Boşa bekledik o kadar. Şaka gibi. Neyse yorum yapmak istemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimden de şüphelenmiyorum değil.
En maliyetsiz formaları seçip daha fazla kar mı yapmak istediler acaba.
Bu formaları seçmelerindeki mantığı başka türlü çözümlendiremiyorum.
Yorum
-
bunu sızdıranlar rahatlamıştır umarım.
profesyonel çekimlerle bir görelim formaları, hatta bir satışa çıksın da öyle yorum yapalım bence.
erkenden asıp kesmeye gerek yok.
he şunu da anladık ki sorun ekonomi de.
her gelen yönetim daha çok kar için daha ucuz forma seçiyor.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Ben formaları günlük hayatta kullandığım için bordo formayı çok beğendim.umarım göğüs sponsoru gelmeden satışa çıkar ve alırım. Parçalı formada kolların zıt renkte olması güzel olmuş. Bence güzel formalar.açıkçası çubukludan bıktım.sonuçta forma dediğin sadece spor yaparken giyilmemeli.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu sızdıranlar rahatlamıştır umarım.
profesyonel çekimlerle bir görelim formaları, hatta bir satışa çıksın da öyle yorum yapalım bence.
erkenden asıp kesmeye gerek yok.
he şunu da anladık ki sorun ekonomi de.
her gelen yönetim daha çok kar için daha ucuz forma seçiyor.
Güzel formalar çıksa oluşan atmosferle satışlar belki 150 bine dayanacaktı. Öyle bir şey yapılmışsa akla mantığa sığar yanı yok.En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 30.05.2019, 18:23.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Gerçekten kötü olmuş. Laciverte yakın mavi kullanılan bütün formalarımızdan tiksiniyorum açıkçası.
Bunun yanında şahsen tasarımları da beğenmedim. Radikal şeyler denememiz gerekiyor, senelerdir bir sürü takıma görebileceğimiz tasarımlar görüyoruz.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
daha kötüsü olamaz, çok endişe etmeyin
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim garibime giden parcalidaki ince cizgiler.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri formanın üzerindeki desen katalog deseni değil,bize özel.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki griden umut var mı? Bordo ile karşılaştırdığında hangisi güzel dersin?
Yorum
Yorum