Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Iki formayi da begendim. Parcalida belki yaka ve kollar beyaz olsaydi daha güzel durabilirdi ama cöp veya les diyemem.
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Asıl sorun umarım sponsor bulunur..Formalar sponsorsuz satışa çıkarsa o iş zor.
      MU çok hataları olsa da sponsor bulma konusunda iyiydi.Umarım formalar İho dönemindeki gibi atlet gibi kalmaz.Sponsor önemli.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Elinizde ne varsa paylaşın. Çünkü biz Trabzonsporuz. Bizde her şey paylaşılır.

#YeniFormayıPaylaş#YanYana#Trabzonspor
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.05.2019, 11:09.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• güzel mesaj olmuş
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bence formalar cok kötü degil aksine güzel. Tabi herkes gecen seneye daha güzeli cikcana inanmisdi. Evet gecen seneye göre mükemmel degil, belki gecen sene macron bize o formalari tasarladi, bu sende belke yönetim secti, belkide, yönetim en ucuz formayi secti, para kazanabilmek icin, kur yüksek diye. Tabi bende isterdem, gecen seneye göre daha güzel formalar ciksaydi, ama ne yapalim, forma almiyalim mi ???

HAYDE

Yorum

• Bordo formayi begendim değişik bir havası var ama parçalı forma cok kotu

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Elinizde ne varsa paylaşın. Çünkü biz Trabzonsporuz. Bizde her şey paylaşılır.

#YeniFormayıPaylaş#YanYana#Trabzonspor
                Resmen diyor ki: "utanacaginizi bilseydim, yüzünüze tükürmek isterdim, ama ondan da anlamazsiniz ki siz"

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Sponsorsuz forma satmak ne demek ya? Sponsorla anlaşınca "gelin tsclub lara 15 tl karşılığında sponsor logosunu basalım" falan mı diyecekler?
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yarın satışa çıkıyorsa lansman olmayacak mı yani? Direk satışa mı çıkacak?
                    Eğer öyleyse muhtemelen fotoğraf ve video paylaşımlarıyla tanıtılacak formalar.
                    Ayrıca yarın satışa çıkacaksa bugün mağazalara gönderilmiştir. Gri forma da her an sızabilir.
                    En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 31.05.2019, 11:38.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yarın satışa çıkıyorsa lansman olmayacak mı yani? Direk satışa mı çıkacak? Kötü olur.
                      Lansman yok, sponsor yok. Enteresan. Sızdı diye satışı erkene mi aldılar acaba?

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lansman yok, sponsor yok. Enteresan. Sızdı diye satışı erkene mi aldılar acaba?
                        Zaten bayramdan önce çıkacaktı ancak lansman olmaması amatörlük göstergesi. Geçen seneki gibi stadyumda kısa bir lansman yapılabilirdi en azından. Bakalım göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sponsorsuz forma satmak ne demek ya? Sponsorla anlaşınca "gelin tsclub lara 15 tl karşılığında sponsor logosunu basalım" falan mı diyecekler?
                          Taraftar forması zaten sponsorsuz olur. Ben aksine 15 tl verin sponsoru söktürelim deseler onu bile kabul ederdim. Ben sponsoru neden taşıyayım ki?

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zaten bayramdan önce çıkacaktı ancak lansman olmaması amatörlük göstergesi. Geçen seneki gibi stadyumda kısa bir lansman yapılabilirdi en azından. Bakalım göreceğiz.
                            Lansman'ı falan geçtim de, sponsorsuz forma istemiyorum ben. Başkan kendi açıkladı iyi firmalarla görüşüyoruz diye ama somut hiçbir şey yok. Anlaşamıyorsan çık söyle, anlaşacaksan da ya elini çabuk tut ya da anlaşma imzalandıktan sonra formayı piyasaya sür.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taraftar forması zaten sponsorsuz olur. Ben aksine 15 tl verin sponsoru söktürelim deseler onu bile kabul ederdim. Ben sponsoru neden taşıyayım ki?
                              Senin o dediğin kulübün kendi ürettiği formalarda olur. Adam milyonlarca euroyu gömecek, onun reklamını da tam ister.

Yorum

• Müthis bir reklam stratejisi.
                                Yarin tüketici‘ye bedava reklam yaptiracaklar
                                „Tüketicinin halinden en iyi tüketici anlar“

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Yükleniyor...
                                X