Beğenmedim formaları.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike katalog isteyen sitesine girer siparişini verir gelince de armayı üstüne nakışlar. Özellikle Nike logosunun siyah olmasına özen gösterilirse ileride Trabzonspor'un resmi formasıydı diye millete yutturulabilir.
Bu garabeti unutmayacağız."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike katalog isteyen sitesine girer siparişini verir gelince de armayı üstüne nakışlar. Özellikle Nike logosunun siyah olmasına özen gösterilirse ileride Trabzonspor'un resmi formasıydı diye millete yutturulabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma sızsa ne olacak.farzedelim 5 saat yada 5 gün once sızdı.ne zararımız olacak.hemen sahtesinimi basacaklar,
bikmadin mi?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma sızsa ne olacak.farzedelim 5 saat yada 5 gün once sızdı.ne zararımız olacak.hemen sahtesinimi basacaklar,
Yorum
-
Yorum
-
Forma sızsa mesela sızdıranı pişman etseler o olsa?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Manken işin ciddiyetinin farkında değildir. Organizasyonu yapanlar bu konuda önceden uyarı yaptılar mı bilmiyoruz. Sonrasında başka kanaldan paylaşım olunca uyarı almış belli.
Yorum
Yorum