Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapılan hiçbirşeyde mantığın m' si yok. Zaten 1 senedir gördüğümüz formaların nesi tanıtılıyor zaten bilmiyormuyduk bu formaları ?? Bu organizasyona harcanan paraya yazık. Sezon başında tanıtım yapılmadı sezonun son maçındna önce yapılıyor.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Crystal Palace 2009 / 2010 sezonu Nike formaları BMN farkı ile;

Bizim çubuklu formalarımızla aynı model fakat aynı renk değil.

Forum Trabzon'da yapılan defilenin, planlı bir defile olduğunu sanmıyorum. Zaten yapılacak bir organizasyonun bir köşesinden bulaşılmış gibi duruyor. Defilede yeni ürünlerden hiçbiri yok zira.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 senelik anlasmamiz var
        son senedemi özele baslayacaklar

insallah uzatirlar sözlesmeyi
        Ben beş sene diye biliyorum abi. Yanlışsam düzeltilsin.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben beş sene diye biliyorum abi. Yanlışsam düzeltilsin.
          Yeni forma sponsorumuz Nike
          Kulübümüzle yeni forma sponsorumuz Nike arasındaki resmi sözleşme imzalandı.

İmzalanan sözleşmeyle Nike kulübümüzün 3 artı 2 yıllığına sponsoru oldu. Buna göre söz konusu firma firması A takım haricinde PAF takımı ve Bayan Futbol takımımızın da malzemelerini verecek. Yapılan sözleşme gereğince kulübümüze ait ürünler Ts Club mağazaları ve Nike satış mağazalarında taraftarlarımıza ulaşacak. Ayrıca sözleşme gereğince tüm lisanslı ürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki pazarlama hakları da kulübümüze ait olacak.

Nike firması hazırlayacağı kreasyonla 5 model formayı kulübümüzün kullanımına verecek. Söz konusu anlaşma çerçevesinde katkıları nedeniyle Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Özak ve Nike Türkiye Genel Müdürü Zafer Parlar?a teşekkürlerimizi sunar, yeni sponsorumuzun camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Resmi siteden duyuruyu bu şekilde yapmışlardı. O günki Trabzonspor ile bugünkü Trabzonspor aynı değil. Dolayısıyla beklentiler de farklılaştı. Haberde bayan takımı da diyor fakat bu sezon bayanlara Puma giydirdiler. Halbuki Nike'ın bayanlara özel üretilmiş formaları ve onların ergonomisine göre tasarlanmış ürünleri var. Umarım yeni sezonda hem bayan takımı hem de bayan taraftarlar için özel ürünler çıkarırlar. Tam da bu konunun bayanlar tarafından dile getirilmesini beklerdim. Bu başlığı okuyan bayan yok mu hiç? Bayan komisyonumuzun bu konuya eğilmelerini sağlasalar ya. Bayanlar için özel forma ve ürün önerisini biz erkeklerden ziyade bayanların dile getirmesi daha etkili olur sanırım.

Bize yapacakları özel formalar, şampiyonlar ligindeki performasımızla sözleşmeyi bitmeden uzatırız umarım. Yaşadığımız süreçlerden dersler çıkararak ve beklentilerimizi karşılayacak çözümler üreterek tabii.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 18.05.2009, 18:53.

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursa'nin sahane formasi..

afs sen biliyorsun benim kappa'ya olan hastaligimi!

bu stil bize gitmezmiydi?..

neyise konuyu degistirmeden... bence Cubuklu daha kaliteli olsa gerek...!!!
            Ben de kappa cıyım usta.Futbolcu kappa formanın içinde ayrı bir karizma duruyor.İstisnalar ( Serkan Balcı ) hariç tabi.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Sezon bitmek üzere ve biz defileyi şimdimi yapıyoruz
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• pek güzel olmamış beğenmedim

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mavi Soluk Gibi Biraz. Daha Canlı Ton Kullanılamaz mı ?
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Defile Trabzonspor'un veya TS Club'un defilesi değilmiş tahmin ettiğim gibi.
                    Dikkat mi çekmek istiyorsun "Trabzonspor'u da defilenin bir köşesine sıkıştıralım, forma falan giysinler" demişler olmuş bitmiş.

Defilenin ev sahibinin TS Club veya Trabzonspor olmadığı çok belli.

Gerçek yaz sezonu ürünleri ve formaları için mankenlerin bacaklarının değil, ürünlerin ön planda olduğu adam akıllı bir defile düzenlesinler artık.

Hiçbir yerde Trabzonspor veya TS Club logosu yok. Belli ki bu defileyi düzenleyen kulüp değil. Hazır tanıtmışken formaların tanıtılmasına da olmaz dememişler.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 18.05.2009, 19:31.

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muhtesem, her sayfada bu formayı görelim diye herkes alıntı yapsın ya bu ne kadar harika bir forma..

Yorum

• su bursa fomrasini nesini begeniyorsunuz anlamadim...

Bizim beyaz forma bundan 1000 kat daha kaliteli ve güzel görünüyor. Hele Arma nakisli olsun bakin daha da güzel görünmüyormu!

cubuklu formayi ise hic begenmedim. Burda Almanyada köy takimlarinin giydigi modelin bordo mavilisi. Kendimize özel olmasina gerek yok ama bari böyle dandik koleksyondan olmasaydi. brezilyadaki takimlarin bile kendilerine ayit formalari var.

aslinda cubuklu formayi alicaktim ama herhalde düz mavi'den yana kulanicam tercihimi.
                        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• eline sağlık birader. 10 numara olmuş...
                          yanlız benim anlamadığım akçaabat ve antalyanın bu sene giydiği formalar nasıl yeni ürün olarak bize sunuluyor.. valla "keşke lescon olsaydı sponsorumuz" dediğim de çok olmuştur.

Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• nike yap şu çubuklu formayı...

ellerine sağlık güzel olmuş

Yorum

• Werder Bremenin formalarına sponsor ve armasını yapıştırıp giyiyorlar olay bu.

Yorum

• kappa forma değilki yapışıyor üste o ne kardeşim
                                Kilolu olanlarda var bol forma istiyoruz ya da normal oldugu gibi kalsın kappa olmasın çok dar
                                Mustafa KARA
                                Trabzon ÇayKARA

Yorum

Çalışıyor...
                                X