Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bakalim ilk defa bir verdikleri tarihe ürün yetistirebileceklermi. artik kaybolan güveni ve inanci geri kazanmasi gerekiyor yönetimin. simdiye kadar hemen hemen hic bir tarihe yetistiremediler...

Yorum

• Formalar çıkmadan önce Bursa'ya bir Ts Club açsalar çok güzel olurdu

Yorum

• Dün Ts clup açılışında Trabzondan gelen bir yetkiliyle görüşme fırsatım oldu.Onun bana söylediği Arsindeki depolarda 30 bin adet Nike'ın yazlık ürünü varmış.Logo ve sponsporların isimlerini yazıp 1 Haziranda satışa sunacağız dedi.

Yorum

• Demiştim.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 21.05.2009, 15:22.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Peki bu 1 Haziran da satışa çıkacak olan formalar arasında çubuklu forma da var mı ?

Yorum

• Samet adamın dediğine göre varmış.

Yorum

• Aston Villa'nın ürünleri muhteşem gerçekten her zevke uygun şeyler yapmışlar. Baktığım zaman bundan alırım diyebiliceğim bir sürü şey var. Ts Club'da biraz örnek alsın sitelerinin linkini gönderelim.
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Harika haber.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bu formanın aynısı yapılsa bizim renklerimize göre çok güzel olur bence.

Yorum

• Bayağıda bir çeşidi varmış Nike'ın çubuklu formalarda yahu. Neden bu kadar kısıtlı seçenek sundularki bize. EsEs'ten Antalya'dan felan bir ayrıcalığımız olurdu en azından. Çok ta güzeller ayrıca.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• çok güzel ürünler hele aston villaninkiler süper ötesi bu ürünlerin aynısını bize yapmak çok mu zor aşağı yukarı aston villayla renklerimiz aynı bu ürünler bizde olsa satışlarda patlama yaşanır

Yorum

• Bakırköyde açılan mağazamıza uğradım mağaza küçük onu belirteyim..Gökhan Ünal'ın üstündeki t-shirtten ve Bize her yer Trabzon yazılı t-shirtlerden aldım güzel t-shirtler almanızı tavsiye ediyorum
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Barcelona 2009 /2010 sezonu formaları BMN farkı ile:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• barca nin 3 formasi da süper 3ünü de alirim

Yorum

• Siyah forma harika gözüküyor
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Çalışıyor...
                                X