Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazen gercekten hayal dunyasi cok genis oluyor bazi arkadaslarin
    Ne forma degisiminden bahsediyorsunuz
    Birde mail yagmuruna tutalim demissiniz, malum yoneticimizi..
    Saka gibi..
    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Rüyalar gerçek olsa Bu arkadaşın yaptığı altın formayı beğenmeyenler de olabilir. Bu sefer onlar bir tasarım yapsın
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birisi şey yazmıştı forma olarak devre arasında bişeyler olabilir ama kesin değil...
        o mevzu nevzat aydına twitterden biri şu zafer formasının mavisini devre arası yapsak dedi
        oda devre arası süpriz olabilir deyip gülücük koydu mevzu bu ben olcanı sanmam
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Eskiden sezon içerisinde yeni formalar tasarlanıp giyilebiliyordu. Ama sonradan bunu sezon başında federasyona ne bildirildiyse sadece o formaların giyilmesi zorunluluğu getirilmedi mi?
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eskiden sezon içerisinde yeni formalar tasarlanıp giyilebiliyordu. Ama sonradan bunu sezon başında federasyona ne bildirildiyse sadece o formaların giyilmesi zorunluluğu getirilmedi mi?
            Geçtiğimiz sezon Bjk'nın gri forması çıktı arada. Giydiler ligte yanılmıyorsam

Yorum

• Avusturya'dan forma siparis etsem kaca patlar kargo parasi ile?

Alacagim forma 75 TL yani 40 Euro kac olur kargo parasi ile? Bilgisi olan varmi?
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• dünyanın her yerine kargo bedava.
                TRABZONSPOR

Yorum

• V ve Çubuklu çok güzel.
                  İlk olarak şu 'V' den alalımda gerisi gelir inşallah
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avusturya'dan forma siparis etsem kaca patlar kargo parasi ile?

Alacagim forma 75 TL yani 40 Euro kac olur kargo parasi ile? Bilgisi olan varmi?
                    kargo ücreti yok!
                    az önce V-Formayi siparis verdim almanyaya, kargo ücreti ödemedim

Yorum

• vallah formalar ufak yaw XL yapmislar nerde XXL yada daha ustu

bende en az iki forma alirim XXL olsa

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kargo ücreti yok!
                        az önce V-Formayi siparis verdim almanyaya, kargo ücreti ödemedim

Ödemeyi nereye yaptin? Yada ne zaman yaptin forma gelince mi?
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ödemeyi nereye yaptin? Yada ne zaman yaptin forma gelince mi?
                          ödemeyi kredi kartiyla yaptim, forma gelince ödeme imkani yok sanirim

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ödemeyi kredi kartiyla yaptim, forma gelince ödeme imkani yok sanirim

Sen numaralari verdin onlarda parayi kestiler kontodan, dorgu mu anladim?

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vallah formalar ufak yaw XL yapmislar nerde XXL yada daha ustu

bende en az iki forma alirim XXL olsa

Gercekte öyle degil ama cünkü ben "Small" giyiyorum ama S bedeni olan formalar bana bol oluyor...

Yani XL kesinlikle olur sana.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçtiğimiz sezon Bjk'nın gri forması çıktı arada. Giydiler ligte yanılmıyorsam
                                Yok hocam sezon başında verilen listede vardı zaten o. Sadece istisnai durumlarda, federasyon daha önceden bildirilmemiş olmasına karşılık siyah formayla çıkılmasına izin veriyor. Onun dışında sezon içerisinde yeni forma çıkarma imkanı yok. Ha çıkarmasına çıkarırsınız ancak sadece taraftar giyer...

Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X