Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O adamlar manken önemli olan bizde nasıl durduğu. Biraz fazla slim fit bi örneğim ama idare edin

Bu fotom Yazıcı'ya 2 Milyon Euro değer kaybettirdi farkındayım Üzgünüm dostum senden güzel durdu
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 16:13.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION]

yakışmış dostum
      mağazada görenler gelenlikle mavi alıyorlar galiba
      BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION]

yakışmış dostum
        mağazada görenler gelenlikle mavi alıyorlar galiba
        Çubuklu aldım abi. Reklam ve kontür beyaz olduğu için. Tek bir forma aldığım için hep klasik forma alırım Reklam ve kontür bordo olursa maviyi de alacağım ama kesin
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Formalarımız güzel. Önemli olan onları unutulmaz başarılarda giyip tarihimiz için sembol yapmakta. Bu formaların 2018-2019 sezonunda takımımıza şans getirmesini diliyorum.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Lazio'da dahil olmak üzere, Macron'ın en güzel formaları bizimkiler. Diğer formalarına bakıp kötü bir sonuç bekliyordum. Formalar gayet güzel olmuş. Yakından görmedim ama fotoğraflarda göründüğü kadarıyla Malatyaspor vs diğer takımların formalarındaki gibi naylon gibi parlamıyor.

Kulüpte ve Macron tarafında kimin emeği geçtiyse iyi iş çıkarmışlar. Şurası şöyle burası böyle olsaydı denebilir. Ufak tefek kusurlar bulunabilir. Fakat bütün olarak şık duruyor.

Yorum

• Oncelikle macron firmasina ve ceo suna bizi adam yerine koydugu icin tesekkur ederim formalari cok begendim ozellikle siyah ile maviyi
              Yillardir beyaz bordo maviyi ortaya cikarsin diye giydik ama bugun siyahin ondan geri kalir yani olmadigini gorduk
              En onemliside yillar sonra ilk defa cift renk konc corap yaka ici detaylar enseye Trabzonspor yazisi filan mutlu oldum
              Eminim seneye daha guzel olacaktir

Yorum

• hazır forma markamız değişmişken yazı fontu da değişse güzel olurdu . tamam belki tff maçlarda standart istiyor ancak taraftar farklı font olarak alabilmeli diye düşünüyorum
                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk sene için formalar gayet iyi. Kumaşına da gayet iyidir inşallah.

Yorum

• Formalar güzel. Lakin macron marka olarak forma üzerinde logosunu biraz daha ufak yapar ve yandaki logolardan vazgeçerse marka olarak kendisine daha çok değer katar diye düşünüyorum.

Yorum

• Kalıpları merak ediyorum ben. Nike dri-fit bence tek güzel noktasıydı.

Mavi forma antrenman ürünlerine benziyo.
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Ben beğendim formaları...

Sanırım istisnalar dışında genel kanı da bu yönde...

Umarım TSCLUB ürünlerinde de aynı başarı sürdürülür...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Hiçbir Formayı beğenmedim seçeneği de olmalı. Anaokulu terk için.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Dostlar, herkes beğenmek zorunda değil...Bırakalım artık birbirimizle uğraşmayı....

Gereksiz enerji kaybediyoruz...
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Hadi bi formayı beğenmedim diyeni
                              anlarım da bu formaların hiçbirini beğenmedim diyen çok net söylüyorum bordo-mavi’ye alerjisi olan bizans çocuklarıdır.. Formaların hepsi harika tercihimi siyahtan yana kullanacağım.
                              TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Çubuklu formayı özellikle yaka kısmını beğendim. Oğlana sözüm vardı baba oğul giyeriz inş. Diğer renklerde güzel lakin çubuklunun yerine ne gelirse gelsin onun kadar asil durmuyor.
                                {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

Yükleniyor...
                                X