Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hamsiden utanan bu takımı Tutmasın...Kusur Bakmayın

Hamsi=Trabzon

katiliorum sana abim
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• Utanma Benliğinden Hamsi de Senden Bir Parçadır En Derinden;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi siz balıkçıdan hamsi alırkende böyle çekiniyormusunuz?
        İyi de onu yemek için alıyoruz hamsili giysi almıyoruz.Balık yiyecek olarak düşünüldüğünde olumlu şeyler çağrıştırabilir ama bir futbol takımı için güçlü karizmatik bir sembol seçilmelidir.Bütün dünyada böyledir.
        Sizinde söylediğiniz gibi Bursa'da timsah olmamasına rğmen kendilerine yeşil renkten dolayı(mazeret) timsah derler.Manchester'lılar kedilerine domates demez, kırmızı şeytanlardır.Real Madrid'liler de bildiğiniz gibi patlıcanlar değil, mor şimşekler diye anılırlar.Madrid çok mu yağışlıdır? Hayır aksine bol güneşlidir.Ben gri renge karşı değilim.Ben Trabzonsporumuzun çağrıştırdığı şey fırtına iken neden hamsi yapılmaya çalışılıyor bunu anlamıyorum.

Burda amaç olarak hamsinin imajının düzeltilmesi gösteriliyor.Bu ne demektir? Hamsinin bir imajı mı var ? Hadi diyelimki hamsinin kötü bir imajı varmış ve bunu Trabzonspor'un düzeltmesi gerekiyormuş! Bunu yaparken bizim gerçekten var olan imajımız ne olacak ? Bunun nasıl sonuçlanıcağı gayet açık.

Trabzonspor asidir, inatçıdır, güçlüdür.Taraftar olarak da çabuk ve sert tepki veren bir yapımız var.Bizimle özdeşleşmiş olan "Karadeniz fırtınası" ifadesi gayet uygundur.Bu böyle kalmalı.

Bize özel forma yapılması çok güzel ama hamsili forma yerine fırtına figürlü forma yapılırsa çok daha mantıklı olur.Hemde alay konusu olmamış oluruz.
        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk çıktığı gün gidip almazsam hamsi değilim ula Merakla bekliyorum o formayı
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• Hamsi olayını bende klübümüzle pek bağdaştıramıyorum.. Palamut daha bir asil olurdu hani..

Yorum

Hamsiden utanan bu takımı Tutmasın...Kusur Bakmayın

Hamsi=Trabzon
              Kardeş ben doğma büyüme İstanbul'lu olan bir Trabzonsporlu olarak yazıyorum.He sen sırf eğer Trabzon'da yaşadığın için kendini daha iyi bir Trabzonsporlu olarak görüyorsan hatta takımın tek sahibiymiş gibi birilerini afaroz eder gibi konuşabiliyorsan sana fazla birşey söylemeye gerek yok.

Kimsenin hamsiden utandığı yok.Ama Trabzonspor sadece Adanalıların tuttuğu bir Adanaspor değildir, ya da sadece İzmirlilerin tuttuğu İzmir takımlarından biri değildir.Trabzonspor tüm Türkiye'ye mal olmuş bir takım.Başka illerden olup da, hatta başka ülkeler de doğup da Trabzonspor'a gönül vermiş, Trabzon kültürüyle yaşamayan ama fanatik Trabzonspor'lu olan kaç milyon insan var.(Trabzon'nun nufüsünun 250 bin civarlarında olduğunu düşürseniz).Bu yüzden olaya bu kadar dar açıdan bakmamanı tavsiye derim.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi de onu yemek için alıyoruz hamsili giysi almıyoruz.Balık yiyecek olarak düşünüldüğünde olumlu şeyler çağrıştırabilir ama bir futbol takımı için güçlü karizmatik bir sembol seçilmelidir.Bütün dünyada böyledir.
                Sizinde söylediğiniz gibi Bursa'da timsah olmamasına rğmen kendilerine yeşil renkten dolayı(mazeret) timsah derler.Manchester'lılar kedilerine domates demez, kırmızı şeytanlardır.Real Madrid'liler de bildiğiniz gibi patlıcanlar değil, mor şimşekler diye anılırlar.Madrid çok mu yağışlıdır? Hayır aksine bol güneşlidir.Ben gri renge karşı değilim.Ben Trabzonsporumuzun çağrıştırdığı şey fırtına iken neden hamsi yapılmaya çalışılıyor bunu anlamıyorum.

