Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olcay Saral ‏@SaralOlcay 8 dk.8 dakika önce
    İkiside bizim ama forma meselesi trajikomik... Adidas ile anlaşmaya çalışıp,son anda vazgeçersen @Ofspor_ un formasına razı olursun
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• böyle amatör adamlardan daha iyisini beklemek saflık olurdu zaten.. bu sene forma almam kesinlikle ama geçen seneki formalardan bulabilirsem bir tane alırım..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Nike ile olan sözleşmeyi geç imzalarsan böyle katalogdan seçersin işte. Bu durumda en suçsuz taraf Nike.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma seçimini yapan Sinan Zengin. Kesin bilgi.

Murat Türköz de açıklama yaptı forma seçimini kendisinin yapmadığı ile ilgili.
          Sinan Zengin'in bu konuda bir yetkinliği var mı Ali Fuat abi?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Ofspor'un askerleriyiz.

Her sezon onlarin formalarini giyiniyoruz

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Diğer formalarda ofsporun formalarının aynısıymış...

yönetim el birliği ile içimizdeki futbol aşkının içine etmeye devam ediyor...
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Neye göre seçmiş o zat formayı?
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir de böyle formalar var. Kappa'ya dönmeliyiz.
                  Nike'in bize özel forma yapacagi icin bizim imajimiz ve forma satislarimiz yeterli degil, aynisi adidas icinde gecerli. O yüzden daha kücük sirketlerle anlasmamiz lazim. Örnek Kappa, Under Armour, PPuma, New Balance yada Umbro. En azindan daha fazla özen gösterirler ve forma satislarimizi etkilemez diye düsünüyorum. Kappa ve Nike ayrimi yapan taraftarimiz oldugunu düsünmüyorum.
                  En son Alika87 tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 23:21.
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Tasarım Niyetine Forma Kataloğuna Sade T-Shirt koyan Nike'ı savunmak Yönetimi savunmakla eş değerdir şu durumda.
                    Adam Katalogdan seçersin diyor hala. Hey Allahım! Sen zaten istesen de istemesen de katalogdan seçtirecekler. taaki bu paçavralar 150.000 satışa ulaşacak ta sana özel tasarım yapacaklar.
                    Öncelikle Şunu Belirteyim. Adidas dizayn ekibinden ayrılan çoğu tasarımcıyı Nike kendi firmasına transfer etmiştir.

Beni Adidas hayranı olarak görmeyin lütfen. Trabzonspor kappa veya lotto,macron,puma gibi firmalarla da anlaşsa gayet mutlu olurum. Ben sizin Adidas Önyargınızı Anlamakta güçlük çekiyorum. Evet bizi neden istemediklerini açtım okudum. ve gayet mantıksız bir sebep. yalnızca Türkiye'de ki Tesis Eksikliğinden ve birkaç pürüzden dolayı anlaşma geri plana atılmış. Arkadaşlar Sadece geri plana atılmış, Trabzonspor isteseydi şu an o efsane 95 çubuklu formayı giyiyor olurdu. kusura bakmayın ama ağlamayana meme yok!
                    "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sinan Zengin'in bu konuda bir yetkinliği var mı Ali Fuat abi?
                      Kendisine sormak lazım. Bu sayfaları okuyordur veya ona haber uçuranlar vardır
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Renktaşlar yönetim ne b*k yediğini gayet iyi biliyor merak etmeyin. Pendik TS Clup sahibi Metin Kaya ile konuştum bu sene formalar az sayıda gönderilecek dedi. Satılmayacağını bizim vizyonsuz yönetim de fark etti. Allah'ın beyin fakirleri...

Yorum

• Yukarıdaki Nike'ı suçlayan arkadaşa bu sene giydiğimiz formalara göz atmasını ve Nike'ı suçlamak mantıklı mı diye düşünmesini öneririm.

Yorum

• Formami atletmi thisort mu belli degil bu ne ya bi klup 3.lig klubu olsa bukadar laylaylom tasarlanmaz forma..forma almiyorum bu sene zira ortada alincak bi forma goremiyorum..herkes mail atip gerekli tepkiyi versin..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Abi nike işareti siyah bir de off off intihar edeceğim!

Yorum

• Yahu bu nedir geçen seneki formalar bunların yanında efsane kalıyor. Yeni forma felan yapmayalım devam etsin geçen seneki.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Çalışıyor...
                                X