Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buyrunnnn... calismam
    Ben bu formayı varya hayatta çıkarmam ustumden

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bu formayı varya hayatta çıkarmam ustumden
      abrtmayin abicim yaa... bu formanin neresi guzel? renklere bak anasini satim!

Yeniden TS CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abrtmayin abicim yaa... bu formanin neresi guzel? renklere bak anasini satim!

Yeniden TS CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!

İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir karşılaştırsana hangisi daha canlı daha karizmatik hangisi daha çok göze batıyor ,hangisi sana başarı geleceği hissini veriyor.
        En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 16.02.2008, 10:14.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Bir karşılaştırsana hangisi daha canlı daha karizmatik hangisi daha çok göze batıyor ,hangisi sana başarı geleceği hissini veriyor.
          Nike tasarımında renkler daha canlı kullanılmış . Kumaş kesimleri , özellikle omuz bölgesi ve yakanın daha sıkı ve dik tasarlanması bu söylediğine etken olabilir . Ufak orantı hileleride kullanılmış .

Söylediğin bir çok kişinin gözden kaçırdığı çok önemli bir noktaya işaret ediyor . Tekstilde tasarım önemli bir konu . Doğru tasarımcının elinde bir parça kumaş istediği karakteri yaratması için yeterlidir.

İtalya'nın Kappa formasını ilk kullanmaya başladığı zaman yarattığı etki , 80 lerde enterasan fikirlere açık olan takım formalarının 90'larla beraber çubuklu tasarımlara geri dönüşü gibi konuya verilecek örnek hayli fazladır . Bunların bir çoğunda spordan bağımsız gelişen akımların , toplumsal yönelimlerinde etkisi büyüktür ancak tekstilden çok az anlayan biri olarak aynı meteryal ve renklerle bile oldukça karakterli ve sıradan iki ayrı iş ortaya konulabileceğini iyi biliyorum.
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 16.02.2008, 11:33.

Yorum

• Bu PUMA denen ana sponsorumuz olan firma gitmiş bize reklam vermemiş gitmiş antu denen eziklerin sitesine reklam vermiş burdan tüm adminlere ve yöneticilere sesleniyorum derhal bir şey yapıp bu kazmalara hadlerini bildirelim!!

Ayıptır!!

Rezilliktir!!
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aga bu harika olmuş gerçekten....

Bu ne güzel bir duruştur böyle...
              @Gentleman
              süper, muazzam, muhtesem...

su formayi cikartsinlar, almaz isem namerdim
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yaw üstte w.bremenin renkleri çok dandik yaa =) o kappa forma da bordo-mavi olsa süper olur . adidas da süper zaten. nike fazla sevmiyorum ama pumadan iyi olacağı kesin .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike tasarımında renkler daha canlı kullanılmış . Kumaş kesimleri , özellikle omuz bölgesi ve yakanın daha sıkı ve dik tasarlanması bu söylediğine etken olabilir . Ufak orantı hileleride kullanılmış .

Söylediğin bir çok kişinin gözden kaçırdığı çok önemli bir noktaya işaret ediyor . Tekstilde tasarım önemli bir konu . Doğru tasarımcının elinde bir parça kumaş istediği karakteri yaratması için yeterlidir.

İtalya'nın Kappa formasını ilk kullanmaya başladığı zaman yarattığı etki , 80 lerde enterasan fikirlere açık olan takım formalarının 90'larla beraber çubuklu tasarımlara geri dönüşü gibi konuya verilecek örnek hayli fazladır . Bunların bir çoğunda spordan bağımsız gelişen akımların , toplumsal yönelimlerinde etkisi büyüktür ancak tekstilden çok az anlayan biri olarak aynı meteryal ve renklerle bile oldukça karakterli ve sıradan iki ayrı iş ortaya konulabileceğini iyi biliyorum.
                  Yazdıklarına katılıyorum ama konuştuklarımızda bir eksik daha var.

Mesela;

Celtic Enlemesine çizgili formasıyla amacı futbolcuları daha iri göstermek.

Ajax Sadece ajax'a hastır. Beyaz ustune kalın kırmızı çizgi.Sadece Ajax'ı hatırlarsınız.

Liverpool Tamamı kırmızı forma ve şort.Bu ikilinin amacı futbolcuları olduğundan daha uzun daha yapılı göstermek içindir.

Arsenal Kırmızı ağırlıklı ama kolları beyaz forma Emin olun sadece Arsenal aklınıza gelecek

Daha çok sıralayabiliriz.

Ama Rıdvan dilmenin geçen yıllarda değindiği bir konu var.

''Biz Trabzonla karşılaştığımızda bir kere takımın forması korkutuyordu. O renk tonları çok acayip duygulara sokuyordu bizi. Hani butun futbolcuları o formanın içinde 300 spartalı filmideki askerler gibi duruyorlardı.

Şimdi ise renk tonları her sene değişiyor. Renkde bile kluplerimiz istikrarsız''

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yazdıklarına katılıyorum ama konuştuklarımızda bir eksik daha var.

Mesela;

Celtic Enlemesine çizgili formasıyla amacı futbolcuları daha iri göstermek.

Ajax Sadece ajax'a hastır. Beyaz ustune kalın kırmızı çizgi.Sadece Ajax'ı hatırlarsınız.

Liverpool Tamamı kırmızı forma ve şort.Bu ikilinin amacı futbolcuları olduğundan daha uzun daha yapılı göstermek içindir.

Arsenal Kırmızı ağırlıklı ama kolları beyaz forma Emin olun sadece Arsenal aklınıza gelecek

Daha çok sıralayabiliriz.

Ama Rıdvan dilmenin geçen yıllarda değindiği bir konu var.

''Biz Trabzonla karşılaştığımızda bir kere takımın forması korkutuyordu. O renk tonları çok acayip duygulara sokuyordu bizi. Hani butun futbolcuları o formanın içinde 300 spartalı filmideki askerler gibi duruyorlardı.

Şimdi ise renk tonları her sene değişiyor. Renkde bile kluplerimiz istikrarsız''

bua birkaç örnek daha verebiliriz...mesela monaconun şu forması asla değişmez..

sponsor ne olursa olsun her sene bu forma olur...bu bir klasiktir...bizd böyle bir klasik yok maalesef...river plateninde bu forması her sene olur...

Yorum

• İşte murat bende bole bişe istiyorum hayatta değişmesin.

Sadece TRABZONSPORumu hatırlatsın.

Görüldümü korkulsun.

Futbolcular giymek için can atsın.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu sene yaptıkları nostalji forması çok güzel.Onun gibi bişey yapılabilir.

Yorum

• Aston Villa FC
                          Nostalji formasi olarak bence en ideal forma bu tarzda olur. Hem nostalji, hem güzel.
                          En son Mayls tarafından düzenlendi; 18.02.2008, 18:36.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Şu pumadan kurtulduğumuz an kendimi dünyaya yeniden gelmiş gibi hssedeceğim.Aşşağlık herifler.

Yorum

• ts club olmasınn bu yılkı formlar fena degıl nike yada adıdas ii olurdu
                              BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Arkadaşlar bugün Ts club dan Trabzonspor'un bordo formasını alacağım da yenilerinin çıkmasını mı bekleyeyim?
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X