Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike'ın bir sene önce Trabzonspor ile ilgili sattığı ürün sıfır, bu sezon bu kör topal halimizle sattığımız sayı ortada.

Bu kriz ortamında bu büyük potansiyeli halâ ticari olarak değerlendiremiyorlarya ne desem bilmiyorum.

Mevcut modeller bizim renklerimizde çok daha güzel olacak modeller. Bir Trabzonspor arması, bir kaç yazı al sana çok daha değerli bir ürün.

Taraftar hazır fakat kulüp ve Nike bu potansiyeli doğru değerlendirmeye hazır mı bilemiyorum.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• evet abi bir arma bir iki yazı süper olur bu formaların üzerine..

En çok son iki resmi beğendim açıkçası
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike'ın bir sene önce Trabzonspor ile ilgili sattığı ürün sıfır, bu sezon bu kör topal halimizle sattığımız sayı ortada.

Bu kriz ortamında bu büyük potansiyeli halâ ticari olarak değerlendiremiyorlarya ne desem bilmiyorum.

Mevcut modeller bizim renklerimizde çok daha güzel olacak modeller. Bir Trabzonspor arması, bir kaç yazı al sana çok daha değerli bir ürün.

Taraftar hazır fakat kulüp ve Nike bu potansiyeli doğru değerlendirmeye hazır mı bilemiyorum.
        Bu modeller üzerine mi formalarımız yapılacak?

Yorum

• Yukarıdaki modeller forma dışındaki yeni sezon ürünlerinden. Forma dışındaki idman malzemeleri ve günlük hayatta giyilebilecek ürünlere örnek olsun diye paylaşıldı.

Nike'ın yeni sezon forma modellerinin çizgileri tam da bizim istediğimiz kesim ve formlarda.

Umarım taraftarın beklentileri doğrultusunda modeller yaptırabiliriz.

Yorum

Yukarıdaki modeller forma dışındaki yeni sezon ürünlerinden. Forma dışındaki idman malzemeleri ve günlük hayatta giyilebilecek ürünlere örnek olsun diye paylaşıldı.

Nike'ın yeni sezon forma modellerinin çizgileri tam da bizim istediğimiz kesim ve formlarda.

Umarım taraftarın beklentileri doğrultusunda modeller yaptırabiliriz.
            peki ali fuat abi modeller hakkında kesinleşmiş bir bilgi var mı elinde?

taraftara bir model seçtirilcek mi?

Yorum

• bu manu nun 1909 yılındaki Victory simgeleyen ve ilk FA cup kazandıkları kupa maçındaki forma.

buda 2009 daki Manu forması. Nike bu seneki forma tarzı bu şekilde.
              bu yazının benzeri burda yazıldımı bilmiyom ama
              [ille d' 7]

Yorum

• Manchster'ın yukardaki formasını ve ilgili haberi haftalar önce paylaşmıştım bu sayfalarda

Genel olarak formalarla bilgilere ulaşmaya ve bundan sonraki sürecin taraftarın isteği ve kulübümüzün menfaati çerçevesinde gelişmesi için çabalıyorum.

Barcelona'nın 1903 yılında giydiği formalar. Biz de modellerimizi seçerken tarihimizden yola çıkarak kendi tarzımızı oluşturmalıyız. Bunun için giydiğimiz çubuklu formamızın yanında tarihimizde bir çok kez gövdesi bordo kolları mavi formamızda ısrar etmeliyiz.

Yukarıdakı sorunun cevabı olur mu bilmiyorum, fakat burada paylaşmadığım ( çekincelerimi biliyorsunuz ) kulübe gönderdiğim bir forma modeli ile ilgili kulüp yetkilisinden gelen cevap:
                " Ah kardeşim,
                Bir bilsen derdimizi
                Bunu Nike yapsa varya dehşet forma satarız ah"
                En son a f s tarafından düzenlendi; 27.03.2009, 14:06.

