Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cubuklu güzel
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yaka sıkıntı ama beyaz reklamlı mavi yerine yine çubuklu alınır.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Gayet özenilmiş formalar. Mavi forma biraz basit ama siyah ile çubuklu çok hoş.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak agas82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          siyah formanın nesini beğenildi anlamıyorum. kolda bordo, omuzlarda mavi. yakada bordo mavi, formanın üzerindeki bordo desen alkasız ve saçma. çorapta saçma sapan yede çubuklar. bütünlük yok hiç. yamalı gibi duruyor. en iyisi mavi forma. sebebide sanırım macronun katalog ürünü olmasından.
          Siz nasıl olmasını isterdiniz siyah formanın ?
          Gerçekten fikir alışverişinde bulunmak için soruyorum.

Yorum

• Artık diğer takımların taraftarları da bizim formaları örnek gösterir gibime geliyor
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• formalar çok hoş. çubukluyu hep kalın güzel bulmuşumdur, geçmişe gönderme yapan yakasıyla gayet şık.

mavi, yine yakasıyla çok güzel fakat qnb reklamı bordo olsaydı mükemmel olurdu sadece güzel diyebiliyorum.

siyah ise setin yıldızı. neredeyse hatasız ve çok şık. gözü yormadan bu güzel renkleri çok güzel kullanmışlar.

özetle set her türden insanı mutlu edebilecek ve bir tane forma aldırabilecek bir set olmuş, bunun için yönetimleri ve macron'u tebrik etmek gerekiyor.
              bir de özellikle bizim taraftarımız içinde bulunan, hiçbir şeyi beğenmeyen elitistlerimiz var. onlar genelde siyahın koltuk altındaki maviyi, çubukludaki bilmem neyi mavideki göbeği bahane ederek forma almayacağım der. sen alma zaten, sen hiçbir şey yapma, konuşma daha iyi!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalar bussiness class kumaşa sahip...

Yorum

• Ben siyah alacağım yüksek ihtimal
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Formalara denilecek laf yok bence çok güzeller. Ben her zaman heyecanlıydım çünkü tanıtımın farklı ve güzel olacağını biliyordum. Yayın konusunda profesyonelleşmemiz lazım artık. Kasmalar filan yakışmıyor.

Yorum

• Çubuklu tarihimizin en güzel formalarında kafaya oynar.

Ben çok beğendim. Muhteşem olmuş.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalarımızın fiyatı 159 TL'den satışa çıkmıştır TS Club internet sitesinde bakabilirsiniz detaylara.

Yorum

• Yorum

• 159TL

Yorum

Yükleniyor...
                                X