlar senden çekinirken alt yapsısı sıfır olanlara kulak asma yanlışlığına düşmezsin inşallah.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• sponsporumuz nike olmuş hala beğenmeyenler var...nike ve adidas dünyadaki her klube sponspor olmazlar bu bile nike ın bizi ne kadar ciddiye aldığını gösterir...her zaman ki gibi farklıyız...isterseniz ligdeki formlara bi bakın...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yapma bunu icimiz gidiyor

Yorum

• Şampiyonluğa giden Bayan Futbol takımımızın bayanlara özel hazırlanmış Nike formalarla mücadele etmesini isterdim. Seneye onlara özel forma sipariş edilse keşke ve satışa sunulsa.

Bayanlara ve çocuklara özel ürünler de tasarlıyorum ( burada gördüklerinizin haricinde ) fakat onlardan hiç yorum veya fikir gelmiyor.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bayanlara gerçekten çok az önem veriliyor.
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sponsporumuz nike olmuş hala beğenmeyenler var...nike ve adidas dünyadaki her klube sponspor olmazlar bu bile nike ın bizi ne kadar ciddiye aldığını gösterir...her zaman ki gibi farklıyız...isterseniz ligdeki formlara bi bakın...
              bende buna ayar oluyorum işte
              ''sponsorumuz nike olmuş hala beğenmeyenler var''
              ne olmuş bu nike da beğenilmiyecekmiş,
              manu-barca-brezilya takımlarına yaptığı formaları çıkart beğenilecek bişisi yok
              ben onları görmeyip kendi formamıza dönersem
              en iyi formamız a.villa tarzı formanın arma berbat-kol kesimleri çok bol,avea yazısının yerleştirilmesi berbat
              eeee
              ne diyeceğiz şimdi patişahım çok yaşa,aman nike sen eksik olma ne mutlu bize mi diyeceğiz

afs abinin ısrarla yazdığı formamız var,gövde bordo kollar mavi ve kollarda ince çizgiler var niye yok o forma,çubuklu ankarasporunkini yolluyorsun geçmişten yolluyorsun bari portonun çubuklusunu yolla,sonra bak satış patlamasına
              toz kondurmadığımız nike böyle işte...
              En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 15:54.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sponsporumuz nike olmuş hala beğenmeyenler var...nike ve adidas dünyadaki her klube sponspor olmazlar bu bile nike ın bizi ne kadar ciddiye aldığını gösterir...her zaman ki gibi farklıyız...isterseniz ligdeki formlara bi bakın...

ismi sadece sponsor işte.başka hiçbir şey yaptığı yok adamların.

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende buna ayar oluyorum işte
                  arma berbat-kol kesimleri çok bol,avea yazısının yerleştirilmesi berbat
                  eeee...
                  armayı ve reklamı kulüp yapıyor nike ile alakası yok.

Yorum

• İlk olarak OnurAhmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    armayı ve reklamı kulüp yapıyor nike ile alakası yok.
                    onurum bunu biliyorum
                    koskoca nike isen bak kulüp demekki bunu beceremiyor karışmayın işime nike markasını da bozmayın ben halleder gönderirim siz ne istiyorsunuz de
                    zaten sorun burda,nike eldeki malzemeyi yolluyor tüm dünya takımlarına sen onu kendi forman yapıyorsun
                    ama büyük kulüplere öyle değil en ince detaya kadar halledip yolluyor,bizlere de gelenler bunlar işte

1-adidas
                    2-puma
                    3-umbro
                    4-kappa
                    5-nike
                    Trabzonsporumun formalarındaki nike a göre yaptım bu sıralamayı,
                    barca-manu ya bişi diyemem
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Forma Tarihimizde En Güzel Forma Arkası Yazı Fontu Puma Formasının Arkasında ki Yazı Fontudur.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formalar ne zaman cikiyor
                          ts clupi bi araya bilen yokmu

Yorum

• Kulübün bu ilgisizliği olduğu sürece Ali Fuat abinin çalışmaları sadece korsancıların işine yarayacak.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yeni Forma ?

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Aklıma geldi Trabzon'u arayayım dedim

Ne zaman çıkacak?

- Valla zor bir soru. Ner zamaaaan çıkacak. Ayın sonunda çıkacak (Anladığım kadarıyla onlarında haberi yok).

Online sitemizde ne zaman satışa sunulacak diye sordum.

- Çıkmasıyla siteye konulacak.

dendi.

Şahsi fikrim yine her zamanki gibi her dediklerinin gecikeceğidir ama yinede bekleyelim bakalım n'olacak
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Çalışıyor...
                                X