İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün koydukları da amatör bu da amatör ama azıcık uğraşıp bazı şeyleri değiştirseler eminim forma konusunda bu kadar önyargılı davranmazdık
halitaydin61
bu aynı zamanda zorlarsak anca bir şeye benziyor anlamı da taşımış oluyor mu
ben formaları kötü bulmuyorum.. sadece, işbilmezlerin hala kulübün içerisinde yer alıyor olduğunu görülce çıldırıyorum, bu kadar iyi bir yönetim içinde bu insanlar kanser hücresinden farksız!
Kemoterapi yapıyor taraftar, bu kadar eleştiri yerini bulacak ve kurumsallaşma, profesyonelleşme adına olumlu adımlar atılacaktır, umudum bu yönde.En son KuĞu tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 17:06.0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün koydukları da amatör bu da amatör ama azıcık uğraşıp bazı şeyleri değiştirseler eminim forma konusunda bu kadar önyargılı davranmazdık
serkana bile karizma katmışsın abi.bravoo..
formalarımız güzel bence..özellikle bordo kolları mavi olanıı...
Yorum
-
Atakan aynı şekilde düşünüyorum.
Yöneticiler en olumsuz anlarda bile olumlu birşeyler çıkarmasını bilen insanlardır.
Mesela Nıke'ın yaptığı formalar belirgin bir şekilde sadelik ve zarafet içeriyor. İşte bu formaya eşşek kadar avea reklamı koymamalısın veya bordo formaya beyaz olmak zorunda değildir. (bu işin kanunu prosedürü var mıdır bilmiyorum tamamen sallıyorum) mesela yazı açık giri ve dalgalı olsa, avea beyaz yazısı beyaz olunca hele de büyük olunca bütün görselliği at çöpe gitsin. E şimdi olmuyor tabi böyle.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya isim uzasada boyutunu aynı tutsalar nolacak. maşallah yazısı gibi çapraz yapılır herhalde.ne bileyim abi, aklıma o geldi
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Aynı model aynı renk:
Aynı delikten, farklı bakışlar...
Yıllardır her meselede birbirimizi yemekten, İstanbul takımları ile rekabeti unuttuk.
Önümüze bakalım. Sırada Trabzonspor forması almak var!
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazıları çubuklu forma ikinci yarıya yetişicek diyor bazıları çıkmıycak diyor hangisi doğru ? Bari çıkartsınlarda ikinci yarı güzel bir forma giyelimEğer çıkmıycaksa çıkması için resmi siteyi yada Nike'ı mail yağmuruna tutalım.Neresinden dönsek kardır en azından yarım sezon katlanmış oluruz bu ikinci sınıf formalara.İkinci yarı için önümüzde uzun bir zaman var yetişmedi gibi bir mazeretler de olamaz.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBadaloglu'nun dedigine göre ikinci yari cikacakmis cubuklu formalar.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
Yorum