Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boşa bekledik o kadar. Şaka gibi. Neyse yorum yapmak istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetimden de şüphelenmiyorum değil.

En maliyetsiz formaları seçip daha fazla kar mı yapmak istediler acaba.

Bu formaları seçmelerindeki mantığı başka türlü çözümlendiremiyorum.
      olabilir... döviz çok yükseldi çünkü

Yorum

• bunu sızdıranlar rahatlamıştır umarım.

profesyonel çekimlerle bir görelim formaları, hatta bir satışa çıksın da öyle yorum yapalım bence.

erkenden asıp kesmeye gerek yok.

he şunu da anladık ki sorun ekonomi de.

her gelen yönetim daha çok kar için daha ucuz forma seçiyor.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• daha kötüsü olamaz, çok endişe etmeyin
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ben formaları günlük hayatta kullandığım için bordo formayı çok beğendim.umarım göğüs sponsoru gelmeden satışa çıkar ve alırım. Parçalı formada kolların zıt renkte olması güzel olmuş. Bence güzel formalar.açıkçası çubukludan bıktım.sonuçta forma dediğin sadece spor yaparken giyilmemeli.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bunu sızdıranlar rahatlamıştır umarım.

profesyonel çekimlerle bir görelim formaları, hatta bir satışa çıksın da öyle yorum yapalım bence.

erkenden asıp kesmeye gerek yok.

he şunu da anladık ki sorun ekonomi de.

her gelen yönetim daha çok kar için daha ucuz forma seçiyor.
                Mantıklı bir şey mi peki? Geçen sene 100 bin forma satıldı bu şekilde 50 bini bile zor satarlar. Hangisi daha karlı?

Güzel formalar çıksa oluşan atmosferle satışlar belki 150 bine dayanacaktı. Öyle bir şey yapılmışsa akla mantığa sığar yanı yok.
                En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 30.05.2019, 18:23.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Parçalı forma rezalet. Bordo forma da abartıldığı kadar değil. Griyi bekliyorum eğer o da böyle çıkarsa bu sezon forma almayacağım.

Yorum

• Gerçekten kötü olmuş. Laciverte yakın mavi kullanılan bütün formalarımızdan tiksiniyorum açıkçası.

Bunun yanında şahsen tasarımları da beğenmedim. Radikal şeyler denememiz gerekiyor, senelerdir bir sürü takıma görebileceğimiz tasarımlar görüyoruz.
                    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Parçalıyı görünce aklıma gökhan ünal geldi
                      Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

daha kötüsü olamaz, çok endişe etmeyin
                        Soldan sağa doğru; Marko Marin, Erkan Zengin, Oscar Cardozo, Özer Hurmacı.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim garibime giden parcalidaki ince cizgiler.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Yöresel motif - karadeniz sahil yolu..

Yorum

• Ben parçalı formadaki renkleri algılayamadım bir türlü. Bu yılki formaların renkleriyle alakası yok.
                            En son Murat' tarafından düzenlendi; 30.05.2019, 22:05.

Yorum

• Gri formanın üzerindeki desen katalog deseni değil,bize özel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gri formanın üzerindeki desen katalog deseni değil,bize özel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki griden umut var mı? Bordo ile karşılaştırdığında hangisi güzel dersin?

Yorum

Yükleniyor...
                                X