Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Parcali harbi bu formadan esinlenerek uretilmis [emoji23]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tek sıkıntı iki Mavi rengin arasında uçurum var

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Parcali harbi bu formadan esinlenerek uretilmis [emoji23]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      VESTEL de oldumu sponsor tamamdır.
      bordomavi.net
      https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şaka maka nostalji mi yaptı bunlar? Vestel de sponsor olursa kesin diyeceğim artık...

Olması gereken bu şekilde katmanlı şekilde olması ama bizim parçalı formada dijital baskı yapmışlar.Burda bile görsellik bozulmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Profesyonel çekimlerle formaların beğenileceğini düşünüyorum. Ayrıca bu formayla yine şampiyonluk yarışı içinde olursak beğenilmesinde etkili olacağını düşünüyorum. Eminim 2010-11 sezonunda formalar ilk tanıtıldığında beğenilmemiştir ama sezonun gidişatı bakış açısını değiştiriyor.

Yorum

• bu kadar guzel renklere sahip olup gunun sonunda boyle formalara kalmak.allah akil fikir versin,zevksiz herifler.sayet henuz resmi bir aciklama yapilmadiysa kulubu arayip vazgecirelim, gercekten cok kotuler.bu sene formalar guzeldi ustune koyarak gideriz diye dusunurken seviye tekrar amatore cekildi.

Yorum

• Formalar ne kadar kötü olurda olsun takım iyi giderse formalar dünyanın en iyi formalarıdır, formalar ne kadar iyi olursa olsun takım kötüyse formalar dünyanın en leş formalarıdır. Bence nu kadar basit olay
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Bu kadar acımasız yorumlar yapmayalım arkadaşlar, eğer yapacaksanız da en azından resmi tanıtımı bekleyelim. Eğer hala aynı şeyleri düşünüyorsanız, o zaman kimsenin size bir şey deme hakkı yoktur. Fakat bu çekimlerle ve sunum olmadan yapacağınız bu çok olumsuz yorumlar kötü niyetli gibi gösteriyor sizi, bilmenizi isterim. Ben de çok beğenmediğimi söyledim fakat resmi tanıtımı bekliyorum net bir değerlendirme için.

Yorum

• Bordo forma çok iyi duruyor, ama parçalı korkunç kötü. Yani Beckham giyse gene kötü durur. Seç işte çubuklu güzel bir şampiyonluk forması niye zorladınız böyle ya
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nneee ?? çubuklulari hâriç geri kalan her formada her sene miçiyorlar, bi hiyar forma bi sapsari forma bi saçma salak bembeyaz forma,, rezil ötesi... çubukluda tamam bozmuyorlar.... hee biz onu bile korumuyoruz o ayri... formalar berbat ve sizdiranlara kizmiyorum iyi ki de sizdirmislar, yönetime tepki gelsin de anlasinlar,,, aptallar 3 kurusun hesâbini yapip sürekli para yok edebiyat yapanlar utanmadan böyle forma sunuyorlar bize... geçen senenin yarisini tutturamadiklarinda aglamaya baslarlar yine, yüzsüzler
                    Güzel veya değil orasını bilmem ama adamların formaları hep bir çizgide. Sarı beyaz formayı çubuklu hale getiriyorlar, çevirip Celtic modeli yapıyorlar. Yanına lacivert, yeşil forma falan sıkıştırıyorlar ama çubuklu formaya kesinlikle dokunulmuyor. Olması gereken de o zaten.

Klasik forman klasiktir. Dokunmayacaksın ona. Ha taraftara tasarım forma, farklı renkler, alternatif kreasyonlar olarak 3. forma var. Türkiyede bunu beceremeyen iki takım var biri beşiktaş biri de biz. Her sene farklı farklı formalar, saçmalıklar.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bordo formanin ustune sponsor geldikten sonra sezonda iyi gecerse ,efsane formalar arasina girer .
                      Bi tane bordo alicam gibi
                      61

Yorum

• WestHam formasına bak, hey yavrum hey. o çizgili yerleride biz dalga şeklinde yapardık, Al sana hem Karadeniz hem taş gibi forma.
                        Bu kadar gazma olmayı nasıl başarabiliyoruz arkadaş ya?
                        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• çubuklunun olmaması rezillik gerçekten. hala bir forma kültürünü oturtamamışız.

formaların sızması ise herkes de oluyor ona engel olmak çok kolay değil. ancak kulüp gerekli çekimleri falan yaptıysa ki yapıldığı söyleniyor çok geciktirmeden sızar sızmaz kendi duyurmalı artık. futbolcuların üzerinde ışığı fotoğrafı profesyonel çekimler önyargıları hemen giderirdi.
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Yönetimden birileri formaların sızdıgını biliyormu acaba
                            Biran önce resmi güzel cekilmiş fotolar paylasılmalı

Yorum

• Ben sıkıldım artık macron'dan nike'dan puma'dan kendi formalarımızı ts clup markası adı altında kendimiz yapalım.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yönetimden de şüphelenmiyorum değil.

En maliyetsiz formaları seçip daha fazla kar mı yapmak istediler acaba.

Bu formaları seçmelerindeki mantığı başka türlü çözümlendiremiyorum.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X