Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni sezon Çubuklusu bu mu şimdi? Bunlar önceki sezonun formalarına benziyor sanki. Hani şu renk geçişi olanlar
    www.x.com/zykmda

Yorum

• [MENTION=46367]TrabzoNapoli[/MENTION]

Dediğimiz oldu inanmayanlara selam olsun bu arada daha net görüntü gelse keşke

[MENTION=19008]OnurKul[/MENTION] Bordo ve Beyaz dan haber var mı

Yorum

• Bu fotoğraftakiler hiç formaya benzemiyor yalnız. Üstelik kenarında yırtık var.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu fotoğraftakiler hiç formaya benzemiyor yalnız. Üstelik kenarında yırtık var.

Dikiş için hazırlanıyor

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siz hala formaları tartışın, formalar hazırlanıyor Hepsi 3/B sınıfı.
            Kaynak?
            ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Yorum

• ben forma hazırlanma resmini 3 hafta önce Trabzondaki arkadaşımdan gördüma ama kesin bişey yok diye atmadım bundan sonra atıcam renktaşlar

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forma buysa eğer yeni bir rekor daha kırılır diye düşünüyorum.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak SezercanTuncer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben forma hazırlanma resmini 3 hafta önce Trabzondaki arkadaşımdan gördüma ama kesin bişey yok diye atmadım bundan sonra atıcam renktaşlar

Başka resimler varmıydı

Yorum

• Bu forma geçen sezonun forması değil mi? Renklerin tonları bile aynı.

Yorum

• Sızdırın şu formaları artık yahu

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forma buysa eğer yeni bir rekor daha kırılır diye düşünüyorum.
                          Rekor olumlu mu olumsuz mu kırılacak onu anlamadım. Bana olumsuz gibi geldi
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rekor olumlu mu olumsuz mu kırılacak onu anlamadım. Bana olumsuz gibi geldi

200 Bin rekoru BENCE

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              200 Bin rekoru BENCE
                              Kardeşim bence satmaz o kadar o forma ya, eline sağlık da pek sanmıyorum bakalım
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeşim bence satmaz o kadar o forma ya, eline sağlık da pek sanmıyorum bakalım

Bu sene sırf destek icin alacakalar var bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X