Burda amaç olarak hamsinin imajının düzeltilmesi gösteriliyor.Bu ne demektir? Hamsinin bir imajı mı var ? Hadi diyelimki hamsinin kötü bir imajı varmış ve bunu Trabzonspor'un düzeltmesi gerekiyormuş! Bunu yaparken bizim gerçekten var olan imajımız ne olacak ? Bunun nasıl sonuçlanıcağı gayet açık.

Trabzonspor asidir, inatçıdır, güçlüdür.Taraftar olarak da çabuk ve sert tepki veren bir yapımız var.Bizimle özdeşleşmiş olan "Karadeniz fırtınası" ifadesi gayet uygundur.Bu böyle kalmalı.

Bize özel forma yapılması çok güzel ama hamsili forma yerine fırtına figürlü forma yapılırsa çok daha mantıklı olur.Hemde alay konusu olmamış oluruz.
                Her cümlesine katılıyorum. Acıkcası bu kadarını yazmaya üşenmiştimm... Tebrikler

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardeş ben doğma büyüme İstanbul'lu olan bir Trabzonsporlu olarak yazıyorum.He sen sırf eğer Trabzon'da yaşadığın için kendini daha iyi bir Trabzonsporlu olarak görüyorsan hatta takımın tek sahibiymiş gibi birilerini afaroz eder gibi konuşabiliyorsan sana fazla birşey söylemeye gerek yok.

Kimsenin hamsiden utandığı yok.Ama Trabzonspor sadece Adanalıların tuttuğu bir Adanaspor değildir, ya da sadece İzmirlilerin tuttuğu İzmir takımlarından biri değildir.Trabzonspor tüm Türkiye'ye mal olmuş bir takım.Başka illerden olup da, hatta başka ülkeler de doğup da Trabzonspor'a gönül vermiş, Trabzon kültürüyle yaşamayan ama fanatik Trabzonspor'lu olan kaç milyon insan var.(Trabzon'nun nufüsünun 250 bin civarlarında olduğunu düşürseniz).Bu yüzden olaya bu kadar dar açıdan bakmamanı tavsiye derim.

ben kimseyi aforoz etmiyorum.

Bu mantıkla düşüneceksek takımı orta anadolu kentlerinden birine taşıyalım.Böylece tüm illere eşit durmuş oluruz.

Semboller vardır kentlerle ve kentlerin değerleriyle(TRABZONSPOR) özdeşmiştirler.

Karadeniz insanı için hamsi olmazsa olmazlardandır Asildir.Ve bizim en önemli sembollerimizdendir.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

ben kimseyi aforoz etmiyorum.

Bu mantıkla düşüneceksek takımı orta anadolu kentlerinden birine taşıyalım.Böylece tüm illere eşit durmuş oluruz.

Semboller vardır kentlerle ve kentlerin değerleriyle(TRABZONSPOR) özdeşmiştirler.

Karadeniz insanı için hamsi olmazsa olmazlardandır Asildir.Ve bizim en önemli sembollerimizdendir.

Taraftar olmanın fiziksel mesafeyle bir ilgisi yok.İstersen dünyanın öteki ucuna taşıyalım.Ben böyle birşey söylemedim.Seninde söylediğin gibi hamsi bizim için asildir.Ama bizim için asildir.

Yorum

• Forum bir kac gün kapalidi
                      Neyse ben bombayi simdi patlatim

Yorum

• Yorum

• Ürün tedarikçimiz Nike firmasının kulübümüze özel olarak hazırladığı parçalı Bordo-Mavi formalar Aralık ayında piyasaya sürülerek takımımızın kullanımına sunulacak.

Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç, daha önce de kullanılan ve taraftarlarımızın büyük beğenisini kazanan parçalı formaların üretimlerinin Aralık ayı içerisinde tamamlanacağını belirterek, ligin ikinci yarısında takımımızın kullanımıyla birlikte söz konusu formaların taraftarlarımıza satışa sunulacağını vurguladı.

Bordo-Mavi renklerimizi taşıyan çubuklu formalarımızın ise üretici firma tarafından Mayıs ayında hazır hale getirileceğini dile getiren Tunç, “Gelecek sezon takımımızın ana forması olarak bu çubuklu tasarım devreye girecektir” diye konuştu.

19.11.2008 14:13:20

40 gün önce Formalar Aralık ayında piyasada denmişti 2 gün sonra aralık bitiyor forma falan yok ortalıkta

Yorum

• misina Kardes üstdeki forma iste

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              misina Kardes üstdeki forma iste
                              hani nerde mağazalarımız da var mı? tasarlanmış onlarca forma var bu başlıkta.

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X