Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Armayı kulübün bastığını biliyoruz elbette. Mademki ortada bu düzeyde bir kulüple profesyonel bir anlaşma var, o zaman gereğini de tam olrak yerine getirmen gerekir. TS amblemini üretim aşamasında dikmek veya kumaşa basmak Nike için zor olmasa gerek !
Ayrıca Nike olarak kulüplerin, senin ürününe sıradan bir amblem yapıştırmasına nasıl izin verirsin. Sonuçta insanlar bu forma TS Nike forması diye alıyorlar bunu...
Ayrıca -bizimkiler katalogtan seçmiş olsalar da- Nike'ın renklerini ve tasarımını beğenmiyorum
- a d i d a s -▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eline sağlık renkdaş.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
GS'nin 2013-2014 sezonu formaları bunlar olacakmış..
Eğer doğruysa 2. ve 3. formaları çok güzel olmuş..
Özellikler 3. forma kaliteli..keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Formalari sadece link olarak koysak daha iyi olur. Resimleri bu sitede görmek beni rahatsiz ediyor sahsen."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
ğs'nin yarın satışa çıkacak yen forması belli olmuş.
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleğs'nin yarın satışa çıkacak yen forması belli olmuş.
https://twitter.com/gsformalari/stat...95307908022273
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk bayrağını unutmuşlar.
@gsformalari türk bayrağı yok mu?
GS FORMALARI @gsformalari 16 sa
@kaplanyemre Olacaktır, satışa o şekilde çıkarlar.
*
Sorun değil o, eklemesi kolay.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk bayrağını unutmuşlar.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
Yorum