Yorum

Manchster'ın yukardaki formasını ve ilgili haberi haftalar önce paylaşmıştım bu sayfalarda

Genel olarak formalarla bilgilere ulaşmaya ve bundan sonraki sürecin taraftarın isteği ve kulübümüzün menfaati çerçevesinde gelişmesi için çabalıyorum.

Barcelona'nın 1903 yılında giydiği formalar. Biz de modellerimizi seçerken tarihimizden yola çıkarak kendi tarzımızı oluşturmalıyız. Bunun için giydiğimiz çubuklu formamızın yanında tarihimizde bir çok kez gövdesi bordo kolları mavi formamızda ısrar etmeliyiz.

Yukarıdakı sorunun cevabı olur mu bilmiyorum, fakat burada paylaşmadığım ( çekincelerimi biliyorsunuz ) kulübe gönderdiğim bir forma modeli ile ilgili kulüp yetkilisinden gelen cevap:
                  " Ah kardeşim,
                  Bir bilsen derdimizi
                  Bunu Nike yapsa varya dehşet forma satarız ah"

ali fuat abi fazlasıyla güzel bir cevap oldu...saolasın...
                  umarım nike kendi bildiğini okumaz kulübün ve taraftarın istekleri doğrultusunda en az 1 model çıkartır...
                  gövdesi bordo ve kolları mavi model bizim efsane formamızdır...kappa bunu çok güzel kullanmıştı tam tersi bir kombinasyonla ve de en çok satan model olmuştu o sezon...

Yorum

• Yukarıdaki fotoğraf ve Ali Kemal Denizci'nin gövdesi bordo kolları mavi formamızla Nike Genel Müdürü dahil kulüp yetkilerine hepimizin adına attağım mailin metni:

"Barcelona'nın 1903 yılında giydiği formaları. Avrupa kulüpleri forma modellerini seçerken ve oluştururken belli bir tarz oluşturmaya çalışıyor.
                    Kendi tarzlarını oluştururken zaman zaman tarihi olaylara ve geçmişlerine yönelik göndermelerde bulunuyorlar.

Trabzonsporumuz da çubuklu formasının yanında tarihimizde bir çok kez giydiğimiz gövdesi bordo kolları mavi formada ısrar etmeli.

Bir de aynı modelin negatifi gibi mavi gövde kolları bordo yaptık mı bizimle birlikte anılan klasik bir formamız daha olmuş olur diye düşünüyorum.

Bütün taraftarlar gibi önümüzdeki sezon formaları ile ilgili süreç nedir merak ediyorum.

Modeller nasıl seçilecek?
                    Çubuklu forma modelimiz nasıl olacak ve ne zaman çıkacak?
                    Nike'ın forma dışındaki ürünlerini de görebilecek miyiz?
                    Gri forma modeli seçildi mi?
                    En az bir modeli taraftarın seçme durumu var mı?"

Gelişmeleri merakla takip ediyoruz hep beraber.

Yorum

Yukarıdaki fotoğraf ve Ali Kemal Denizci'nin gövdesi bordo kolları mavi formamızla Nike Genel Müdürü dahil kulüp yetkilerine hepimizin adına attağım mailin metni:

"Barcelona'nın 1903 yılında giydiği formaları. Avrupa kulüpleri forma modellerini seçerken ve oluştururken belli bir tarz oluşturmaya çalışıyor.
                      Kendi tarzlarını oluştururken zaman zaman tarihi olaylara ve geçmişlerine yönelik göndermelerde bulunuyorlar.

Trabzonsporumuz da çubuklu formasının yanında tarihimizde bir çok kez giydiğimiz gövdesi bordo kolları mavi formada ısrar etmeli.

Bir de aynı modelin negatifi gibi mavi gövde kolları bordo yaptık mı bizimle birlikte anılan klasik bir formamız daha olmuş olur diye düşünüyorum.

