Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike'ın olayın ciddiyetinin farkında olmadığı aşikar.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ya bu interspor spor aletleri ve giysileri satan firma mı? Sitesine baktım. Tekirdağ Merkez de bayiliği yok. Teknik servisi var. Teknik serviste giyim satmaz ki. Zaten bilmem ne elektronik diye geçiyor. Bu nasıl iştir ya. İlla bir şey almak için Çorlu ya mı gitmemiz lazım? Bu yüzden Tekirdağ lıları da trakyalıları da sevmiyorum...
      61>34 Trabzonspor
      En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
      Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• hiç inter spor minter sporla uğraşmasınlar yeterli sayıda ve çeşitte ürün üretilsin zaten ürünlere olan rağbeti gören bir çok büyük spor mağazası ürün gamında bunları bulunduracaktır. Ne Tsclub ne nike. Ayrıca interspor mağazasında bizim için bir bölüm mü yapacak yoksa hali hazırda sattığı diğer takım ve markaların arasında bizim nike formamız olacak. bu intersporun eğer aynı firma ise bayileri genelde elektronik eşya bayileri. buradamı satılacak eşyalar.
        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 14:27.

Yorum

• Bizim armamız formamızın üstünde olsa ya ne güzel olurdu.. ali fuat abi bi ara yapmıştı çalışmalarında görmüştük.. öle formaların olmasını isterim açıkçası...

Chievo Arması ve Forması:

"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• IntersporT olacak.

INTERSPORT Hakkında
            1968 yılında kurulan Intersport bugün 35 ülkede 5000'den fazla mağazası, 8,54 milyar Euro cirosu ile dünyanın en büyük spor perakendecisidir ve İsviçre’deki genel merkezinden yönetilmektedir. Intersport mağazalarında günde 200.000’den fazla sporsevere koşu, futbol, basketbol, tenis, yüzme, fitness, kayak, outdoor ve daha bir çok spor kategorisinde dünyanın en seçkin markaları bir arada ve uygun şartlarda, uzman satış danışmanları, satış sonrası servis ve garanti desteği ile sunulmaktadır.
            Trabzon'da Forum AVM'de var ve sahibi Özkan Sümer.

Mı acaba? Ben mi yanlış anladım yoksa? İnterspor mu? Intersport mu?
            En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 13:39.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Sözleşmenin şartları ve kulübün bu lisanslı ürünler konusundaki politikası nedir tam bilmiyoruz.

"Forma ve ürün dağıtım işini beceremedik, Nike ürünlerinin yanında TS Club ürünleri de olacak, bunları kulüp yapamıyor bari dağıtımını yapabilen bir firma ile anlaşalım" demiş olabilirler.

Özkan Sümer ismini duyunca başka şeyler de düşünmeden edemiyorum.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 13:10.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Trabzon Forumda bile eziklerin formalarıyla bizim formalarımız iç içe satılıyor sevmedim intersport u
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hiç inter spor minter sporla uğraşmasınlar yeterli sayıda ve çeşitte ürün üretilsin zaten ürünlere olan rağbeti gören bir çok büyük spor mağazası ürün gamında bunları bulunduracaktır. Ne Tsclub ne nike. Ayrıca interspor mağazasında bizim için bir bölüm mü yapacak yoksa hali hazırda sattığı diğer takım ve markaların arasında bizim nike formamız olacak.
                  Capitol'deki İntersport'da, Türkiye ve yabancı Nike formaları arasında bizimkiler vardı.

FB ve GS formaları da Adidas tarafındaydı.

Gerçi 1 hafta oldu gideli, belki değiştirip bize özel yer ayırmışlardır.

Yorum

• intersport la anlaşmış olmamız önemli bi gelişme.
                    istanbul ankara izmit bursa eskişehir... gibi büyükşehirlerde ürünlere ulaşmak isteyenler kolayca ulaşabilecekler.
                    intersportunda nike kadar olmasada bir çok mağazası var.

Yorum

• intersport bildiğim kadarıyla hollanda firması, Türk firması değil.. orda diğer takımların forması satılması normal..özkan sümer sadece forumdakinin ortağı herhalde. %50 den fazla hissesi olsa sattırmaz orda istanbul takımlarının formalarını zaten..ki yok ..

sorun firmanın intersport mu yoksa interspor mu olması..
                      En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 14:01.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        intersport bildiğim kadarıyla hollanda firması, Türk firması değil.. orda diğer takımların forması satılması normal..özkan sümer sadece forumdakinin ortağı herhalde. %50 den fazla hissesi olsa sattırmaz orda istanbul takımlarının formalarını zaten..ki yok ..

sorun firmanın intersport mu yoksa interspor mu olması..
                        Intersport İsviçre'den yönetiliyormuş. Yani İsviçre firması olabilir. Özkan hoca sanırım sadece forumdaki mağazanın sahibi. Nike, Adidas mağazaları gibi.

Firmanın İnterspor olduğunu sanmıyorum çünkü internet sitelerinde forma satışı göremedim. Sadece futbol topu satışı reklamları var.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• intersportla sadece tsclup mamulleri için anlaşılmış, nike ile olan sponsorluk anlaşmamızla ilgisi yok diye anlıyorum ben ama.
                          ben mi yanlış anlıyorum?
                          Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Parçalı formalar geliyor

Ürün tedarikçimiz Nike firmasının kulübümüze özel olarak hazırladığı parçalı Bordo-Mavi formalar Aralık ayında piyasaya sürülerek takımımızın kullanımına sunulacak.

Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç, daha önce de kullanılan ve taraftarlarımızın büyük beğenisini kazanan parçalı formaların üretimlerinin Aralık ayı içerisinde tamamlanacağını belirterek, ligin ikinci yarısında takımımızın kullanımıyla birlikte söz konusu formaların taraftarlarımıza satışa sunulacağını vurguladı.

Bordo-Mavi renklerimizi taşıyan çubuklu formalarımızın ise üretici firma tarafından Mayıs ayında hazır hale getirileceğini dile getiren Tunç, “Gelecek sezon takımımızın ana forması olarak bu çubuklu tasarım devreye girecektir” diye konuştu.

Kaynak: Resmi Site

19.11.2008 14:13:20
                            En son TS-Tiryaki tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 14:21.
                            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Parçalı değil çubukluyu istiyoruz yahu niye önce parçalı anlamak mümkün değil.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Firmanın İnterspor olduğunu sanmıyorum çünkü internet sitelerinde forma satışı göremedim. Sadece futbol topu satışı reklamları var.
                                ,

inşallah intersporttur..büyük bir firma. bence taraftarlarmızın içlenmesine gerek yok..her şey yavaş yavaş..başarı arttıkça bu ağ büyüyecek..bekleyelim derim..

Yorum

Yükleniyor...
                                X