Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulüpte forma,tasarım işine,anlaşma işine bakan yok millet Nike bize niye bu formayı veriyor anlaşmayı bozun diyor

Sen düzgün bir model talep ettin de Nike bunu mu reva gördü bunu düşünmek lazım

Yorum

• Biz yine formalarımızı alalım. Kaybeden kulüp olur yönetim değil. En kısa zamanda da bu amatör yönetim gider inşallah.

Yorum

• bir forma lansmanı yapamayacak kadar aciz durumdayız
        ts clupta hazırda futbolcu isimleri bile yazdıramıyorsun. piyasadaki en kotu e-ticaret sitelerinden biri.

yazık Trabzonspor uma
        13 Vitor Hugo

Yorum

• Ben bu formaya beş kuruş ödemem kimse ödemesin illa takıma fayda sağlayacaksak geçen yılın formalarını gider tekrar alırım.

Yorum

• 2. Ve 3. Forma satışa çıksa ne kadar satacağını düşünebilen var mı ofspor formasınıda 1. Se olduğu gibi beyaz forma yapsak ne olurdu ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2. Ve 3. Forma satışa çıksa ne kadar satacağını düşünebilen var mı ofspor formasınıda 1. Se olduğu gibi beyaz forma yapsak ne olurdu ki

Yemin ederim yemem içmem hepsini alırım.Hele şu siyah ve ondaki amblem içimde uktedir.

Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Yanlis yonlendirmeyelim kendimizi forma almiyosak da forma degeri kadar lisansli urun alsak daha iyi olmaz mi ?
                Yonetim icin degil kulubumuz icin bunu yapalim..

Yorum

• Biz günluk hayatta rahatca giyilecek forma istedik de yönetim her iste olduğu gibi bunu da yanlış anlamış gidip pazardan tshirt almislar
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Bizzat kendi tasarımım. Nikenin tasarlayıp IHO'nun onayladığından daha iyidir.

Yorum

• Yorum

• yönetim yazarken elim titredi resmen. hangi işi yönetebildiler de forma işini yönetecekler??
                        ha tabi trabzonun hakettiği yönetim de bu tabii.
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu forma konusunda da transfer konusunda da aynı şey oluyor...

Bilginin kaynağı hep BMN Forum... Burayı gizliden birileri takip ediyor. Buradaki bilgileri alıyor, yeni bir bilgiymiş veya kendisi ulaşmış gibi Twitter'dan servis ediyor. Twitter'a merak salmış arkadaşlarımız da burayı hiç okumadan o tweetleri buraya koyuyorlar. Böyle bir kısır döngü var.

Halbuki biraz da bu sayfadaki gerçek bilgileri başka mecralarda konuşsak? Bu sayfalarda bizi doğru bilgiyle buluşturan insanlara önemli olduklarını hissettirsek nasıl olur? Bence bunu hak ediyorlar...

Kendi adıma Ali Fuat abiye teşekkür ediyorum.

Onun bu başlıkta biriktirdiği bilgi, katma değer; iddia ediyorum Trabzonspor kulübünde dahi yok!
                          dün akşam ben de okudum benzeri şeyleri... burayı takip edenler işin nereye varacağını çok önceden biliyordu

Yorum

• Çok geç olmadan Nike ile yolları ayırmalıyız.

Yorum

• Birisi dünki rezalete rüyaydı kabustu desin bu formalar gerçek olamaz..
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tasarım Niyetine Forma Kataloğuna Sade T-Shirt koyan Nike'ı savunmak Yönetimi savunmakla eş değerdir şu durumda.
                                Adam Katalogdan seçersin diyor hala. Hey Allahım! Sen zaten istesen de istemesen de katalogdan seçtirecekler. taaki bu paçavralar 150.000 satışa ulaşacak ta sana özel tasarım yapacaklar.
                                Öncelikle Şunu Belirteyim. Adidas dizayn ekibinden ayrılan çoğu tasarımcıyı Nike kendi firmasına transfer etmiştir.

Beni Adidas hayranı olarak görmeyin lütfen. Trabzonspor kappa veya lotto,macron,puma gibi firmalarla da anlaşsa gayet mutlu olurum. Ben sizin Adidas Önyargınızı Anlamakta güçlük çekiyorum. Evet bizi neden istemediklerini açtım okudum. ve gayet mantıksız bir sebep. yalnızca Türkiye'de ki Tesis Eksikliğinden ve birkaç pürüzden dolayı anlaşma geri plana atılmış. Arkadaşlar Sadece geri plana atılmış, Trabzonspor isteseydi şu an o efsane 95 çubuklu formayı giyiyor olurdu. kusura bakmayın ama ağlamayana meme yok!
                                Geçen seneki formalar nasıl güzel oldu o zaman? Nike'nin gram suçu yok. Senin yönetimin işbilmezse firma ne yapsın?
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Çalışıyor...
                                X