cubuklu güzel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak agas82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyah formanın nesini beğenildi anlamıyorum. kolda bordo, omuzlarda mavi. yakada bordo mavi, formanın üzerindeki bordo desen alkasız ve saçma. çorapta saçma sapan yede çubuklar. bütünlük yok hiç. yamalı gibi duruyor. en iyisi mavi forma. sebebide sanırım macronun katalog ürünü olmasından.
Gerçekten fikir alışverişinde bulunmak için soruyorum.
Yorum
-
formalar çok hoş. çubukluyu hep kalın güzel bulmuşumdur, geçmişe gönderme yapan yakasıyla gayet şık.
mavi, yine yakasıyla çok güzel fakat qnb reklamı bordo olsaydı mükemmel olurdu sadece güzel diyebiliyorum.
siyah ise setin yıldızı. neredeyse hatasız ve çok şık. gözü yormadan bu güzel renkleri çok güzel kullanmışlar.
özetle set her türden insanı mutlu edebilecek ve bir tane forma aldırabilecek bir set olmuş, bunun için yönetimleri ve macron'u tebrik etmek gerekiyor.
bir de özellikle bizim taraftarımız içinde bulunan, hiçbir şeyi beğenmeyen elitistlerimiz var. onlar genelde siyahın koltuk altındaki maviyi, çubukludaki bilmem neyi mavideki göbeği bahane ederek forma almayacağım der. sen alma zaten, sen hiçbir şey yapma, konuşma daha iyi!
Yorum
-
-
-
Yorum