Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çözüm Önerisi

Trabzonspor'un güzellikleri dururken, kalp kırmaya değer mi arkadaşlar?
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğru, bunun herkes farkında. Bu hatalarından dönmelerini sağlamanın en demokratik ve pratik yolu burda birbirimizi kırmak değil çözüm üretmek olmalı.
      Ben kendi adıma yaptığım uygulama örneklerini ve bugünkü formadaki hataları düzeltmeleri için kulübe ve nike'a mail attım.

Dışardan bakan bize gülüyordur eminim 'adamların Nike forması var birbirlerini kırıp geçiriyorlar'

Tez canlıyız, hemen dalgalanıp duruluyoruz. Sakin sakin izleyelim şu süreci bakalım neler olacak. Herkes Trabzonsporumuz için en iyisini ve en güzelini istiyor.

Taraftarın gösterdiği hassassiyeti kulüp veya orada çalışan her kimse fazlasıyla göstermek zorunda.
      Acikcasi ben cok sakin sakin izliyordum olan biteni. Antrenman formasindaki sorunu görünce "düzeltirler mutlak" dedim. Ama forma tezcanliligimi hortlatti sanirim. Bekleyelim.

Yorum

• Arkadaşlar, öncelikle formaları beğendiğimi ve renklerin gerçekten gözümde hoş durduğunu söylemeliyim. Tek üzüldüğüm nokta dizaynların 2007-2008 döneminin dizaynları olmasıdır. Antreman formalarımızı görmeden önce bunun olacağını biliyordum ve açıkçası hayal kırıklığı da yaşamayacaktım. Sorun şu ki antrenman formalarımız 2009 sezonun nike tasarımları olunca formalar için de heveslenmiştim. Ama beklenen olmadı. Gene de renklerdeki güzellikten dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim.

Yorum

• Forma değişik geldi gözüme.
          Bu kadar tepkinin altında yatan büyük beklentiydi inşallah takım sezona olası bi tutuklukla başlarsa böle tepki vermeyiz
          Biraz sakın olalım benim beklentilerim forma bazında büyüktü çünkü AFS sağolsun tabirinle ''manyak'' formalar yaptı ve ilgide bmn te doruğa çıktı ama ümitliyim iyi güzel olur bir arkadaş dedi ya işin sırrı güzellik değil almak isteyen eninde sonunda alır bu formayı !!! Önemli olan TRABZONSPORUMUZSA gerisi teferruattır...
          2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
          Kafalarda 61
          Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• Song için alelacele yapıldığı yorumlarına katılmıyorum. Resmi sitedeki resimlere bakarsak formanın arkasında Song yazıp yazmadığını görmüyoruz. Hadi alelacele yaptılar diyelim, buna gerek varmıydı? Antreman tshirtleriylede futbolcu tanıtılırdı. Benim şahsi görüşüm tek kelimeyle ciddiyetsizlik...

Yorum

• Şu anda en önemli durum formaların basılıp basılmadığı.

Bunun yanında formalar hazır ise , acaba logoyu biz mi onlar mı dikiyoruz - yapıştırıyoruz ?

İyi ihtimallerde 2 tane..Kötülerde...
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Song"un formasının kendi bedeninde olmadığı o kadar belli ki.

Yeni sponsorumuz Nike dedikten sonra Puma forması ile poz vermesini bekleyemezdik değil mi?

Aceleye geldiği çok belli oluyor.
                'İşte yeni formalarımız' diye kolilerin üzerinde Puma formalarının fotoğrafını çekip, resmi sitede yayınlayan insanlar çalışıyor kulüpte. Bunun böyle olması normal geliyor o yüzden bana.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ya varya yazıklar olsun..

Nasıl karıştı bu başlık bilmiyorum ama...

Ya beyle formanın erkenden,Sırf Songa giydirilmek için hazırlandığı belli...

Ya hepimiz kıyamet alametcısı olmuşuz...

Ya bir bekleyin bakalım,Bir durun ya...Bir rahat olun...

Adamlar dünyanın en büyük klüplerine forma yapıyorlar,Bu yanlışı yapmazlar merak etmeyin..

Lescondan bahsetmiyoruz Nike bu...Ankaraspor'a bile ikinci kalitede olsa güzel formalar yaptılar...

Sabırrrr....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Song"un formasının kendi bedeninde olmadığı o kadar belli ki.

Yeni sponsorumuz Nike dedikten sonra Puma forması ile poz vermesini bekleyemezdik değil mi?

Aceleye geldiği çok belli oluyor.
                    'İşte yeni formalarımız' diye kolilerin üzerinde Puma formalarının fotoğrafını çekip, resmi sitede yayınlayan insanlar çalışıyor kulüpte. Bunun böyle olması normal geliyor o yüzden bana.

Ama burada Puma abi...
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Neden eleştirenlere tepki geliyor ?

Bu formayı eleştirenlere karşı herkesin cevap vermesini anlayabilmiş değilim.Beğenmeyen almaz ne demek arkadaşlar ?

