Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat Abi* bütün nike'ı kullanan takımların yeni sezonda giyecekleri formalar tanıtıldı. Bizim tanıtımlar ne zaman olucak kesin bi bilgi var mı ?

Yorum

• Trabzonspor Nike ürünlerinin dışında kendi markası olan TS Club olarak her türlü ürünü çıkarabilir ve çıkarıyor zaten. Sorun TS Club markasının 'marka' olması için gereken estetik pazarlama disiplinlerinden geçmesi.

1 Haziran'da satışa sunulacak yeni sezon formalarımız* için bir lansman programı var mı bilmiyorum, fakat resmi sitede ve satış sitesinde göstermek için fotoğraf çekimi yapacakları kesin.

Fotoğraf çekimleri ne kalitede olur bilemiyorum, fakat karton kutu üzerinde veya pembe fon üzerinde ayağında spor ayakkabı ile takımın en kısa futbolcusu üzerinde görmeyeceğimiz kesin.

* Bütün modellerimiz aynı anda satışta olacak. Çubuklu forma da dahil. Modellerin hangileri olduğu örnekleri ile bu başlığın arka sayfalarında var.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor Nike ürünlerinin dışında kendi markası olan TS Club olarak her türlü ürünü çıkarabilir ve çıkarıyor zaten. Sorun TS Club markasının 'marka' olması için gereken estetik pazarlama disiplinlerinden geçmesi.

1 Haziran'da satışa sunulacak yeni sezon formalarımız* için bir lansman programı var mı bilmiyorum, fakat resmi sitede ve satış sitesinde göstermek için fotoğraf çekimi yapacakları kesin.

Fotoğraf çekimleri ne kalitede olur bilemiyorum, fakat karton kutu üzerinde veya pembe fon üzerinde ayağında spor ayakkabı ile takımın en kısa futbolcusu üzerinde görmeyeceğimiz kesin.

* Bütün modellerimiz aynı anda satışta olacak. Çubuklu forma da dahil. Modellerin hangileri olduğu örnekleri ile bu başlığın arka sayfalarında var.
        Teşekkürler abi..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor Nike ürünlerinin dışında kendi markası olan TS Club olarak her türlü ürünü çıkarabilir ve çıkarıyor zaten. Sorun TS Club markasının 'marka' olması için gereken estetik pazarlama disiplinlerinden geçmesi.

Sagolasin abi ins en kisa zamanda gereken markalasmayi gerceklestiririz.

Yorum

• Barcelona 2009 / 2010

Arsenal 1982 / 83

Arsenal 2009 / 2010

Yorum

• 1 haziranı bekliyorum gözlerim kapalı.....
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

• Celtic'in ürünlere bayılıyorum ya.
                Més Que Un Club

Yorum

• YA CEPTE PARA KALMADI bakalım ne yapacagım kombine yi yenilettireceğim. forması yazlık ürünleri. para lazımmm çokkk para
                  TRABZONSPOR
                  Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                  Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu t-shirtlerden nerde var ben göremedim sitemizde...
                    Bakırköyde Ts Club'ta var
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• ya şu beyaz formalardan nefret ediyorum, avrupa maçlarına pok var gibi beyaz formayla çıkıyorlar, barcelona gibi çubuklu formayla çıkmak varken

Yorum

• Yeniden tasarlanması düşünülen Barcelona Stadyumu.

En son a f s tarafından düzenlendi; 22.05.2009, 15:16.

Yorum

• ben bu seneki formalarda hayal kırıklığına uğradım inşallah seneye güzel olur çok mu zor?
                          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Mükemmel gercekten. ManU'yu pek sevmesemde bu formadan alirim ben.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mükemmel gercekten. ManU'yu pek sevmesemde bu formadan alirim ben.
                              Şahsi görüşüm bu formaların iğrenç olduğu yönünde...

Bu sene kullanılan formalar yeni çıkacak olan bu suudi telekom formalarına bin basar =)
                              t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mükemmel gercekten. ManU'yu pek sevmesemde bu formadan alirim ben.
                                Abi gözünü seveyim nesi mükemmel.Manchester kendini rezil eder bu formayla bence.
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X