Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aldığımız rakamı söyleyelim de Nike'ı sponsorluk konusunda sıkıştıran diğer takımların eline koz verelim öyle mi?

Formaları satın alıyor olsaydık çoktan daha fazlasını alırdık, fakat mesele o değil; ortada bir talep patlaması ve müthiş bir ilgi var. Nike belki eski Trabzonspor'u düşünerek gerekli hazırlığı yapmadan hazırlıksız yakalandı, durum bu.

Trabzonspor gerçeğini kabul ettikçe ve biz bu konularda daha bilinçli davrandıkça olaylar farklı gelişecektir.

Ayrıca, biz istediğimiz kadar büyük kulübüz, şöyleyiz böyleyiz desek de, asıl marka değerimiz ve pazarlık gücümüz, sahadaki başarılarımız ve Avrupa arenasında mücadele ettiğimiz zaman ortaya çıkacaktır. Geçmişten gelen sorunlar, gerekli zihni ve fiziki alt yapının olmayışı birçok sorun doğuruyor. ( Serkan'lı forma haberini hatırlatmama gerek yok sanırım )

Bütün bu sorunlarımıza çözüm olabilecek projelerimi hazırlamaya devam ediyorum. Projeler tekstil ile de sınırlı değil üstelik. Yönetimle paylaştıktan sonra uygun görürlerse çok güzel fikirleri hayata geçirme şansları olacak. Tabii bizim de güzel ürünler ve projeleri görme şansımız.

Aktif beklemedeyim ben. Zamanı gelince söyleyeceğim başka şeyler de var.

Bu arada foruma üye olunca ilk mesajlar nedense bu başlığa yazılır. Böyle kaynağı belli olmayan sansasyonel haberlere itibar edecek halimiz yok. Formaların sırt numaralarının fontunun o kolleksiyona ait bir font olduğunu Nike'ın Londra'daki showroomunda diğer takım formalarında da aynı fontun olduğunu bu başlığı takip edenler çok iyi biliyor.

Aylardır yönetimle telefonla konuşuyor mailleşiyoruz böyle bir durum söz konusu değil.

Kulüp armalarının ve sponsor logolarının da Trabzonspor tarafından yaptırıldığını da biliyoruz. Sorun ne? Nike'tan ses çıkmıyor, yönetimden ses çıkmıyor fakat sitesine raiting arayanlar böyle yanlış bir bilgi üzerine haber yapıyor diye inanacak değilim, kusura bakmayın.

Gereksiz yere insanların zihnini bulandırmaya gerek yok!
    En son a f s tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 19:55.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aldığımız rakamı söyleyelim de Nike'ı sponsorluk konusunda sıkıştıran diğer takımların eline koz verelim öyle mi?

Formaları satın alıyor olsaydık çoktan daha fazlasını alırdık, fakat mesele o değil; ortada bir talep patlaması ve müthiş bir ilgi var. Nike belki eski Trabzonspor'u düşünerek gerekli hazırlığı yapmadan hazırlıksız yakalandı, durum bu.

Trabzonspor gerçeğini kabul ettikçe ve biz bu konularda daha bilinçli davrandıkça olaylar farklı gelişecektir.

Ayrıca, biz istediğimiz kadar büyük kulübüz, şöyleyiz böyleyiz desek de, asıl marka değerimiz ve pazarlık gücümüz, sahadaki başarılarımız ve Avrupa arenasında mücadele ettiğimiz zaman ortaya çıkacaktır. Geçmişten gelen sorunlar, gerekli zihni ve fiziki alt yapının olmayışı birçok sorun doğuruyor. ( Serkan'lı forma haberini hatırlatmama gerek yok sanırım )

Bütün bu sorunlarımıza çözüm olabilecek projelerimi hazırlamaya devam ediyorum. Projeler tekstil ile de sınırlı değil üstelik. Yönetimle paylaştıktan sonra uygun görürlerse çok güzel fikirleri hayata geçirme şansları olacak. Tabii bizim de güzel ürünler ve projeleri görme şansımız.

