Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Iste 2008-2009 Sezon formalari,

bence yine ayni Puma rezaleti arkadaslar... Insallah seneye Kappa olur sponsorumuz.

su yakalara bak yaa

Yorum

• yakaları geçtik diyelim formalarda tasarım yok ki arkadaş bu nasıl iş yaa !

Yorum

• istanbulda forma arkasına orjinal yazı yazan yer var mı acaba bilen var mı ????
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ne yalan söyliyim ben beğendim formaları özellikle yakalarını beğendim....bunların çubuklularını çok merak ediyorum...

Yorum

• acaba bu forma aymanın üzerinde nasıl durur.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• forma dedin mi böyle olacak http://www.subsidesports.de/de/image...rcaHSS0506.gif
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buyrunnnn... calismam

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buyrunnnn... calismam

tek kelimeyle muhtesemm emegine saglik renkdas
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Çalıştığın forma güzel olmuş kardeşim .Hayırlısıyla yeni yönetim başa gelsin elbet onlar da halledilir..
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

buyrunnnn... calismam
                      Ben bunu anlamiyorum iste forma tasarimi icin hic mi adam yok yönetimde. Tesekkürler Gentleman cok güzel olmus.
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• rica ederim

Yorum

• Puma İstediği Kadar Kaliteli forma yapsın bence Yinede Puma İle anlaşmayalım ben Puma'nın Uğursuz Geldiğine İnanıyorum Batıl bir İnanç Belki ama 2000 yılında da Puma ile Anlaşmamız vardı O yıllarda da Takımın Hali Berbattı PUMA istemiyoruz, Kappa yada Adidas Olsun renklerimizi Bozmadan bir dizayn Olsun Ve Lütfen Çubuklu Olsun ( Açık mavi - Vişne Çürüğü )
                          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

buyrunnnn... calismam
                            Güzel Çalışma Tebrikler Sadelik ve Çubuklar Bir arada çizgiler Biraz Daha kalın olabilse daha güzel olur
                            Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Forza kappa...Efsane renkler efsane forma hey gidi günler...

Yorum

buyrunnnn... calismam
                                renk tonları bakımından puma ya bin basar
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Yükleniyor...
                                X