Mesele sadece forma alıp almama meselesi değil.Mesele şu; eminim hepimiz burda Trabzonspor formasının ligdeki en güzel formalar olmasını istiyoruz.Bunun içinde formada kötü gözüktüğünü düşündüğümüz şeyleri eleştiriyoruz ki en iyiyi bulalım.Ne yani söylemiyelim mi? O formayı almasam da sahada takımımın üzerindeki forma iyi değilse rahatsız olurum.Yani alıp almamak değil bütün mesele.Renkler soluk diyorum, bordo daha koyu olmalıydı, diyorum bu benim fikrimdir.Ayrıca Nike amblemi ile bizim logomuz resimde orantısız gözüküyor.Nike amblemi daha yukarda duruyor.Büyük markayla anlaştık diye susucak değilim.İnter formasını nasıl hatasız yapıyorsan benimkini de öyle yapmasını istiyorum.

Beş formadan birini ya da birkaçını beğenir alırız elbet.Ama nasıl olsa bir tanesi güzeldir diye diğer formalar kötü veya vasat olsa da farketmez mi demeliydim? Arkadaşlar benim eleştirilerim daha iyiye ulaşmak içindir.Bence Trabzonspor en iyisine layık ve bu formaların bir tanesinde olsa dahi basit hatalar görmek istemiyorum. Nike, Adidas farketmez yamuksa duruyosa yamuk derim.Artık her eleştiri doğru mu yanlış mı diye tartılmadan direk savunma yapılıyor.

Bir de beğenmeyenlere size Albayrak'ın Puma'sı yakışır denmiş.O daha kötüydü diye sevinelim mi? Öyle bir hava varki burda sanki Nike'ı küsücek bize aman eleştirmeyelim gibisinden.Abes şeyler söylemediği sürece bence herkes fikrini söylemeli açıkca.

Forma hakkındaki kişisel görüşüm şu; çok çok güzel değil ama iyidir yinede.Logo imza töreni için alelacele dikilmiş de olabilir.Öyle temenni ediyorum daha doğrusu.Saygılar...
                      En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 16:12.
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ama burada Puma abi...

bunu taraftarların havaalanı cıkısnda eline tutusturması mumkün olabilir

Yorum

• ömerfaruk kardeş inşallah öyledir. keza büyük hayal kırıklığı içinde olurum.
                          Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ama burada Puma abi...
                            Dışarda istediği formayla poz verebilir...

Klüb içinde hayır...

Ayrıca...

Varya herkesi alkışlıyorum..

Bazen sponsorumuzun Nike olduğunu unutuyoruz sanki...

Formaların alelacele çıktığını bilmiyoruz sanki...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu formayı eleştirenlere karşı herkesin cevap vermesini anlayabilmiş değilim.Beğenmeyen almaz ne demek arkadaşlar ?

Mesele sadece forma alıp almama meselesi değil.Mesele şu; eminim hepimiz burda Trabzonspor formasının ligdeki en güzel formalar olmasını istiyoruz.Bunun içinde formada kötü gözüktüğünü düşündüğümüz şeyleri eleştiriyoruz ki en iyiyi bulalım.Ne yani söylemiyelim mi? O formayı almasam da sahada takımımın üzerindeki forma iyi değilse rahatsız olurum.Yani alıp almamak değil bütün mesele.Renkler soluk diyorum, bordo daha koyu olmalıydı, diyorum bu benim fikrimdir.Ayrıca Nike amblemi ile bizim logomuz resimde orantısız gözüküyor.Nike amblemi daha yukarda duruyor.Büyük markayla anlaştık diye susucak değilim.İnter formasını nasıl hatasız yapıyorsan benimkini de öyle yapmasını istiyorum.

Beş formadan birini ya da birkaçını beğenir alırız elbet.Ama nasıl olsa bir tanesi güzeldir diye diğer formalar kötü veya vasat olsa da farketmez mi demeliydim? Arkadaşlar benim eleştirilerim daha iyiye ulaşmak içindir.Bence Trabzonspor en iyisine layık ve bu formaların bir tanesinde olsa dahi basit hatalar görmek istemiyorum. Nike, Adidas farketmez yamuksa duruyosa yamuk derim.Artık her eleştiri doğru mu yanlış mı diye tartılmadan direk savunma yapılıyor.

Bir de beğenmeyenlere size Albayrak'ın Puma'sı yakışır denmiş.O daha kötüydü diye sevinelim mi? Öyle bir hava varki burda sanki Nike'ı küsücek bize aman eleştirmeyelim gibisinden.Abes şeyler söylemediği sürece bence herkes fikrini söylemeli açıkca.

Forma hakkındaki kişisel görüşüm şu; çok çok güzel değil ama iyidir yinede.Logo imza töreni için alelacele dikilmiş de olabilir.Öyle temenni ediyorum daha doğrusu.Saygılar...

Yorum

• işte yeni formamız

İlk Formayı Giymek Songa Nasip Oldu Güzel Forma
                                ---7---

Yorum

Yükleniyor...
                                X