Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canhan Çakıroğlu ‏@Canhanakrolu 3 dk.3 dakika önce
    İstifa ettiğim halde diye açıklama yapıyor, sen daha yeni istifa ettin yani forma tasarım süresinden çok sonra.
    61

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haksızsın. İlk Önce Bir Atletico formalarına bak Kulübün Resmi Satış mağazasından. sonra dön ve Trabzonspor Formalarına bak. hatta aç Atleticonun atrenman kitinde ki dizaynlarla bizim 2014-2015 formalarını karşılaştır lütfen. eğer hala aynı düşünceyi besliyorsan pes doğrusu!
      Atletico'yu kalıp aynı diye örnek verdim. Diğerleri ile aynı kalite. Pes diyebilirsin. Sen Adidas'ın formalarına bak Ayrım yokmuş. Ayrım olmasa ne olur sivas 5 yıldır aynı formaları giyiniyor ki ayrım var.

İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 11 dk.11 dakika önce
      Murat Türköz Nike a sizle çalişmıyoruz deyip başka anlaşmaları engelledinmi en gelşemedinmi

Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 10 dk.10 dakika önce
      Murat Türköz Nike a sizinle çalişmıyoruz tasarımları beğenmiyoruz dedi Trabzonsporu Açıkta Bıraktı

Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 7 dk.7 dakika önce
      Başkanımız bu olayı bir ay önce öğrendi

Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 4 dk.4 dakika önce
      Madem anlaşmayı bozuyorsun bŞka anlaşma yap Trabzonsporu Açıkta Bırakma. Murat Türköz

Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 2 dk.2 dakika önce
      Forma tasarımları 8 ay önceden belli olur planlama yapılır Nike ın trabzonspor a tasarladığı özel tasarım başka formalardı! Adamları kovdun

Canhan Çakıroğlu ‏@Canhanakrolu 37 sn.37 saniye önce
      Madem kovuyorsun başka anlaşma yapsaydın!murat Türköz
      Bu Çakıroğlu sözde yalanlamıştı formaları şimdi ise formaları eleştiriyor. Milletle alay ediyorlar.

Yorum

• Bu sene forma alma, aldırma!
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ali Fuat abi gibi bu işin duayeni olan, içimizden biri, süreci çok yakından takip eden abimiz seçimi kimin yaptığını söylüyor.

Canhan denen Twitter fenomeni de başkanının kurtarmak için sağda solda millete laf yetiştiriyor... Zekamızla dalga geçiyorlar ya da öyle yaptıklarını sanıyorlar...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Aynen öyle o Canhan denen kolpa dememişmiydi bunlar formalar değil Trabzonspor'a zarar vermek isteyenler bu yalanı uyduruyor diye? Ulan harbi dalga geçiyorlar!

Yorum

• Daha net bir şekilde formalarımız pardon tişörtlerimiz

Yorum

• bırakın bu Sivaspor klişesini. adamlar daha 20.000 formayı zor satıyor.
                Her adidas deyişimizde Sivaspor demeyin lütfen.
                Beşiktaşın formasıyla Real madrid forması arasında dağlar kadar bir fark görebiliyormusunuz?
                Ben Trabzonspor'un Formasıyla Nike İle Anlaşmalı olan bir sürü kulübün formaları arasında dağlar kadar fark görüyorum.

Israrla Adidas demiyorum hayranı da değilim. Kappa veya Macronla anlaşma yapılsa da gayet güzel olur. Hatta Hummel,Under Armour,Puma gibi firmalar da olabilir.
                "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• neredeyse en uyumlu renk kombinasyonuna sahip takimiz ama nedense formalarimiza bir turlu yansitamiyoruz.forma isini bir turlu beceremiyoruz.sayet soz konusu formalari kullanacaksak buyuk kepazelik.
                  hatta oyle ki iho'nun eline yuzune bulastirdigi seyler arasindan ilk 3ten giris yapar..ayiptir yaziktir gunahtir..bu formamsi seyleri trabzonspor'a layik goren adamlar klupten ihrac edilse yeridir..bit pazarinda daha guzel trabzonspor tisortleri var..

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bırakın bu Sivaspor klişesini. adamlar daha 20.000 formayı zor satıyor.
                    Her adidas deyişimizde Sivaspor demeyin lütfen.
                    Beşiktaşın formasıyla Real madrid forması arasında dağlar kadar bir fark görebiliyormusunuz?
                    Ben Trabzonspor'un Formasıyla Nike İle Anlaşmalı olan bir sürü kulübün formaları arasında dağlar kadar fark görüyorum.

Israrla Adidas demiyorum hayranı da değilim. Kappa veya Macronla anlaşma yapılsa da gayet güzel olur. Hatta Hummel,Under Armour,Puma gibi firmalar da olabilir.
                    Sen az önce sivasspor taraftarıyla Trabzon taraftarını mı kıyasladın? Sence Sivasspor'un 20 bin forma satması doğal değil mi? Trabzon'un formalarını adidas yapsın patlamayı gör.

Yorum

• Sezonu erken açtığımızdan dolayı geçici forma bunlar diyecek birisi yok mu ya. en mantıklı açıklama olurdu hemen inanırım.
                      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Formaların iyiliğini,kötülüğünü,güzelliğini geçtim.Yıllardır çuval giyiyoruz yahu.Hiç mi güzel kesim olmaz formada.Kollar bol bol saçma sapan bel genişliği.Şaşırmamak gerek yıllardır dalga geçiliyor bizle.Her sene seneye daha iyisi olacak deniyordu ama son damla olmuştur bence bu sene.İmkan varsa geçen senenin formaları ile devam edilmeli.Trabzonspor tarihinin en kötü setine şahit oluyoruz.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen az önce sivasspor taraftarıyla Trabzon taraftarını mı kıyasladın? Sence Sivasspor'un 20 bin forma satması doğal değil mi? Trabzon'un formalarını adidas yapsın patlamayı gör.
                          Bende bundan bahsediyorum. Adidas'a bir şans verilse öyle bir satış rekoru kırılır ki burda Adidas'ı kötüleyen adam bile 2 forma alır.
                          Sivaspor ve Trabzon'u kıyaslayan ben değilim Adidas dediğimizde Sivaspor örneğini verenler asıl ayıbı yapanlardır.
                          "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Bu Canhan Çakıroğlu gibi vizyonsuz cahil cühala insanlar nasıl Trabzon yönetiminde oluyor anlamış değilim arkadaş! Çok var ha bir de bunlardan. Torpil de torpil. Yerel medya desen taraftarı nasıl sömürürüm nasıl yalan haber yaparımda siteme girdiririm milleti çabasında. Trabzon'luluktan soğuturlar adamı bu çapsız insanlar. Böyle kolpalar bu külübün başında oldukça bırakın şampiyonluğu Trabzon 50 sene 3.lüğü zor görür. 5. lik olağanüstü başarıdır.

Yorum

• Cavanda'nın giydiği pembe(ki hiç sevmem) tişört daha güzel. Keşke çıkarıp onu tutsaydı elinde.

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sezonu erken açtığımızdan dolayı geçici forma bunlar diyecek birisi yok mu ya. en mantıklı açıklama olurdu hemen inanırım.
                                Mantık? Bu yönetimde hemde?

Yorum

Çalışıyor...
                                X