Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün büyük ihtimalle beyaz formayı giycez

bunu nerden mi çıkardım adamların renkleri kırmızı-lacivert(bizim 20 sene sonraki muhtemel renklerimiz ) ve formaları parçalı forma bu da beyaz formayı giyceğimizin gösötergesidir bence...

Yorum

• Formaların parçalı, çubuklu, beyaz ve mavi olarak çıkması bence çok iyi idi. Fakat bu renk meselesi işi tamamen .ok etti arkadaş. Biri açıklama yapar bu onların hatası diğeri açıklama yapar bunlar geçici...
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Bugünkü maçta formanın kolunda olması gereken "Cola Turka" reklamı beyazla kapatılmıştı.Sanki yama yapılmış gibi görünüyordu.

Yorum

• evet benimde dikkatimi çekti. Cola turka ile anlaşmamız bozuldu mu yoksa..
          BORDO MAVİ

Yorum

• Bu formalar gecici arkadaslar... Hepsi degisecek!!! Renker ves...

Asil merak ettigim konu... Cubuklu ne zaman cikiyor?...

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet benimde dikkatimi çekti. Cola turka ile anlaşmamız bozuldu mu yoksa..
              Var bir durum heralde Bu arada şortlar da yeni de bu konçlar hala geçen seneninkiler sanırım..
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Var bir durum heralde Bu arada şortlar da yeni de bu konçlar hala geçen seneninkiler sanırım..
                konçları bilmem ama şortların kenarlkarında küçük bir değişimle yapılan yeni şortlar.fiyatlarıda çubuklu formamıza denk 40 ytl
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• koskoca Trabzonspor kalecisinin giydiği formada trabzonspor logosu yok

En son Misina tarafından düzenlendi; 15.07.2007, 14:43.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Puma'yı baŞımıza bela eden tüm yöneticileri Allah'a havale ediyorum

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      konçları bilmem ama şortların kenarlkarında küçük bir değişimle yapılan yeni şortlar.fiyatlarıda çubuklu formamıza denk 40 ytl
                      Dediğin gibi tek farkı iki yanındaki bordo ve mavi şeritler Haklısın 40 YTL şort için çok pahalı
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• kappa muhteşem formalardı lakin gerçekten çok pahalıydı.her sene forma alma alışkanlığı olan biri olarak kesinlikle en kalitelisi kappadır.2001 de aldığım beyaz forma daha sonra çubuklu olanı yakasında herhangi bir açılmayı bırakın hala sapasağlam.Ts club formalarımız pumadan daha kaliteliydi bundan eminim.Ya ts club a devam edelim ya da kappaya dönelim pahalı ama en azından tribüne baktığında kırmızı lacivert gibi abuk sbuk renkler yerine kendi renklerimiz olur.He baktığın zaman kappa da deniz yeşili gibi abuk sbubuk bi renk uydurmuştu bize nerden geldi hala anlayamadım ama öyle bi renk de forma giymemizi istemişti.Bu arada turuncu kesinlikle bize yakıştı güzel bi formaydı.He tam olarak rengimiz değil diyenlere de şunu sormak lazım arsenalin renklerinde sarı lacivert var mı ? aynı şekilde barça da da ama giyiyorlar
                        mesele bunların da takımla özdeşleşmesi ve ben iananıyorum ki turuncu formalar çok büyük bi kitleye sempatik bi görüntü verdi.
                        "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          koskoca Trabzonspor kalecisinin giydiği formada trabzonspor logosu yok

ura bu ne kepazeliktir yahu biz küçük bir takımmıyızda bize TS logosu olmayan kaleci forması veriyorlar hem o ne biçim renk öyle Fenerbahçenin 100.yıl forması gibi ayıp yahu ne kadar küfretsen az

Yorum

• bence Trabzonspor formaları çok güzel.
                            Cubuklu forma yok, ama parçalı var, o da çok güzel.
                            Hem kalitesizde değillerç PUMA'nın ürettiği formalar bunlar, aynı formanın kırmızısını benim oynadığım takımda kullanıyoruz bu sezon.
                            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• parçalı olan formamız geçen seneki bursa formasının aynısı bu kadar basiretsizlik olur mu??
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Shot at 2007-07-13

bUNLAR DA BURSANINKILER.

BIZIMKI GECICI MADEM BUNLAR DA MI GECISI.

AMA SANKI NAYLONUMSU DEGIL GIBI GELDI GERCI HAVA YAGMURLUYDU BAYA.
                                O değil de diğer takımın Kappa olduğunu fark ettim. Ah keşke yine Kappa'ya dönsek. Baksanıza her hava şartında formaya birşey olduğu yok.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 16.07.2007, 13:57.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X