Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya ben nasil alicam forma...almanyada nerde bulabilriimm..beyaz forma,songun giydigi parcali forma,turuncu forma..sortlari,ve coraplariyla birlikte hepsini alicam..fiyat 49,59,69 sa tabii...ben 100 bekliyodum uygun cikti..daha once bi takim alcaktim simdi uc takim alicam...herkesin atip tuttugu gibi degil vallaha..
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bacakları yattaranın bacaklarına benzıyooooooo
      valla bu resımler ıle benım de formalar gozume bır baska gorunmeye basladı. guzeller mı ne ????????

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        açıkca söylemek gerekirse formalar gözüme daha hoş gelmeye başladı.. eminim herkesinde gözüne öle geliyodur. ah o pembe fonu koyan yokmu . . .
        Iste bu yuzden hemen celallenen trabzon tafaftarina sabir sabir diyoruz herseye boyle gozu kapali atliyoruz saldiriyoruz,yikiyoruz sonra aa oyle degilmis diyoruz bu sabirsiz negatif taraftari yarin staddada gorucez bakalim ne olucak.

Yorum

• fiyat ne acaba
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Acaba bu yeni numara ve yazı Fontumuz mu??
            yok ya bende öyle zannetmiştim ama geçen yıldan bi formaymış o
            19*20

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzon'dan güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre ( formayı görüp, dokunan ) formalarımızın en yenisi ve en kalitelisi beyaz formalarımız olacak. Fiyatı 85 YTL. Kumaş kalitesine ve görüntüsüne kimsenin itiraz edemeyeceği güzellikte.

Diyeceklerimizi testi kırılmadan çok önce söyledik ama keşke bu forma modellerine ve kumaşlarına karar verenler bu taraftarın beklentilerini dikkate alarak hepsini en iyisinden yapıp az yapsaydı. Eleştirileri ön görüp bilinçli hareket etselerdi. Ama herkes sabırsız.

Bekliyorum hala...

Oy oy oyy işte forma bu...
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• arkadaslar bilenlerden yardim bekliyom..avrupada nasil alicaz forma..malesef izindende dondum pazar gunu...

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar bilenlerden yardim bekliyom..avrupada nasil alicaz forma..malesef izindende dondum pazar gunu...

Nike storelerden alabilirsiniz sanırım ama ne zaman onlara ulaşır formalar sormak gerek tabi...
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzon'dan güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre ( formayı görüp, dokunan ) formalarımızın en yenisi ve en kalitelisi beyaz formalarımız olacak. Fiyatı 85 YTL. Kumaş kalitesine ve görüntüsüne kimsenin itiraz edemeyeceği güzellikte.

Diyeceklerimizi testi kırılmadan çok önce söyledik ama keşke bu forma modellerine ve kumaşlarına karar verenler bu taraftarın beklentilerini dikkate alarak hepsini en iyisinden yapıp az yapsaydı. Eleştirileri ön görüp bilinçli hareket etselerdi. Ama herkes sabırsız.

Bekliyorum hala...
                    ya aslınbda bakalıdıgında cok da pahalı degıl. neden dersenız ben kappanın turuncu formasını 80 ytl ye almıstım. kac sene once. sız hesap edın artık. yanı bugun ıcın cok da pahalı degıller.

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar bilenlerden yardim bekliyom..avrupada nasil alicaz forma..malesef izindende dondum pazar gunu...
                      babacım turkıyede hıc akaraban falan yok mu? onlar alıp yollasnlar sana. yada kulup ıle ıletısıme gec. onlar mutlaka yurtdısına da gonderırler forma. yanı alacagım dedıkten sonra forma her sekılde ulasır sana.

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        babacım turkıyede hıc akaraban falan yok mu? onlar alıp yollasnlar sana. yada kulup ıle ıletısıme gec. onlar mutlaka yurtdısına da gonderırler forma. yanı alacagım dedıkten sonra forma her sekılde ulasır sana.
                        okde ustume olani bulmam iicn denemem lazim yanii..acaba avrupadaki nike lara gelirmi

Yorum

• internetten ne zaman satış yapılcak bilgisi olan yok mu ? birde formaların fiyatları ne 45-85 arasıymıs kesin bi fiyat solermisiniz..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Düz bordo ve düz mavi forma arasındaki şortta amblemimiz yok. Ya da ben göremiyorum.

Bunun dışında formalar çok kötü gözükmüyor yahu Her giyene yakışmış.

Bu arada, simetri hatası varsa, bu kızın kafasının üstündeki mavi formada var.

Arada oluyor demekki
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada, simetri hatası varsa, bu kızın kafasının üstündeki mavi formada var.

Arada oluyor demekki
                              hayir yok

sadece forma yamuk duruyor bende basta ölye düsündüm ama degil
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hayir yok

sadece forma yamuk duruyor bende basta ölye düsündüm ama degil

aynen bencede oyle..forma asili durdugundan yana dogru sarkmisss

Yorum

Yükleniyor...
                                X