Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mavi zeminde sarı rengine bence de gerek yok, bordo daha okunaklı ve anlamlı bizim için. Kullandığımız fontlar Barcelona'nın fontları onların renkleri daha koyu olduğu için ve formalarında beyaz rengi kullanmadıklarından sarı kullanabiliyorlar ama bizde açak mavi üzerine yine açık bir renkle yazmak algı açısından iyi durmuyor. Bordo zeminde beyaz veya altın rengi güzel oluyor.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 16:32.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• kaç tane yeni forma gördüm hepsine eski fontta yazılar yazılmış anlayamadım gitti.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Şortun sağ bacağındaki ne öyle?

Yorum

• koldaki reklamdan var şorttada

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şortun sağ bacağındaki ne öyle?
            Caprice Gold reklamı.Sanırım bu sezon şortlarımızda olacak...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İnat ediyorlar şu armayı iki rengin arasına almıyorlar arkadaş
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnat ediyorlar şu armayı iki rengin arasına almıyorlar arkadaş
                Armanın yeri doğru

Formanın bedenine göre armanın yerini ayarlıyorlar niye kızıyoruz onu anlamıyorum. Armayı iki rengin arasına alsalar Nike logosu ile uyumu açısından ortaya çıkacak dengesizliğe kafaya takacağız bu sefer.

Adam uzun boylu:

Forma da yakıştı, hayırlı olsun.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 16:47.

Yorum

• Trabzonspor taraftarlarının alışveriş noktası TS Club, Cumartesi gecesi yaşanan Süper Kupa zaferini ölümsüzleştirmek için ürettirdiği “Biz Hep Süperiz” t-shirtlerinin ardından Süper Kupa özel formalarını da satışa çıkardı.

Cumartesi gecesi Bursaspor’u 3-0 yenerek kazanılan Süper Kupa’nın hatırasını yaşatmak isteyen taraftarlar için özel baskı teknolojisiyle sınırlı sayıda üretilen yeni sezon gri formaları 85 TL’den TS Club mağazalarında satışa sunuldu.

Yorum

• muhteşemm

Yorum

• Süper kupa tişörtüde güzel formada güzel
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• göz var izan var.
                        mavi sırt zeminine, sarı font olmuş mu şimdi.
                        ayrıca formamda fenerin gsnin rengini görmek istemiyorum.
                        inşallah bordoya dönmeyi hemen akıl ederler.

yeni reklamda bordo şortta pek sırıtmıyor ancak mavi ve beyaz şortta çok kaba duruyor ona da çözüm gerek.

.
                        En son EROS87 tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 17:50.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armanın yeri doğru

Formanın bedenine göre armanın yerini ayarlıyorlar niye kızıyoruz onu anlamıyorum. Armayı iki rengin arasına alsalar Nike logosu ile uyumu açısından ortaya çıkacak dengesizliğe kafaya takacağız bu sefer.

Adam uzun boylu:

Forma da yakıştı, hayırlı olsun.
                          Sen öyle diyorsan öyledir abi.Ama benim demek istediğim Trabzonspor armasının nike ve Türk bayrağına göre biraz kenarda kalmasıydı.Bence Trabzonspor armasının Türk bayrağına biraz daha yaklaştırılması lazım.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen öyle diyorsan öyledir abi.Ama benim demek istediğim Trabzonspor armasının nike ve Türk bayrağına göre biraz kenarda kalmasıydı.Bence Trabzonspor armasının Türk bayrağına biraz daha yaklaştırılması lazım.
                            Sebebi bizden kaynaklanıyor. Bizim onu şerit üzerine yapmamız lazım idi. Yani bordo ile mavinin birleştiği yere. Inter formasına bakın.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sebebi bizden kaynaklanıyor. Bizim onu şerit üzerine yapmamız lazım idi. Yani bordo ile mavinin birleştiği yere. Inter formasına bakın.
                              Evet biliyorum armanın klüp tarafından basıldığını.İnter forması örnek alınsa daha iyi olur.

Yorum

• arkadaki font sari durmaz sanirim belki bu jaja ya özeldir ukraynadan geldigi icin.. cünkü bizim formaya hic uymuyo güzel durmuyo..
                                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                                55

Yorum

Çalışıyor...
                                X