Aktif beklemedeyim ben. Zamanı gelince söyleyeceğim başka şeyler de var.
      valla senden başka formalar hakıkında bilgi edinmemizi sağlayacak kimse yok bunu için sana teşekkür ediyorum...
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• gene benim bu sayfalarda dillendirdiğim konuya geldik..Bir takım sezon boyunca giyineceği formaların resmini, sezon başlamadan TFF'ye göndermek zorunda..o yüzden şimdiden yapamıyoruz işte çizgili formaları.. ve yaptığımız parçalı formada bu seneki formanın daha kaliteli bi versiyonu olacak..yani aynı şekil olacak ( bu konuda yanlışşsam ali fuat abi bi zahmet düzeltirmisin)..yönetim bu kuralı çıkıp söylese daha kimse ı mı etmez.bence, yönetim, eğer bu sayfaları dikkatle takip ediyosa (ki afs abi öle diyo) ,bu tarafatrın burda çektiği eziyeti görüp bir basın açıklamasıyla bu konuyu sonlandırabilir neden yapmıyolar anlamıyorumm..acaba bizim burda yönetimi ve nike eleştirmemiz hoşlarına mı gidiyor ?

sonuç oalarak forma konusu kapanmıştır..artık afs abimizden gelecek yönetim orjinli mesajları bekliyoruz ve bende afs abinin dediği gibi sabır diyorum sabırrrrrrrrrrrr...tıpkı ersuna gösterilecek sabır gibi

Yorum

• kısmen bu şekil olur herhalde..kalitesiyle birlikte..intersporta aynı var...hiç bi taraftarın hayır diyemiyeceği bi alite ve görüntüde

Yorum

• iyi de yukarıdaki formanın şu an giydiğimiz formadan farkı ne? neden hayır demeyelim??? ben şahsen çubuklu istiyorum. birde düzgün pazarlama. sezon bitti biz daha forma alamadık

Yorum

• Parçalı forma bu değil mi ?Geçen sezon giydiğimiz.

Yorum

• İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Parçalı forma bu değil mi ?Geçen sezon giydiğimiz.

evet bu...bence bu forma güzeldi zaten ama biraz renklerde sorun vardı sadece...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Eskişehir ve Ankara'nın parçalı formalarına bakacak olursak renklerini bordo mavi yapın oldu size yeni çıkacak parçalı Trabzonspor forması yani yeni tasarım felan olacağını sanmıyorum...Zaten var olan birşeyin sadece renkleri değişecek...
                  ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi de yukarıdaki formanın şu an giydiğimiz formadan farkı ne? neden hayır demeyelim??? ben şahsen çubuklu istiyorum. birde düzgün pazarlama. sezon bitti biz daha forma alamadık

farkı en başta malı, dediğim gibi astonvilla formasını gittim tuttum ..forma kendini belli ediyor..ayriyetten aston villa formasıyla şimdiki formamız arasında fark var boyun kesimi farklı kollar farklı formanın duruşu farklı bi çıplak gözle 2 formayı yanyana gör anlarsın farkı

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eskişehir ve Ankara'nın parçalı formalarına bakacak olursak renklerini bordo mavi yapın oldu size yeni çıkacak parçalı Trabzonspor forması yani yeni tasarım felan olacağını sanmıyorum...Zaten var olan birşeyin sadece renkleri değişecek...
                      arkadaşım sadece sana demiyorum yanlış anlama...millet bir 2 3 dakkasını ayırıp bi önceki sayfaları okusa bu tür soruları sormaya gerek kalmaz..formamız afs abimizinde dediği gibi böle parçalı olmayacak..şimdi giydiğimiz mavi kollu bordo gövdeli formanın farklı bir versiyonu olacak.şekil aynı ama sadece bir kaç nüans farkı olacak

kaynak:afs abi

Yorum

• Milli maça baktım şimdi. Bizde bazı maçlarda mavi şort beyaz forma ile çıkabiliriz.

Not: Yeni tip forma yerine dikişli armayı bekliyorum.

Yorum

• bende dikişli bekliyorum...
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• bakalım nsl olucak....
                            En son Ali Tunahan Güllü tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 22:35. Sebep: .
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Resmi sitede bugün yapılan açıklamada bahsi geçen parçalı forma, sezon başından beri giydiğimiz bu forma.
                              İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Parçalı forma bu değil mi ?Geçen sezon giydiğimiz.
                              Parçalı forma bu değil.Bu sene giydiğimiz yukardaki forma.Beyler yeni tip forma felan çıkmayacak.Bu formadan çıkıcak.Yeni tip formayı 2009 Mayıs Ayında alabileceğiz.Çubuklu olacak.
                              Més Que Un Club

Yorum

• parçalı forma diyince kare kare hırvatistan tarzı formalar geliyor aklıma yanılıyor muyum?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X