Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ..fazla oldu
    En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 23:30.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oruçlu kafa duygularınızı bir kenara bırakıp sakin kafayla düşününce forma modellerinde bir sorun yok, tasarım olarak. Sorun bizim renklerimiz formalarda nadir kullanılan renklerden oluşuyor ve model seçeneğimiz fazla yok. Olanlar da bunlar.

Asıl mesele süreci bu noktaya getirenler, üstelik onca uyarı ve geçen sezon işin doğrusunu yapmışken bu duruma düşmek.

Formalar futbolcuların üzerinde, daha iyi bir çekimle kendini gösterecektir. Beğenmeyen almayabilir, antreman setinden alır, geçen sezondan -bulabilirse- almadığı formayı alır.

Sezon ortasında forma üretmek ha demekle olmuyor. Bu formalar seçileli aylar oldu.

2016/2017 sezonu forma planlamalarını yaptı bu işi ciddiye alanlar. Meselenin odak noktasını kaçırırsanız, bu hatalar tekrar eder durur.
      meselenin odak noktası bir davar sürüsü kulübü yönetiyor ve hayvan gibi şey yapıyorlar.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yukarıdaki Nike'ı suçlayan arkadaşa bu sene giydiğimiz formalara göz atmasını ve Nike'ı suçlamak mantıklı mı diye düşünmesini öneririm.
        Arti bu adidasin Turkiye bilmem neyligini yapan sikeci kigiligiller dilmi yahu ne adidasi

Seneye icin su shaktarin cubuklusuyla atleticonun laci formasinin siyahini ayirtsinlar bize taraftr sakinlessin☺

Yorum

Yukarıdaki Nike'ı suçlayan arkadaşa bu sene giydiğimiz formalara göz atmasını ve Nike'ı suçlamak mantıklı mı diye düşünmesini öneririm.
          Elbet bir gün Bu Suçun Yalnızca Yönetimde değil de bir o kadar da Nike firmasında olduğunu anlayacaksınız.
          Kusura bakma birader. Portekizin,Barçanın,Hollandanın,Juventus'un Antrenman kitleri bizim 2014-2015 sezonu formalarımıza eşdeğer nitelikte güzellikteyse ben kendi adıma tuttuğum takıma da aynı özenin gösterilmesini isterim.
          istemeyen varsa da onun Trabzonspor sevgisinden şüphe duyarım...
          "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kendisine sormak lazım. Bu sayfaları okuyordur veya ona haber uçuranlar vardır
            Ben sorunun cevabını biliyorum abi. Herkes bilsin istedim...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Abiler, kardeşler tamam eyvallah katalog formalarına mecbur kaldık .
              peki bu katalog formalarının hepsı boyle iğrenç mi?
              ne bileyim katalogdan gıyınıp goze hos gelen herhangı bır forma olamaz mı ?
              neden ozellıkle bunlar secıldı ?
              61

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu formayı kim tasarlardı bilmiyorum ama butun sezon bunu giysek şikeye tepki olarak diğer formalara kabul olur

Şikeye tepkimizi TFF seçimlerinde verdik zaten.

Lenovo S850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arti bu adidasin Turkiye bilmem neyligini yapan sikeci kigiligiller dilmi yahu ne adidasi

Seneye icin su shaktarin cubuklusuyla atleticonun laci formasinin siyahini ayirtsinlar bize taraftr sakinlessin☺
                  Kusura Bakma ama Fener sahaya markasız formalarla çıkarken Trabzonsporlu oyuncular Adidas formalarla top koşturuyordu.
                  Marka ayrımcılığına girmiyorum ben. sadece diyorum ki Nike gereken özeni göstermiyor. gösterse şikayetçi olmam. 2010-2011 sezonunda 3 forma almıştım kendime. çünkü hoşuma gitmişti,gereken özen gösterilmişti.
                  Adidas'ı neden öneriyoruz? çünkü Nike kadar kulüpler arasında ayrımcılık taslayan bir firma değil.
                  "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

+61

İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elbet bir gün Bu Suçun Yalnızca Yönetimde değil de bir o kadar da Nike firmasında olduğunu anlayacaksınız.
                    Kusura bakma birader. Portekizin,Barçanın,Hollandanın,Juventus'un Antrenman kitleri bizim 2014-2015 sezonu formalarımıza eşdeğer nitelikte güzellikteyse ben kendi adıma tuttuğum takıma da aynı özenin gösterilmesini isterim.
                    istemeyen varsa da onun Trabzonspor sevgisinden şüphe duyarım...
                    Eşdeğer olduğunu düşünen sensin. Bu seneki formalar kısmen beyaz hariç 10 numara 5 yıldızdı kaldı ki Lille, Frankfurt, Bilbao, Atletico gibi takımlarla Eş değerdik. Şimdi Verona'dan alt kategorideyiz. Bunun suçlusu Nike değildir.

Yorum

• PSG'nin günlük giymek için mağazalarında sattığı polo tişörtler bile daha estetik duruyor. Bizim forma olarak giyeceğimiz bez parçasıyla kıyaslayın bir de.
                      En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 23:45.

Yorum

• İçimden bir his, bu forma rezaletinin altından başka bir pislik çıkacak diyor. hadi bakalım hayırlısı.

Lenovo S850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        İşte taraftar budur.

Yorum

+61

Eşdeğer olduğunu düşünen sensin. Bu seneki formalar kısmen beyaz hariç 10 numara 5 yıldızdı kaldı ki Lille, Frankfurt, Bilbao, Atletico gibi takımlarla Eş değerdik. Şimdi Verona'dan alt kategorideyiz. Bunun suçlusu Nike değildir.
                          Haksızsın. İlk Önce Bir Atletico formalarına bak Kulübün Resmi Satış mağazasından. sonra dön ve Trabzonspor Formalarına bak. hatta aç Atleticonun atrenman kitinde ki dizaynlarla bizim 2014-2015 formalarını karşılaştır lütfen. eğer hala aynı düşünceyi besliyorsan pes doğrusu!

Yorum

• Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 11 dk.11 dakika önce
                            Murat Türköz Nike a sizle çalişmıyoruz deyip başka anlaşmaları engelledinmi en gelşemedinmi

Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 10 dk.10 dakika önce
                            Murat Türköz Nike a sizinle çalişmıyoruz tasarımları beğenmiyoruz dedi Trabzonsporu Açıkta Bıraktı

Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 7 dk.7 dakika önce
                            Başkanımız bu olayı bir ay önce öğrendi

Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 4 dk.4 dakika önce
                            Madem anlaşmayı bozuyorsun bŞka anlaşma yap Trabzonsporu Açıkta Bırakma. Murat Türköz

Canhan Çakıroğlu @Canhanakrolu 2 dk.2 dakika önce
                            Forma tasarımları 8 ay önceden belli olur planlama yapılır Nike ın trabzonspor a tasarladığı özel tasarım başka formalardı! Adamları kovdun

Canhan Çakıroğlu ‏@Canhanakrolu 37 sn.37 saniye önce
                            Madem kovuyorsun başka anlaşma yapsaydın!murat Türköz
                            En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 23:45.
                            61

Yorum

• Oha be bu formaları giyip sahaya çıkılmaz utanç verici..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yorum

Çalışıyor...
                                X