Ali Fuat Abi* bütün nike'ı kullanan takımların yeni sezonda giyecekleri formalar tanıtıldı. Bizim tanıtımlar ne zaman olucak kesin bi bilgi var mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Trabzonspor Nike ürünlerinin dışında kendi markası olan TS Club olarak her türlü ürünü çıkarabilir ve çıkarıyor zaten. Sorun TS Club markasının 'marka' olması için gereken estetik pazarlama disiplinlerinden geçmesi.
1 Haziran'da satışa sunulacak yeni sezon formalarımız* için bir lansman programı var mı bilmiyorum, fakat resmi sitede ve satış sitesinde göstermek için fotoğraf çekimi yapacakları kesin.
Fotoğraf çekimleri ne kalitede olur bilemiyorum, fakat karton kutu üzerinde veya pembe fon üzerinde ayağında spor ayakkabı ile takımın en kısa futbolcusu üzerinde görmeyeceğimiz kesin.
* Bütün modellerimiz aynı anda satışta olacak. Çubuklu forma da dahil. Modellerin hangileri olduğu örnekleri ile bu başlığın arka sayfalarında var.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Nike ürünlerinin dışında kendi markası olan TS Club olarak her türlü ürünü çıkarabilir ve çıkarıyor zaten. Sorun TS Club markasının 'marka' olması için gereken estetik pazarlama disiplinlerinden geçmesi.
1 Haziran'da satışa sunulacak yeni sezon formalarımız* için bir lansman programı var mı bilmiyorum, fakat resmi sitede ve satış sitesinde göstermek için fotoğraf çekimi yapacakları kesin.
Fotoğraf çekimleri ne kalitede olur bilemiyorum, fakat karton kutu üzerinde veya pembe fon üzerinde ayağında spor ayakkabı ile takımın en kısa futbolcusu üzerinde görmeyeceğimiz kesin.
* Bütün modellerimiz aynı anda satışta olacak. Çubuklu forma da dahil. Modellerin hangileri olduğu örnekleri ile bu başlığın arka sayfalarında var.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Nike ürünlerinin dışında kendi markası olan TS Club olarak her türlü ürünü çıkarabilir ve çıkarıyor zaten. Sorun TS Club markasının 'marka' olması için gereken estetik pazarlama disiplinlerinden geçmesi.
Sagolasin abi ins en kisa zamanda gereken markalasmayi gerceklestiririz.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu t-shirtlerden nerde var ben göremedim sitemizde...Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Yeniden tasarlanması düşünülen Barcelona Stadyumu.
En son a f s tarafından düzenlendi; 22.05.2009, 15:16.
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mükemmel gercekten. ManU'yu pek sevmesemde bu formadan alirim ben.
Bu sene kullanılan formalar yeni çıkacak olan bu suudi telekom formalarına bin basar =)
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mükemmel gercekten. ManU'yu pek sevmesemde bu formadan alirim ben.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
Yorum