Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu ne olacak :-)
    Baskı yapan arkadaş bi an dalmış herhalde :-)
    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yaw kardeşim bilip etmeyin eylemeyin.o logoları nike yapıştırmadı diyoruz hala gelenler kendi kafalarına göre yok almam,yok rezillik.eleştirecekseniz o yapıştırma işlemini yapan klubteki cahilleri eleştirin.yönetime iletin..işkembeden yorum yapmayın.nike babamızın malı değil, kimse de nike nin avukatı değil.lütfen bilinçli davranalım.
      Bir daha oku yorumumu. O amblemleri kimin yapıştırdığını biliyorum rahat olun

Ne olursa olsun formamı alacağım demişim yaptığın yoruma bak Seni de hor görmüyorum. Oluyor bazen böyle şeyler.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• evet,dün akşam gördüğüm şey hayal değilmiş.o arma gerçekten oradaymış.ben gidip bir duş alayım en iyisi.kendime gelmem lazım.

Yorum

• İlk olarak garziya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Armayı ayrı, formayı ayrı verselerde biz istediğimiz yere yapıştırsak bari Kaldıralım bu resmi kimse görmesin yahu

allah askina bu ne ya böyle birseyi amatör kulubde bile yapmazlar, bare yanlis dikildi kimse görmüyormu onu yanlis dikildini ve ona giydiriyorlar cümle alame rezil oluyoruz, bu öyle böyle bir takim degil bu Türkiye Süper ligin 4 büyük Takimlarindan biri,hatda bizim icin en büyükü böyle bir hata olamaz bizde kabullenemez yani remsen kafa buluyorlar bizimle

Yorum

• formalarımız ne zaman çıkacak diye mail atmıştım dün cevap geldi paylaşayım dedim

"Merhaba,

İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

Nike marka ürünler bu ayın 20 si yada 25 şia arası satışa sunulacak. Yine 25 şi gibi sanal mağazamızda satışta olabilecekler. Şimdilik tanıtımla ilgili bir karar alınmamış yani tanıtım olmayabilir.

Nike formaların Nike mağazalarında satılıp satılmaması konusunda henüz anlaşma yapılmadı. Ama büyük bir ihtimalle satılacak.

Saygılarımızla

Özkan YAVUZ
            Mağazalar MüdürüTrabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.
            Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.No:14 TRABZON
            Tel: 0 462 326 20 77
            Gsm: 0 555 717 19 67 0 532 456 30 70
            Faks: 0 462 326 67 97
            wwww.trabzonspor.org.tr
            ww.trabzonspor.com.tr "

tolganın şu resimdeki hali içinde mail attım ama ona cevap gelmedi henüz
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Bence tepkimizi ölçmek için böyle bişey yaptılar
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Birde Nike logosunun üzerine yapıştırmışlar.Şaka gibi...

Yorum

• Tolga'ya da böyle forma yakışırdı zaten..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• şaka mı bu delirmek üzereyim
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• tolganindmi farkin varmadid uzerine giydi, ben olsam derim bu ne giymem derim

Yorum

• VfL Wolfsburg'un Antraman malzemeleri:

*
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Takım bir havalandı stad da yapılmaya başlayınca.Yeniden doğmuş gibi...
                          "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şaka mı bu delirmek üzereyim
                            İnşallah şakadır.Foto shop lan falan yapılmıştır inşallah.
                            "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• ben de attım o saçmalıkla alakalı bir mail ona da cevap gelmedi

Yorum

• Nike mağazasından alırım eğer satılırsaolmazzsa yine haznedar yolu gözüktü hazırlık maçına yeni formayla gitce ve beni görceksiniz maçta büyük bir süpriz yapcam
                                Més Que Un Club

Yorum

Yükleniyor...
                                X