Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başarılı çubuklu formalarımızdan:

7

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• antremandaki kırmızı forma<lar güzel bence
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• [/QUOTE]
            afs abi altin forma boyle 50 kat dahi guzel oldu

Yorum

• arkadaşlar şuan avni aker'de çekim var galiba hem stadın ışıkları açık hem de havaya konfeti türü şeyler atılıo

Yorum

• Altın rengi forma böyle olursa dalga geçildiğini düşünürüm

Yorum

• İlk olarak messi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar şuan avni aker'de çekim var galiba hem stadın ışıkları açık hem de havaya konfeti türü şeyler atılıo
                  fotograf istiyorum cik evin catisina

Yorum

• inşallah hiçbir sızma olmaz. Lansmandan önce görmesek çok iyi olur.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fotograf istiyorum cik evin catisina
                      evden orayı göremem biraz uzak sadece stadın küçük bi kısmını görebiliom orası da maratonun en üst kısmı

Yorum

• Yakından görünce ürünleri beğendim.Ama kesimleri hiç güzel değil bence.Beyaz tişört gerçekten çok hoş olmuş ayrıca.

Yorum

• şu antremandaki kırmızı formalara takmayın arkadaşlar. hep bordo mavi olacak hali yok. zati onları futbolcular değil T.D. ÜNAL KARAMAN , TERCÜMANLAR ve çalıştırıcılar giyiyor. geçen senede vardı sanırım kırmızı

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yakından görünce ürünleri beğendim.Ama kesimleri hiç güzel değil bence.Beyaz tişört gerçekten çok hoş olmuş ayrıca.
                            erenin giydiği beyazı diyorsun herhalde ona bende bayıldım. şu ana kadar en çok onu beğendim şahsen.

Yorum

• İlk olarak messi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evden orayı göremem biraz uzak sadece stadın küçük bi kısmını görebiliom orası da maratonun en üst kısmı
                              cik boztepeye guzel bir hd kamerayla cek gel

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cik boztepeye guzel bir hd kamerayla cek gel
                                çok şakacısın çok istiosan kendin de yapabilirsin

Yorum

Yükleniyor...
                                X