Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Macronla kim imzaladi ? Eski mi yoksa yeni mi yönetim. Yok eske Vizyonlu yönetim yaptiysa, niye sezom öncesi forma alin seneye nike bize özel forma yapcak dedi ? Yalan konusmaktan utanmiyorlarmi ?

Bence Forma tanitimi nasil olmasi lazim, 3 Oyuncu alirsin, gidersin bir iki yere oralarda Fotoraf cekip yayinlarsin, biraz photoshop bitti olay. Ama malesef yönetime gelen ve birileri tarafindan kontrol edilen gücler nekadar para calabiliriz diye böyle sehlerden ugrasiyor.

Ben gelsem bakarim, abi sen napiyorsun, hä cok güzel bos oturup para kazaniyon, yallah baska kapiya!!!

Yorum

• Mavi forma güzel. Qnb yazısı beyaz değil de bordo olsa daha tatlı olurdu.

Yorum

• yahu o mavi formaya beyaz yazdıran kim bordo olsa daha net görünür o reklam
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Sahsi benim fikrim, cubuklu cok kalin oldu, hos durmiyor, tabi belki fotorafdan.
          mavi aslinda iyi alirdim, ama Sponsor beyaz ne alaka, yakti formayi. Siyah gercekten cok kötü duriyor, Osmanlispor feeling geldi. Insallah Fotoraftan öyle gözükiyor.

bence formalar yine olmamis, gecen seneye göre belki bi tik daha iyi

Yorum

• Macron ciddi manada özenmiş piyasaya girmek için.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Çubuklu formanın yakası hariç her şey güzel bence

Yorum

• Bir tane gazeteci çıkıp anlaşmanın detaylarını, neyi kapsadığını sormuyor yahu!
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fark ne
                  Siyah detaylı gözükmüyor, diğerleri güzel, çubuklu formanın yakası ve çubukların kalın olması farklılık olmuş, son derece ideal bir forma.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Fırtına efektleri iyi olmuş tanıtım filminde...

beğendim...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Tanıtım filmi fena olmamış. Okay'ın tip biraz garipti ama olsun

Yorum

• Evet ts cluba geldik ama forma da bizimle geldi Satışa sunulmamis henüz
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Armalar nakış olmasi guzel ama kalin cubuk biraz kötü durmus ayrica yaka kismi.cok.kotü kumaşı da alinca degerlendirecegiz artik

Sadece bordo mavi .
                          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Yorum

• Rüzgar ekerseniz firtina biçersiniz

Yorum

• La biraz kalıplı futbolcular koyun Abdüş nedir Allah aşkına bu kadar salak olmayın
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X