Bütün taraftarlar gibi önümüzdeki sezon formaları ile ilgili süreç nedir merak ediyorum.

Modeller nasıl seçilecek?
                      Çubuklu forma modelimiz nasıl olacak ve ne zaman çıkacak?
                      Nike'ın forma dışındaki ürünlerini de görebilecek miyiz?
                      Gri forma modeli seçildi mi?
                      En az bir modeli taraftarın seçme durumu var mı?"

Gelişmeleri merakla takip ediyoruz hep beraber.
                      inşallah taraftarı tatmin edebilecek bir cevap gelir...

Yorum

• Cevaplardan bir kısmına ulaşabildim.
                        Sevineceğimiz kızacağımız kısımlar var.
                        Özellikle şu armalar konusunda yönetime ciddi baskı yapmamız gerekiyor. Armaların nakış olmasının ötesinde malzemelerinin değişmesi gerekiyor.
                        Ve bunu değiştirmek yönetimin bir isteğine bakıyor. Bu konuda ısrarcı ve yönlendirice olmalıyız.

Yeni sezon formalarımız için çok beklemeyeceğiz bunun müjdesini verebilirim.
                        Hamsili diye anılan gri formamızın çıkması da 2009 sonunu bulacak görünüyor.

Çubuklu formamızın modelini, beyaz, mavi ve bordo ile ilgili bilgileri öğrendim. Sürpriz rengi de öğrenmiş durumdayım.

İnternet sitemizin arayüzü değişiyor demiştim zaten.

Uzun kollu modellerin kısa kollu modeller ile birlikte satışa sunulması ve armalar konusunda yönetime baskı yapmalıyız. Bu konu ciddi, iş işten geçmeden konu ile ilgili istek ve önerilerimizle ilgili mailler atmaya başlamalıyız.

Nakış olmasa bile rengi tutmayan, birkaç yıkamada dökülen armaların malzemesi mutlaka değişmeli.

Haydi BMN, Haydi Trabzonspor taraftarı, testi kırılmadan olaya müdahele edelim.

Yorum

• Çubuklu formamızın modelini öğrendiysen bilgilendirsen bizi abi? Armalar konusunda da nereye nasıl mail atmamız gerektiğini açıklayabilirsen gereğini yaparız

Yorum

• Ali Fuat abi, baskıdan kastın nedir ? Email mi atalım,telefonlamı bildirelim yoksa başka bir şekildemi isteğimizi dile getirelim ?
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• 2009 sonu derken sezon sonu mu yoksa yil sonu mu (gri formalar icin)?

Ve kulübe mail atalim atmasinada, burda cok kisi bu konuyu takip etmiyor o yüzden genele bir konu acalim bence. Böyle daha etkili olmus oluruz birde abi senin önderliginde daha ses getiririz.

Yorum

• Baskıdan kastım bu konu ile ilgili kamuoyu oluşturmak. Yarın istemediğimiz sonuçlarla karşılamamak için şimdiden tavrımızı koymak.

2009 yıl sonu ( parçalı formaların çıktığı zamanlar gibi )

İş bittikten sonra kızmamız bir işe yaramıyor ne yazık ki.

TS Club çalışanları da bizim dile getirdiğimiz sorunlardan onlar da muzdarip.
                                Armalar ve uzun kollu formalar konusu da dahil.
                                Armalar ve uzun kollu formalar konusunda yönetimi sıkıştırmak gerekiyor.
                                İş orada bitiyor

Bu nasıl olur derseniz telefonla, faksla ve maille olur. Bütün iletişim yollarını deneyip isteklerimizi en demokratik şekilde iletmeliyiz.

Taraftar olduğumuz kadar müşteriyiz de. Ortak ses çıkarıp, bir tavır sergileyebilirsek, Trabzonspor yönetimi de, Nike da isteklerimize kayıtsız kalamayacaktır.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 27.03.2009, 16:56.

Yorum

Yükleniyor...
                                X