Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adidas bizi reddetti sikecilerden dolayi ee ama kayseriye sivasa hala sponsor olduguna gore bize de bole bi teklif yapmis olblr demekki onlarda da ayrimcilik var
    Adamlar Kibarca demişler ki. Tesis yetersizliğinden ve birkaç sorundan dolayı sorun yaşıyoruz.
    ve Trabzonspor'un 95 sezonu çubuklu formaları üretebilirmisiniz sorusuna olumlu yanıt vermişler.

Ayrımcılık dediğin şey bu değildir. ayrımcılık Trabzonspor'un formasının Galatasarayın formasından kat kat eksiği olmasıdır. ayrımcılık Manchester United'ın Antrenman Kitlerinin Trabzonspor Formalarıyla eşdeğer niteliklere sahip olmasıdır.
    Fenerbahçe Ajax forması, Beşiktaş Real Madrid Formasından eksiği olmayan formalar giyerken. bizim garipler t-shirt giyecekler.
    "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun. bravo cidden.
      Real Madrid ile Sivasspor formaları arasında tabiki fark olucak. renk uyumu,sponsor ismi,forma satışı,kulübün başarıları.
      Ayrıca Real Madrid Bir kraliyet takımı. adamlar istediğini yaptırabilirler adidas'a, Yaptırıyorlarda...
      Asıl mesele sizin '' Adidas Trabzonspor'u Sivasspor ile bir tutuyor'' olarak düşünmeniz.
      Sorun Tabi ki de sadece Markalarda değil ama markalar düzgün dizaynlar üretmezse biz hep kötü forma giymek zorunda kalırız.
      Valla ne yalan soylim su yonetici kadrosuyla an itibariyle adidas bize ozel muamele gostermycegne gore muamele acsndan takimimizi sivasspora daha yakin goruyorum forma bazinda madride gore

Ayrica adidasinda parasini verme o daa atlet gydrir
      En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 00:56.

Yorum

• Şu forma konusunda da transfer konusunda da aynı şey oluyor...

Bilginin kaynağı hep BMN Forum... Burayı gizliden birileri takip ediyor. Buradaki bilgileri alıyor, yeni bir bilgiymiş veya kendisi ulaşmış gibi Twitter'dan servis ediyor. Twitter'a merak salmış arkadaşlarımız da burayı hiç okumadan o tweetleri buraya koyuyorlar. Böyle bir kısır döngü var.

Halbuki biraz da bu sayfadaki gerçek bilgileri başka mecralarda konuşsak? Bu sayfalarda bizi doğru bilgiyle buluşturan insanlara önemli olduklarını hissettirsek nasıl olur? Bence bunu hak ediyorlar...

Kendi adıma Ali Fuat abiye teşekkür ediyorum.

Onun bu başlıkta biriktirdiği bilgi, katma değer; iddia ediyorum Trabzonspor kulübünde dahi yok!
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla ne yalan soylim su yonetici kadrosuyla an itibariyle adidas bize ozel muamele gostermycegne gore muamele acsndan takimimizi sivasspora daha yakin goruyorum forma bazinda madride gore
          Yönetici Kadrosu Zaten başlı başına bir enkaz.
          cidden Trabzonspor gibi büyük bir takıma bu olayları yakıştıramıyorum.
          "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• BMN olarak bir bildiri yayınlayıp formaların yenilerinin bastırılmasını isteyemez miyiz ? Belki etkili olmaz fakat ne kadar uğraşırsak o kadar iyi. Ayıptır . Takımımız bu rezil olacak.
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Başgan olursam Trabzonsporun Tanıtımı ve Forma ile ilgili (Trabzonsporun marka değeri) konularda gözümü kapatarak Ali Fuat Abi'yi başına koyarım.

Aklım şuna takıldı. TS Club'daki sorumlu kimse, formayı kendi zevkine göre mi seçiyor (twitterda dönen muhabbete istinaden). Başkan hiç mi merak etmez "ha bu uşaklar seneye ne giyecuk"

Yumurta kapıya dayanınca mı akla geliniyor. Ne zaman profesyonel insanlarla tanışıcaz. Her ne kadar TS Club'daki yöneticinin sorunu olsa bile (fikrim yok) asıl sorumlu onu kontrol edemeyen ve takip etmeyen İHO Başgan'dadır.
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• Formalar alt yapıya verilse yenileri basılsa ?

Yorum

• Yeniden forma yaptırmak büyük zarar. Bunlar da elde kalır yine zarar.
                  Her şeyimiz zarar.

Yorum

• Bu gecen sene yaptıgımız çakma formalardan biraz daha basıp bu sene futbocuların ustunde yıne onları gorsek ?
                    61

Yorum

• İşin aslı Ali Fuat abiyi tanımam bu başlıkta takip ettiğim tek kişidir. Benim için o ne diyorsa o . Aylar öncesinden demişti. Sıkıntıların olduğunu.,.. Her gelen yönetim sil baştan yaparsa olacağı bu. TS Club yöneticiliğini Divan Kurulu Belirlesin her gelen oynamasın...

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu gecen sene yaptıgımız çakma formalardan biraz daha basıp bu sene futbocuların ustunde yıne onları gorsek ?
                        Nike ile 1 sene daha anlasmamiz oldugunu dusunursek seneye gercek atlet basar verir valla☺

Yorum

• Detaysa detay kalıpsa kalıp formaysa forma. Tek eksiği sponsor

Yorum

• Her haliyle acinacak durumumuz var.
                            Kulübü bakkal gibi yönetiyorlar.

Bu formaları almak için Nike ne gerek var. Git pazardan al daha ucuza maledersin.
                            En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 01:45.
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• PUMA'nın Dortmund ve Arsenal'e yaptığı formalara bakıyorum ve öyle kalıyorum..
                              Mükemmel..

PUMA'nın Arsenal'e yaptığı forma tanıtımı süperdi şahaneydi

Yorum

• Komedi.. başka bir açıklaması yok. Ama bunu da sindirir bazıları. Koca Trabzonspor geçen sezon Ofspor'un giydiği formaları giyecek. Yakışır. Böyle camiaya böyle seçim.

Kimse ne olursa olsun forma almak lazım, kulüp kaybeder tarzı yorumlar yapmasın. Zaten her şeye öyle yorum yaptığımız için böyle sapıtıyor bu adamlar.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X