Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu lansmanı böyle yapılsın.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şikeciler 18 günde 45.000 forma satmışlar.Biz 10.000 bile olamamışızdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Şikecilerden gelen haberlere ve o sayılara inanmayın, PR çalışması olabilir. Bayilere sattıkları sayıyı taraftar satın almış gibi gösteriyorlar. Geçmiş yıllarda da bu tür yalan haberlerle taraftarı gaza getirmeye çalıştıkları olmuştu, kendi adıma inanmıyorum gerçek olduğuna.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şikecilerden gelen haberlere ve o sayılara inanmayın, PR çalışması olabilir. Bayilere sattıkları sayıyı taraftar satın almış gibi gösteriyorlar. Geçmiş yıllarda da bu tür yalan haberlerle taraftarı gaza getirmeye çalıştıkları olmuştu, kendi adıma inanmıyorum gerçek olduğuna.
            Bir an için düşünmemişim olabilir.Attığı adımda bile sahtekarlık olan bir kulüp.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Düşündürücü...

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Brugge'un forma sahada da yakıyor
                Macron'un aşığıyız

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Brugge'un forma sahada da yakıyor
                  Macron'un aşığıyız
                  Yahu tam ben yaziyordum[emoji3] mukemmel renkler kombinasyon ve forma gercekten inter in formasindan daha guzel olmus malesef

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Düşündürücü...

Aman aman birileri kızar şimdi sinerji bozulmasın...

Yorum

• PicsArt_07-27-12.55.32.jpg olmadı
                      Ekli dosyalar
                      En son Devran Saka tarafından düzenlendi; 27.07.2017, 19:38.

Yorum

• İlk olarak devo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]13789[/ATTACH] olmadı
                        gidiş yolundan puan verilir
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• ben de dün akşamki brugge formalarını beğendim, macron tam bizlik bir marka... ayrıca başakşehir'in forması da fena değil nike anlaşılan bu sene onlara verdiği formayı geliştirmiş

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben de dün akşamki brugge formalarını beğendim, macron tam bizlik bir marka... ayrıca başakşehir'in forması da fena değil nike anlaşılan bu sene onlara verdiği formayı geliştirmiş
                            Arka sayfalarda da PAOK'a yaptığı forma var. Gerçekten tam bizlik marka. Nike ile yolun sonuna inşallah gelinmiştir.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben de dün akşamki brugge formalarını beğendim, macron tam bizlik bir marka... ayrıca başakşehir'in forması da fena değil nike anlaşılan bu sene onlara verdiği formayı geliştirmiş
                              Bologna'nin en meshur üç şeyi:

Üniversitesi
                              Basketbol takimlari
                              Macron'u

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Melbourne City yeni sezon formaları Nike logosunun yeri ilginç.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X