Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• WhatsApp Image 2017-07-24 at 10.21.21.jpg

Transfer beklemeden formamı aldım...

Yorum

• Parçalı aldım, 1,75 boy-77 kg M beden tam oldu. Beyaz forma çuval gibi demişti buradaki arkadaşlar, onun da M bedeni tam oldu.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Formalarda 50. yıl özel serisi tarzı farklı detay kullanımlar (yazı, logo vb.) olsaydı hemen hemen her taraftar bende de bu "özel" formalardan bulunmalı düşüncesiyle şimdiye kadar çok daha fazla miktarda satış gerçekleştirilebilirdi.

Bence 50 yıllık kulüp tarihi içerisinde rekor kırılırdı hatta.

Ama bizde nerede o VİZYON!

Böyle bir fırsatı bile cömertçe harca, sonra yok formalar satılmadı-kombineler azalmadı gibi bahanelerle transfer yapamama tehdidinde bulun.

Senin eline 100 yılda 3 kere geçebilecek şanslardan ilki geliyor ve sen bunu kullanamıyorsan HATAlısındır, EKSİKsindir en hafif tabirle.

Özel hediye paketleri oluştur, tanıtımlar yap, olaya renk kat biraz. İnsanlar bi havaya girsinler, bu yılın farklı ve özel olduğunu hissetsinler,

sonra beklenen karşılık taraftardan gelmezse o zaman isyan et, hakkındır. Hep üniversiteye - hastaneye çalışma.

Şu kulüp için de (bari bu yıl özelinde) bir farklılık yaşatın artık!
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Benim gibi çubuklunun çıkmasını bekleyen binlerce taraftarımız vardır ben eminim. Bu kadar uzamamalıydı. Herkes bütün forma setini alacak maddi güce sahip değil, içinden en güzelini almak ister.
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Forma alanlara sırta isim tavsiyesi TEKKE 9 veya SYZMEK 7 çünkü tam o zamanları andırıyor.
            DFhNWIDWAAAPBOP.jpggokdeniz-karadeniz_399233.jpg
            En son Murathan tarafından düzenlendi; 24.07.2017, 21:02.

Yorum

• Varmi bir aciklama ?

Ne zaman cikiyor forma

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Varmi bir aciklama ?

Ne zaman cikiyor forma
                bu saaten sonra cikmasada olur avrupada tek biz kaldik tüm formalari cikmayan gurbetcilerde tek tek dönüyorlar forma satisi daha cok olurdu belkide
                on onbes gün gibi kalmis lig basliyor cubuklu forma ciksada fazla heycan yaratacagini sanmiyorum belki bir iki süpriz kaliteli oyuncular alinirsa heycan tekrar tavan yapabilir
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Çubuklu formayı kucka'da olduğu gibi iyi bir transferle beraber tanıtılmak istendiği için bekletiliyor diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çubuklu formayı kucka'da olduğu gibi iyi bir transferle beraber tanıtılmak istendiği için bekletiliyor diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    olabilir ama formaların yine de gelmediğini düşünüyorum ben de , bir şekilde basına sızardı

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formalarda 50. yıl özel serisi tarzı farklı detay kullanımlar (yazı, logo vb.) olsaydı hemen hemen her taraftar bende de bu "özel" formalardan bulunmalı düşüncesiyle şimdiye kadar çok daha fazla miktarda satış gerçekleştirilebilirdi.

Bence 50 yıllık kulüp tarihi içerisinde rekor kırılırdı hatta.

Ama bizde nerede o VİZYON!

Böyle bir fırsatı bile cömertçe harca, sonra yok formalar satılmadı-kombineler azalmadı gibi bahanelerle transfer yapamama tehdidinde bulun.

Senin eline 100 yılda 3 kere geçebilecek şanslardan ilki geliyor ve sen bunu kullanamıyorsan HATAlısındır, EKSİKsindir en hafif tabirle.

Özel hediye paketleri oluştur, tanıtımlar yap, olaya renk kat biraz. İnsanlar bi havaya girsinler, bu yılın farklı ve özel olduğunu hissetsinler,

sonra beklenen karşılık taraftardan gelmezse o zaman isyan et, hakkındır. Hep üniversiteye - hastaneye çalışma.

Şu kulüp için de (bari bu yıl özelinde) bir farklılık yaşatın artık!
                      Aslında yapacak başkan da ekonomik olarak zor durumdayız kimse bir şey beklemesin artik. Biliyorsunuz Iho yönetimi çok ağır bir borç yükü ile karşı karşıya bıraktı yönetimi yoksa yapardılar yani. Bu kadar borç olduğunu bilmiyorlardı bilselerdi yaparlardı. Başkanlığa talip olurken bu borcu bilmek çok önemli. Zaten 50. Yılda şampiyonluk değil şampiyonluğa dediler. Zaten 2017-18 sezonu 50. Yıl değil 50. Yılvari bir sezon. 50. Yılımız 2016-17 sezonu. Neyse bunları geçelim yönetim kıpırdayamayacak halde biz forma ve kombineleri patlatalım. Çünkü en kreatif futbolcu hedefimiz Kucka'yı 30 yaşında 5 milyon Euro vererek Milan'dan söküp aldık. Sen hala parçalıyı almadın mı (

Çubuklu formayı Burak Çin'de tanıdık bir atölyeye yaptırmıış birebir Nike. Gemi limanda bağlı kalınca forma da transfer de gecikti işte.

*Yüksek düzeyde ironi içerir.
                      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 08:17.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ac-milan-2017-2018-adidas-home-kit-3.jpg
                          ac-milan-2017-2018-adidas-home-kit-6.jpg

Yorum

• Fontlar çirkin de puntolar da aşırı büyük değil mi? Formada sırttaki rakamlar dikkat çekiyor.

İkincisi de formada numaralar beyaz, şortta bordo. Bordo şortla da bir görseydik.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Nedense içimden bir his (eğer ki o zamana kadar ciddi bir transfer yapamazsak) çubukluyu Betis maçında giyerek tanıtacağımızı söylüyor...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X